Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ο Παπάζογλου ήταν ο αγαπημένος της πεθεράς μου...καλό του ταξίδι...εκπληκτικός...

Μόλις γυρίσαμε από το λοιμωδών, και είμαστε υπό στενή επιτήρηση. Η στοματίτιδα είναι αφθώδης, τπτ φοβερό, αλλά με το να μην τρώει έπαθε ελαφριά αφυδάτωση...

Λεπτομέρειες αύριο κορίτσια μου είμαι ράκος.

Σας καληνυχτώ!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περαστικά και πάλι Κικίτσα.

Μάρκοπολο, όντως, αν ειναι να σας ξαναβγεί ξυνό το χωριό, να λείπει.

Μόλις έμαθα κατι για μια φίλη μου και έχω φάει μεγάλη φρίκη. Σας καληνυχτώ. Ο Θεός να μας έχει όλους καλά. Καλό ξημέρωμα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Κατ'αρχήν περαστικά σε όλα τα άρρωστα. Κική τι έγινε, γιατί πάλι Λοιμωδών??? Αμαν πια μ'αυτόν τον κωλοχειμώνα να περάσει επιτέλους να ηρεμήσουμε...

Εμείς καλά είμαστε σε γενικές γραμμές, φουλ με τις ετοιμασίες για τη βάφτιση. Πήγαμε το Σάββατο jumbo και πήρα κορδόνια-τούλια κτλ για να τελειώσω τις μπομπό και το αποτέλεσμα μου αρέσει πολύ! Βγαίνουν γλυκούτσικες και χαριτωμένες. Θα βάλω καμιά φωτο μόλις μπορέσω να μου πείτε γνώμες.

Χτες μας κάλεσε η πεθερά να μας ταϊσει ψάρια όπως λέει το έθιμο. Τα καημένα τα ψάρια (κάτι φαγκριά 1,5 κιλό το ένα) τα είχε ψήσει γύρω στο μισάωρο και είχαν γίνει σαν ξύλα. Κάτι χόρτα που είχε βράσει έλιωναν στο πηρούνι και ο Τάσος για να της την πει πήρε κουτάλι για να τα φάει. Κάτι πατάτες που τηγάνισε ήτο ολοζώντανες σαν να τις έβγαλες μόλις από το χωράφι. Το γλυκό μόνο στο τέλος ήταν καλό γιατί ήταν αγορασμένο. Γυρίσαμε σπίτι και φάγαμε μακαρόνια από το Σάββατο να καταλάβετε. Κατά τα άλλα καλά. Η μικρή μου μάλωνε το σόι φωνάζοντας "ντανταντά νταντά" και φίλησε (έγλυψε) το μάγουλο του ξαδέρφου της!:P Φυσικά η κουνιάδα μου η επ'ονόματι Κλαίουσα, έκλαιγε από τη συγκίνησή της για το γεγονός για κανένα τεταρτάκι.:rolleyes::rolleyes:

Επίσης στο Jumbo η κόρη μου έκανε την πρώτη της αγορά. Όπως την είχα στο καρότσι άρπαξε από ένα ράφι κάτι βελουτέ ψεύτικα λουλούδια. Καρακιτσαριό, αλλά δεν μπορούσα να μην της τα πάρω!!

Αυταααααααααα!

Καλημέρα όλη μέρα και καλή εβδομάδα! Θα προσπαθήσω φανατικά να το δω αισιόδοξα:

1317-april-showers-bring-may-flowers-.jpg

(μουλιάσαμε λέμε! Σταμάτα!)

Καλημέρα τι κάνετε; Για μας δεν ξεκίνησε καλά η εβδομάδα. έχω άρρωστα και τα 2 παιδιά με πυρετό. Ειδικά ο μικρός με ξενύχτισε, είμαι κομμάτια... κατά τ'άλλα, καλή Μεγάλη) Εβδομάδα!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Εγώ μετράω 1 και σήμερα (σαν τους φαντάρους ένα πράγμα).

Δηλαδή από Μ. Τετάρτη έχω άδεια:D -όχι άμα ήθελε ας μην μου την έδινε ....θα'ψαχνε να βρει άλλη γραματέα να του τελειώσει τους προϋπολογισμούς όλων των major accounts:D:D (είμαι πολύ bitch όταν θέλω).

Καλημέρα! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα!

Το ζωπυρόπαιδο εντελώς απύρετο εχθές, έχει ανακτήσει πλήρως όλες τις (ψυχικές του κυρίως) δυνάμεις κι έχει μετατρέψει το σπίτι σε ζούγκλα!:rolleyes:

Εγώ η παλιόγρια κρυωμένη (εύχομαι να την περάσω ξώφαλτσα την ίωση του μικρού) και με πάρα πολλές εκκρεμμότητες που πρέπει να ταχτοποιηθούν τις επόμενες μέρες.

Κατά τ' άλλα, σε αντίθεση με τους περισσότερους σιχαίνομαι αυτό τον καιρό και γενικότερα τη βροχή.

Αυταααααά....:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...