Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μπράβο στο ζωπυρόπαιδο! Ελπίζω τα ίδια καλά νέα για το Σοφάκι και τα κικόπαιδα :)

Κι εγώ έχω τρελές εκκρεμότητες για αυτή την εβδομάδα αλλά #έστηκα και αν δεν γίνουν όλα :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άρνι, τώρα είδα το μήνυμά σου! Είναι άρρωστα τα παιδιά?? Πολύ πυρετό?

Κιουλτάκι, εσύ καλύτερα? Η Κικίτσα με το παιδί? Η Παλ? Η Ελλ?

Αγγελίναααααααα?

Έχουν γύρω στο 38,3-38,4 χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. Εννοείται ότι το μεγάλο δεν τον έστειλα παιδικό σήμερα...

Ευχαριστώ βρε κορίτσια για τις ευχές σας, μακάρι αύριο να έχω καλύτερα νέα.

Για πέιτε (άσχετο) θα φτιάξετε κουλούρια ή τσουρέκια αυτή την εβδομάδα;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

περαστικά αρετούλα!

Ευχαριστώ Ειρήνη μου!

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ!!!!!!!

Τι φωνάζεις καλέ; Μια ερώτηση έκανα...:)

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα κορίτσια.

Καλημέρα τι κάνετε; Για μας δεν ξεκίνησε καλά η εβδομάδα. έχω άρρωστα και τα 2 παιδιά με πυρετό. Ειδικά ο μικρός με ξενύχτισε, είμαι κομμάτια... κατά τ'άλλα, καλή Μεγάλη) Εβδομάδα!

Περαστικά σας βρε Άρνι!

Καλημέρα! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα!

Το ζωπυρόπαιδο εντελώς απύρετο εχθές, έχει ανακτήσει πλήρως όλες τις (ψυχικές του κυρίως) δυνάμεις κι έχει μετατρέψει το σπίτι σε ζούγκλα!:rolleyes:

Εγώ η παλιόγρια κρυωμένη (εύχομαι να την περάσω ξώφαλτσα την ίωση του μικρού) και με πάρα πολλές εκκρεμμότητες που πρέπει να ταχτοποιηθούν τις επόμενες μέρες.

Κατά τ' άλλα, σε αντίθεση με τους περισσότερους σιχαίνομαι αυτό τον καιρό και γενικότερα τη βροχή.

Αυταααααά....:cool:

Άντε και κάτι ευχάριστο.Μπράβο!

Εμείς πήγαμε χθες λοιμωδών. Το παιδί έχει αφθώδη στοματίτιδα τπτ ιδιαίτερο, συνηθισμένο και χωρίς πρόβλημα.

Όμως, δεν τρώει, αν και πεινάει δε μπορεί να φάει με τη στοματίτιδα και είναι ελαφρά αφυδατωμένος:-(.

Ευτυχώς όχι αρκετά για να μας κρατήσουν μέσα.

Αυτή τη στιγμή μετράω τα ml. Έχουμε πιει περίπου 450 από χθες βράδι, πρέπει μέχρι το απόγευμα να φτάσουμε τα 700. Ώστε να αποφύγουμε ορό και νοσοκομείο για 1 24ωρο.

Του δίνω με μεγάλη δυσκολία ντακταρίν και μουντισάλ.

Γενικώς ενώ είμαι πάρα πάρα πολύ ψύχραιμη, το να τον βλέπω να είναι αδιάθετος από καναπέ σε κρεββάτι και να φωνάζει πάει και μη κρατώντας το στόμα του και να κλαίει από πόνο με τσακίζει.

Α, πήρα και φαρίν λακτέ, επειδή είναι γλυκιά και όχι στερεή (μας είπαν όχι στερεές) μήπως τη φάει. Τις holle που δίνω στη μπέμπα ούτε να τις φτύσει.

Άει να δούμε...

Wktmp2.png

qIogp3.png

Δεν ξέρω βρε παιδιά, μακάρι να φτιάξει η διάθεσή μου τις επόμενες μέρες, αλλά ούτε στην Εκκλησία θέλω να πάω φέτος, ούτε Ανάσταση ούτε αρνιά τπτ τπτ...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Καλημερα και σε ολα τα αλλοπροσαλλα κοριτσακια!!

Σημερα ειναι η μερα της νυστας!

Ευχομαι τα παιδακια της Αρνι να ειναι τα τελευταια που αρρωσταινουν! Εχει αποδεκατιστει το τοπικ, τι μας επιασε?? Περαστικα τους Αρνι μου! Γρηγορα καλα να γινουν! Και μιας που ρωτησες εγω ειχα σκοπο να φτιαξω και κουλουρακια και τσουρεκακια αλλα δεν βρισκω καμμια αξιολογη συνταγη.. Εχει κοψει και η μικρη τα σκατολοϊδια εδω και σχεδον 3 εβδομαδες, οποτε μαλλον θα φτιαξω κανενα κεϊκ με καστανη ζαχαρη... ;)

Κικιτσα περαστικα σας! Ευχομαι να τα πιει τα 700 ml μεχρι το απογευμα!

Αντε να δουμε! Ποτε θα στρωσει ο παλιοκαιρος? Μας τη βαραει η κλεισουρα και ειδικα οταν ξερουμε πως ειναι Ανοιξη! Φτιαξε επιτελους λεμε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ευχαριστώ Φαίη μου! Να σε ρωτήσω κάτι επι τη ευκαιρία: Δεν μου απάντησες τελικά (ή δεν το είδα τεσπα) θα μετακομίσετε Αμαλιάδα;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Αλλαξανε τα πλανα μας!!!

Δεν το ειχα δει πως ρωτουσες Αρνι μου! Βασικα θελαμε! Ημασταν υπο σκεψη και το Φεβρουαριο που μας περασε ηταν να κανει αιτηση για μεταθεση ο αντρας μου... Αλλα αφενος σκεφτομαι πως τα επαιξα στο Λαγονησι λογω ερημιας, εκει τι θα κανω?? Αφετερου εδω που ειμαι εχω τα φιλαρακια μου τα οποια δεν θελω πια να τα αποχωριστω, με βολεψε η πολη, μου αρεσει το σπιτι μας, οποτε οχι! Δεν θα μετακομισουμε! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...