Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Είναι σε επιφυλακή η Ελλ αλλά δεν εχει ανεβάσει πολύ πυρετό η μικρή παρά τις δυσοίωνες σκέψεις της μαμάς της!

Κοριτσια μου γεια σας!

Σημερα ηταν το παρτυ μας!:mrgreen:

παρα πολυ ωραια τα περασαμε! και το παιδακι μου το καταχαρηκε ...κι εγω μαζι του!

Ειμαι κομματια ομως....αλλα πραγματικα αξιζε τον κοπο!

Το πρωι πηγα για ψωνια με τη νονα του και τη κουμπαρα μου (που μας παντρεψε). Πηραμε σταρακια κοκκινα, σταρακια καφε δερματινα, σαλοπετιτσα τζιν, μπουφανακι και μια φορμουλα...πολυ ωραια ολα!

Μετα πηγα να κουρευτω, με ειχε και περιμενα 45' ο κομμωτης (γκρρρρ) και απο το κομμωτηριο εφυγα 16:50. Πηγα να παρω τη τουρτα...να μη τα πολυλογω στο σπιτι εφτασα στις 17:30 και ουτε μπανιο δεν ειχα κανει ακομα και ο κοσμος θα ερχοταν στις 19:00....ολα οκ ομως!

Αυτα τα νεα απο το ....μετωπο!:mrgreen: αυριο περισσοτερες λεπτομερειες!

Φιλια στα αρρωστακια!!!!!

Καλημέρα!

Άλλη μια δύσκολη νύχτα με το μεγάλο που ξυπνούσε από τον πόνο.

Το δίποδό μου το έχω στον πάγο.

Κοριτσια μου γεια σας!

Σημερα ηταν το παρτυ μας!:mrgreen:

παρα πολυ ωραια τα περασαμε! και το παιδακι μου το καταχαρηκε ...κι εγω μαζι του!

Ειμαι κομματια ομως....αλλα πραγματικα αξιζε τον κοπο!

Το πρωι πηγα για ψωνια με τη νονα του και τη κουμπαρα μου (που μας παντρεψε). Πηραμε σταρακια κοκκινα, σταρακια καφε δερματινα, σαλοπετιτσα τζιν, μπουφανακι και μια φορμουλα...πολυ ωραια ολα!

Μετα πηγα να κουρευτω, με ειχε και περιμενα 45' ο κομμωτης (γκρρρρ) και απο το κομμωτηριο εφυγα 16:50. Πηγα να παρω τη τουρτα...να μη τα πολυλογω στο σπιτι εφτασα στις 17:30 και ουτε μπανιο δεν ειχα κανει ακομα και ο κοσμος θα ερχοταν στις 19:00....ολα οκ ομως!

Αυτα τα νεα απο το ....μετωπο!:mrgreen: αυριο περισσοτερες λεπτομερειες!

Μπράβο Ράνια!Περάσατε σούπερ δλδ!Τέλεια!

Φιλια στα αρρωστακια!!!!!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημέρα :) Το παιδί μου ξύπνησε στις 6.00 από τον κωλοβήχα και ξανακοιμήθηκε... όλοι ξύπνησαν στις 10.00 αλλά εγώ έκλεψα μισή ωρίτσα ακόμα :D

Διαφημίσεις

Περαστικα σε ολα τα παιδακι, αμαν με αυτες τις ιωσεις πια. Ζοπ ειναι καλο που καθυστερει να ανεβασει σημαινει οτι περναει η μπορα σιγα σιγα.

Και εμεις χαλια υπνο καναμε, ξυπναγε καθε 10 λεπτα και εκλαιγε, δοντι ηταν??? Δεν ξερω αλλα κουτουλαω πραγματικα σημερα, ειμαι ενα χαλι, απο την μια παμε να ορθοποδησουμε λιγο απο την αλλη νιωθω απιστευτα κουρασμενη.

Βρε ο πνευμονολογος μπορει μονο να το πει αυτο μην βγαζετε βιαστικα συμπερασματα μπορει το παιδι απλα λογω του παιδικου να βηχει συχνα. Παρτε μια γνωμη ειδικου δηλαδη πνευμονολογου.

Γειά σας κι απο μένα!!:D

τώρα μόλις τελείωσα με κάποιες απο τις δουλειές του σπιτιού. χθές ήταν και το δικό μας πάρτυ!

κι ο δικός μου το καταχάρηκε και πέρασε πολύ καλά το παιδί μου:D:D

εγώ για άλλη μια φορά συγκινήθηκα και με πήραν τα ζουμιά στο κόψιμο της τούρτας.

περαστικά στους αρρωστούληδες και γρήγορα γρήγορα

μαλεκόν καλά καλά του τα είπες. κι εγώ για ψώνιο τον κόβω το συγκεκριμένο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...