Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Δεν ξέρω βρε παιδιά, μακάρι να φτιάξει η διάθεσή μου τις επόμενες μέρες, αλλά ούτε στην Εκκλησία θέλω να πάω φέτος, ούτε Ανάσταση ούτε αρνιά τπτ τπτ...

μία από τα ίδια...

...Για πέιτε (άσχετο) θα φτιάξετε κουλούρια ή τσουρέκια αυτή την εβδομάδα;

έχεις καμιά καλή συνταγή? μπας και κάνω λίγο στην άκρη την κατάθλιψη και το παίξω... δούλα και κυρά...?

υ.γ. ο γιος μου έχει σαλτάρει και παίζει με την υπομονή μου που έχει αρχίσει και στερεύει:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζούπυ μου να σου πω μόνο τσουρέκια έφτιαξα μια χρονιά αλλά δεν το ξανακάνω το σφάλμα... Στις 4 το απόγευμα ξεκίνησα και τελείωσα στις 12 τα μεσάνυχτα... όταν μεγαλώσουν τα παιδιά και δεν μπερδεύονται στα πόδια μου ίσως, τώρα με τπτ! Κουλούρια θα μου στείλει η μαμά μου με κούριερ:D. Τώρα αν θέλετε τη συνταγή της για τα τσουρέκια, ευχαρίστως να της τη ζητήσω...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ουφ!

Κοιμηθηκε το ταλιμπανακι μου!

Τωρα ερχεται και το μεγαλο ταλιμπανακι απο τη δουλεια!

Να κουτσοφαμε και να κοιμηθωωωωω!!! Με εξοντωσε το μικρακι μου!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

πολύυυυυυυυυυυυ δεν μπορείς να φανταστείς πόσο! Ακόμα τα θυμάμαι τα μαρτυρικά χριστούγεννα!

Ουυυυουυυυ! τι κανετε οεο? κικιτσα μου1 ελεος ρε μαναρι μου μπες βγαις στα λοιμω΄δωντα.. αντε περαστικα

κανενα άλλο άρρωστο? περαστικά και γρηγορα

εγω ζω μεγαλες δόξες ώς μανα με το σπλάχνο μου.. πηρε φορα και τρεχει μεσα στο σπιτι σαν τον βατραχο πάει + καλλιτεχνεύει ώς τρελό! γιεγιεγιε!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια τι κάνετε; Καλή Εβδομάδα των Παθών (γιατί για τέτοια προβλέπεται)!

Ρε Κική περαστικά, κρίμα το πουλάκι σου να ταλαιπωριέται έτσι! Αυτό το Λοιμωδών πια πολύ από κοντά το έχετε, πήγαινε πέτα μια μαύρη πέτρα!

Επιτέλους αδιαθέτησα! Βέβαια έχω λιώσει στον πόνο κοιλιά και μέση, πράγμα που δεν μου είχε ξανασυμβεί ποτέ με τέτοια ένταση, πάντα η περίοδός μου ήταν μάλλον ανώδυνη. Το είπα και του συζύγου να ετοιμάζεται, να πάρει κανέναν βασιλικό πολτό ;)

Κατά τα άλλα μέχρι αύριο το βράδυ το πήξιμο συνεχίζεται, μετά (ελπίζω) χαλαρώνω κάπως. Χτες ήταν να πάμε για φαγητό με ένα ζευγάρι φίλων που ήρθε από Ελλάδα για δουλειά τους εδώ για μερικές μέρες, αλλά το ακύρωσαν γιατί η κοπέλα ήταν με δέκατα. Τελικά πήγαμε οι τρεις μας, φάγαμε (τσάκισα το μπεργκεράκι μου κοινώς, ποια διατροφή και βλακείες!), γελάσαμε με τη μικρή, και μάλιστα ο Μ. όταν γυρίσαμε με άφησε να κοιμηθώ κι ένα μισάωρο και κράτησε τη μικρή! Αυτά για μένα είναι πολυτέλειες!

Πέρυσι είχα φτιάξει τσουρέκια και κουλούρια, ωραία είχαν βγει αλλά τα τσουρέκια δεν πέτυχαν πολύ στο ψήσιμο. Φέτος πάνε αυτά, έλεγα του Μ. θα πάρω αυγά και θα τα βάψω με κόκκινο μαρκαδόρο να τσουγκρίσουμε, ή σε κανονικά αυγά θα γράψουμε με το στυλό "Χριστός Ανέστη", "Καλό Πάσχα" και λοιπές ευχές και θα τσουγκράμε :D:D

Κι εγώ ροβύθια θα φτιάξω σήμερα, για το σύζυγο που νηστεύει

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Γεια σας κορες!!

Ειπα να σας πω ενα γεια μεχρι να παει 9..

Μετα εχουμε λουσιμο, μπανιο, μασαζακι, ντυσιμο, στεγνωμα με το πιστολακι, γαλατακι και νανι!

Το αριστερο πισω - πισω δοντι ειναι ετοιμο να σκασει... Πολυ πρησμενο και η μικρη εχει το δαχτυλακι της συνεχεια εκει... Να δωσω depon πριν κοιμηθει ή να το αφησω αν ξυπνησει?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπερα,

Αρνι περαστικα στα παιδια σου......

Αγγελινα κουραγιο για την κοπελα...

Εμεις σημερα ειμαστε απυρετοι, και χθες με δεκατα. Το συναχι σχεδον εχει φυγει και τπτ αλλο. Και λεω ΔΕΝ μπορει καπου θα σκασει η πραγματικοτητα μου. Δεν γινεται 2 αρρωστιες πλατη με πλατη και να τις περναει στο ποδι. Κατι θα γινει και θα τρεχουμε νοσοκομειο. Δεν με εχει συνηθισει η μικρη ετσι....οποτε περιμενω. Κλεισμενοι στο σπιτι οπως καταλαβαινετε σκαρφαλωνουμε τους τοιχους και εχουμε μια γκρινια αλλο πραγμα. Θελει μονο την μαμα και αντε να δω Χριστινα πως θα ερθω αυριο. Σημερα την αφησα μπαμπα και πηγα ΣΜ με χιλια ζορια......αστε.....

Κατα τα αλλα τα ιδια απο το μετωπο μας........

Ζοπυ χαιρομαι που ειστε καλα. Με την Κικη τα ειπαμε στο fb για την στοματιτιδα.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

H Πουκι πηρε φορα και τρεχει??? Καλο τρεξιμο Μαρα ετοιμασου να κανεις κατι γαμπες σαν του Κεντερη!!!!!!!

Ζοπ και εγω σε συμπονω οταν ειναι αρρωστα δεν παλευεται με την κλεισουρα σχεδον 20 ημερες ημασταν εμεις ετσι.

Κικη πολλα υγρα στον μικρο μην τρεχετε παλι και αυτο να ηταν η τελευταια επισκεψη στο Λοιμοδων.

Ελλ ειδες η μικρη, θεριευει το ανοσοποιητικο της!!!!!!!!!

Φαιακι μια χαρα τρωει η μικρη παλι επανηλθε!!!!!

Κινκα μην μασας καλα ειναι και τα ετοιμα αυγα και τσουρεκια, θα κλεισουν και οι φουρνοι??? Κριμα ειναι.

Εμεις παπαγαλιζουμε οτι ακουμε και συννενοουμαστε αρκετα καλα πλεον, εχει τεραστια εξελιξη μεσα σε δυο εβδομαδες!!!!!!!

Στο χωριο δεν ξερω αν θα παμε και για τα γενεθλια δεν εχω κοιταξει τιποτα ακομα, μου φαινοταν μακρυα αλλα δεν ειναι ειδικα αν αποφασισουμε να φυγουμε για Πασχα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...