Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαίη μου δεν μπορείς να φανταστείς τι είχα να τραβήξω μετά! Αυτή ήταν ικανή με την γκρίνια της να με κάνει να τρέχω στην Αμαλιάδα :eek:

Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλες.

Αρετή περαστικά, μη στενοχωριέσαι, να δεις σε καναδυό μερες θα είναι μια χαρά. Θα φτιάξει και ο καιρός και μαζί και η διάθεσή σου, έχουμε μέρες μπροστά.

Κική, ελπίζω να βρεις άκρη με τη φαρίν λακτέ. Εμένα με βοηθάει πολύ στις γαστρεντερίτιδες, στρώνει το στομάχι του μεγάλου τη 2-3 μερα, που δεν δέχεται ακόμα άλλη τροφή.

Μαρκοπόλο μου, δυστυχώς, καλά κατάλαβες. Ένα χρόνο πιο μικρή από μένα. Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχω πολύ διάθεση σήμερα, θα μπαίνω κατα διαστήματα να σας διαβάζω. Φιλάκια.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Φαίη με το σκατολοίδια εννοείς ότι φτιάχνεις κάθε μέρα τα ίδια?

Έχω βρει μια εφαρμογή με συνταγές στο www.tithamageirepsosimera.gr ή κάπως έτσι της σάνιτας

Με τα σκατολοϊδια εννοω πως εχει να φαει σοκολατες, πατατακια μακακιτσες πανω απο 3 εβδομαδες! ;)

Ωραια η εφαρμογη!! :D

Φαίη μου δεν μπορείς να φανταστείς τι είχα να τραβήξω μετά! Αυτή ήταν ικανή με την γκρίνια της να με κάνει να τρέχω στην Αμαλιάδα :eek:

Αααα!!! Για τη γκρινια της Κωτανινας δεν ηθελες να φυγω, οχι επειδη θα σου ελειπα ε??:rolleyes:

:tongue::tongue:

Μαρκοπόλο μου, δυστυχώς, καλά κατάλαβες. Ένα χρόνο πιο μικρή από μένα. Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχω πολύ διάθεση σήμερα, θα μπαίνω κατα διαστήματα να σας διαβάζω. Φιλάκια.

:-(:sad::-(:sad::-(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Αααα!!! Για τη γκρινια της Κωτανινας δεν ηθελες να φυγω, οχι επειδη θα σου ελειπα ε??:rolleyes:

:tongue::tongue:

Εννοείται! Τι νόμιζες;;;; :tongue::tongue::tongue::rolleyes:

Αγγελίνα.... γκαλιά!

όχι ρε Αγγελινα μου!

πού????

Ήπαρ...αν ειναι δυνατόν. Μια κοπέλα που δεν εχει πιεί αλκοόλ ούτε ως φοιτήτρια (ήμασταν μαζί στην Κομοτηνή) και δεν έχει καπνίσει ούτε ένα τσιγάρο στη ζωή της. Μια κούκλα.

Ζωπυράκι, έτσι είναι, όπως τα λες. Όταν το έμαθα, ένιωσα σαν σαν μου έριξε κάποιος μια γροθιά κατάμουτρα, έχασα το φως μου.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

...Ζωπυράκι, έτσι είναι, όπως τα λες. Όταν το έμαθα, ένιωσα σαν σαν μου έριξε κάποιος μια γροθιά κατάμουτρα, έχασα το φως μου.

ναι, ξέρω... κουράγιο...

Διαφημίσεις

Ήπαρ...αν ειναι δυνατόν. Μια κοπέλα που δεν εχει πιεί αλκοόλ ούτε ως φοιτήτρια (ήμασταν μαζί στην Κομοτηνή) και δεν έχει καπνίσει ούτε ένα τσιγάρο στη ζωή της. Μια κούκλα.

Ζωπυράκι, έτσι είναι, όπως τα λες. Όταν το έμαθα, ένιωσα σαν σαν μου έριξε κάποιος μια γροθιά κατάμουτρα, έχασα το φως μου.

Τι να πω...:(

Με τα σκατολοϊδια εννοω πως εχει να φαει σοκολατες, πατατακια μακακιτσες πανω απο 3 εβδομαδες! ;)

Ωραια η εφαρμογη!! :D

Εγώ βαριέμαι πάρα πάρα πολύ να τρώω συνέχει τα ίδια, γενικώς δε με λες εύκολη στο φαγητό. Και μέχρι τώρα έμπαινα στο www.homefood.gr που έχει και εκεί ωραίες συνταγές. Αλλά και αυτό μου φάνηκε καλό. Θα το δοκιμάσω από εβδομάδα!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Παιδιά, να σας πω κάτι ,έτσι για να αλλάξουμε κλίμα; Θυμάστε που σας έλεγα για το δώρο της κουμπάρας; (ε κι αν δε θυμάστε δεν πειράζει, εγώ θέλω να το πω). Αρχικά μας είχε ζητήσει μια ακριβή (κατά τα λεγόμενά της) σκούπα. Τελικά βρέθηκε άλλο κορόιδο και την πήρε. Εμείς θα της πάρουμε ένα πλυντηριο που διάλεξε με 400 ευρώ. Ούφ μου έφυγε ένα μεγάλο άγχος! Περίμενα κάτι ακριβότερο...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ευχαριστώ Αλέκα μου!

Ειρήνη, δεν έμαθα πόσο κάνει, αλλά έτσι πιστεύω... Βέβαια νομίζω ότι έπαιξε ρόλο το ότι πήγε για το πλυντήριο με το γαμπρό, ο οποίος είναι πιο "σφιχτός" και προσγειωμένος με τα χρήματα και της έβαλε φρένο...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...