Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και επό εδώ :P Ελπίζω να είναι όλοι απύρετοι επιτέλους

Το θέμα δίπλα δεν παλευεται πλεον...:rolleyes:

μαλεκόν καλά καλά του τα είπες. κι εγώ για ψώνιο τον κόβω το συγκεκριμένο.

Μήπως εννοεις my_beba? Δεν θυμαμαι να είπα κάτι σε κανεναν :D

Boungiorno

περαστικά στο άρρωστα, τι έχει το ελλο-παιδο?

και την τελευταία φορά που κοίταξα άρρωστο ήτανε.

Συναχο-πυρετο κουκλα......που τσακωθηκες? να πω να τσακωθω και εγω? Εχω ορεξη σημερα....για βαλε κανα λινκ

Τι εχει ο Μαριουλης? .....

Χριστινα καλα ασε και εμενα τα ιδια ειναι ο δικος μου. Δεν θυμαστε την φαση με το συννεφο ραδιενεργειας?

Ραννια να δουμε και καμια φωτο....και παλι χιλιοχρονος.....

Εμεις ειμαστε με 37.5 απο τις 5 το πρωι χωρις αντιπυρετικο με ΠΟΛΛΕΣ μυξες ομως. Ψιλο-ιωσουλα δειχνει να ειναι απλα φοβαμαι μην την χτυπησει αλλου. Σε καμια ωτιτιδα.....οψομεθα....(ετσι γραφεται?)

Αντε φιλακια τα λεμε μετα....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Kατερινακι να το χαιρεσαι το βλασταρακι σου!!!!!

Ραννια μπραβο που το ευχαριστηθηκε ο μικρος!!!!!!!!!!

Ελλ καλα ειναι ο Μαριος μονο συναχι εχει λιγο ακομα παρολαυτα για καποιο λογο ξυπναγε ολο το βραδυ καθε 10 λεπτα και εκλαιγε κατι τον πονουσε δοντια μαλλον γιατι κατα τα αλλα ειναι μεσα στην ενεργεια!!!!!!

Ελλ ευχομαι να την περασει ξωφαλτσα η Στεφη και να μην κανει πυρετους μεγαλους. Και το Παλλαντινακι ειναι αρρωστο??? Περαστικα!!!

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!

ο γιος μου καλύτερα - από χθες βράδυ απύρετος - έχει αρχίσει και τις ταρζανιές, οπότε πάμε για ταχεία ανάρρωση:rolleyes:

εγώ νοιώθω κάπως κρυωμένη (αρκετά δηλαδή...), λέτε να κόλλησα?:shock:

περαστικά σε όλους τους αρρωστούληδες, ειδικά στο βικάκι που είναι έγκυος! πως είσαι κορίτσι μου?

Γεια και απο εδω.

Ηθελα να πω καλο ταξιδι στον Νικο Παπαζογλου.

Ηταν και θα ειναι ο αγαπημενος μου τραγουδιστης

αν και το' ξερα ότι είναι πολύ χάλια, με τσάκισε η είδηση... πάει κι αυτός...

Καλησπέρα κι από μενα.

Ζωπυράκι, πολύ χαίρομαι με τα νέα σας και ευχομαι γρηγορη αναρρωση και σε όλους τους άλλους.

Αερικό, εγω όλα τα παιδάκια που ξερω στην ηλικία της Κωνσταντίνας, που πάνε παιδικό, δεν σταματάνε το βηχα-συνάχι αν δεν καλοκαιριάσει για τα καλα. Επίσης, από ό,τι γνωρίζω, το ασθμα δεν εκδηλώνεται συνηθως πριν τα 3 και παίζει μεγάλο ρολο και ο κληρονομικός παράγοντας από τους γονείς. Πάντως, καλό ειναι να πάτε στον πνευμονολόγο, όπως είπε και η μαρκοπόλο, να σας φύγει εστω και η υπόνοια.

Πέθανε ο Παπάζογλου? Δεν το άκουσα. Κριμα, ηταν από τους πολύ αγαπημένους μου...ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Γεια σας και χαρα σας!! :D

Ολα καλα απο το δικο μας μετωπο! Για μια ακομα μερα με αφησαν και σαπισα στον υπνο και ειμαι ακμαιοτατη!

Ρε παιδια τι γ@μωκαιρος ειναι αυτος? Εχθες και σημερα ξαναναψαμε φυσικο αεριο (καλοριφερ).. Ειδικα το βραδυ δεν στεκεσαι απο το κρυο! Μου λεει και ο Βασ. "τι μακακας εισαι που καθαρισες το τζακι? Ευκαιρια να το αναψουμε παλι να σπασει η υγρασια" :lol:

Βασικα μου τη δινει... Πασχα δεν θα καταλαβουμε φετος? Ηθελα να κανω και βεραντες και πατζουρια εγω... :rolleyes: Τι να πω! Και να φτιαξει ο καιρος απο αυριο, το Σ/Κ μας εκλεισε μεσα! Αει σιχτιρ!

Αερικο μη στεναχωριεσαι και μη θυμωνεις με τις ιδεες που εχει ο Λ. Και στο κατω - κατω και ετσι να ειναι, μην αγχωνεσαι (που δεν ειναι, αλλα λεμε)! Εχεις ζωντανο παραδειγμα εμενα.. Δεν σε περιοριζει σε τιποτα το ασθμα πλεον! ;)

Μαρκοπουλινα γιατι ετσι ο Μαριακος? Αντε, αν ειναι δοντι, να βγει να ησυχασετε!

Ζουπυ μπραβο για το γιοκα! Ευχομαι να μην εχεις κολλησει!

Βικυ πως εισαι εσυ σημερα? Το ακουσα κι εγω αυτο για τον Παπαζογλου και στεναχωρηθηκα! :(

Οι υπολοιπες μεσες - ακρες βλεπω ειμαστε καλα!

Αντε! Αυριο Δευτερα! Καλη Μεγαλοβδομαδα να εχουμε! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Τι βροχή είναι αυτή ρε παιδιά! Έλεος! Μουλιάσαμε!

y7SRB-jNmnI

Δεν άντεξε χωρίς τον φίλο του τον Μανώλη :(

Πεθανε ο Παπαζογλου???? Τι κριμα, νεος ηταν ακομα, απο τι??? Ο Αυγουστος του, σφραγησε την εφηβεια μου και ακομα και σημερα ανατριχιαζω οταν το τραγουδαω στον γιο μου.

Βικακι εισαι αρρωστη παιδι μου??? Καπου το εχασα αυτο, περαστικα και μην στρεσαρεσαι κανε οτι σου λεει ο γιατρος.

Α ρε συμπεθερα στον ουρανο σε εψαχνα στη γη σε βρηκα. Δεν στο εχω πει αλλα χαιρομαι που μπηκες στην ζωη μου.

Κι εγώ αγάπη μου :) Μάκια!

Στον 8ο μήνα της είναι η ελπίδα μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...