Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια. Δείτε εδώ τα 3 τελευταία ποστς και πείτε μου αν έχω άδικο που έγινα τούρμπο...http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=71842

α, καλά, εγώ τα θέματα αυτού του τύπου δεν τα διαβάζω, εδώ και καιρό.

Είναι τελείως μυστήριος, και μεταξύ μας, νομίζω ότι στο φόρρουμ μπαίνει για πλάκα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πριν λιγο πηρε το κινητο ο Μαριος και εκανε πως μιλουσε και του λεω σε ποια μιλας στην Κωτιτα??? Και μου λεει ναι Κωτιτα ποοοοοοκ!!!!!! Μεταφραση Κωτιτα Σαγαπω!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχα σου λέω έχουμε γεννήσει το ιδανικό ζευγάρι :lol:

μιλάμε ότι σε άσχετες στιγμές αρχίζει και φωνάζει:

Μάιος Μάιος και δεν εννοεί τον μήνα χαχαχα

Γεια σας κορίτσια. Τι κάνετε; Εδώ κρυο, βροχή, χάλια διάθεση... κατά τ'άλλα Σαββατόβραδο... Περαστικά στα αρρωστούλικα, κι εμένα ο μεγάλος μου έχει λίγο πυρετό 38,3. Από όρεξη και διάθεση πάντως μια χαρά είναι, ευτυχώς!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Που πάς Μάρσι?

σημερα πηγα σε μια εκθεση φωτογραφιας ενος φιλου,και πριν λιγο επεστρεψα!

Αυριο εχει παρτυ γενεθλειων μια ξαδελφουλα μας αλλα την μικρη δεν την παιρνω μαζι...ασε καλυτερα

Κι εμείς φεύγουμε σε 1ωρίτσα, βόλτα με το Γ. σε συγγενικό σπίτι.

να περασετε καλα

Έχω να σας πω νέα...

Μ έφερε σ' επαφή χθες ένα συγγενικό πρόσωπο με μία παιδαγωγό-προϊσταμένη σ' ένα από τα καλύτερα νηπιαγωγεία της πόλης. Καμία σχέση βέβαια με την περιοχή τη δική μας. Μιλούσαμε χθες το απόγευμα επί 1ώρα συνεχόμενη. Μέσα σε όλα μου είπε ότι η διάγνωση της αναπτυξιολόγου είναι αδιαμφισβήτητη και πάμε σε ειδήμων ιατρό. Καθησυχάστηκα πολύ.

Θα βρεθούμε τη Μ. Βδομάδα μετά το ρνβ με την αναπτ/όγο.

Είναι πρόθυμη να με βοηθήσει σε ότι χρειαστώ κι επίσης ΑΝ λέω ΑΝ χρειαστεί τελικά να επαναφοιτήσει το παιδί θα το πάρει εκείνη.

πολυ χαιρομαι Νιτσα...ετσι,να εχεις ψηλα το κεφαλι κι ολα θα πανε καλα

Mαρς προσεχε πολυ γιατι και εμας μετα απο το παρτυ της νονας του Μαριου χειροτερεψαμε πολυ. Και εγω τον προσεχω πολυ μπας και στανιαρει και κανουμε Πασχα καλα και μετα τα γενεθλια.

Μαρκοπολο...δεν θελω με τιποτε να ζησω ξανα τα 40αρια που εκανε το παιδι στην προηγουμενη ιωση οποτε θα φυλαξω τα ρουχα μου για να εχω τα μισα

Ζοπυρακι κυκλικοι πυρετοι ειναι αυτοι. Τετοιους μας εκανε η πυελονεφριτιδα που ηταν βαρβατη λοιμωξη. Με την αντιβιωση τι γινεται δεν σας εχει πιασει? γιατι?

καλησπέρα σε όλες!

ο γιος μου έκανε το μεσημέρι τελικά 38,5 κι από τότε είναι απύρετος - έχω παρατηρήσει πως πλέον ανεβάζει πυρετό κάθε 8ωρο περίπου!

ελλ, τι είναι οι κυκλικοί πυρετοί?:confused: η αντιβίωση νομίζω πως μας έχει πιάσει, γι' αυτό και το 38 κι όχι 40 - εξάλλου δύο δόσεις έχει πάρει... ε? (έντιτ : γενική ούρων και καλλιέργεια = αρνητικά)

η μικρή σου πως είναι?

οι υπόλοιπες όλες καλά? μέσα απόψε? τι παλιόκαιρος εντωμεταξύ, τα νεύρα μου!

Καλησπερα κορες.

Ζουπυ καλυτερα το μικρο ε?

Τωρα εγω εχω πυρετο 38,5 και ειμαι χαλια.Πηρα τηλ το γυναικολογο και μου ειπε προς το παρον να μην ανυσηχω την τυχη μου μεσα...............

Γεια σας και παλι ρε κοριτσακια!!

Το Μαρακι ηπιε κανονικα 210 ml γαλατακι και δεν παρελειψε κανενα γευμα σημερα!

Της εδωσα και το deponaki της κανονικα (εχθες ο παιδιατρος μας ειπε πως τα 3 δοντια που υπολειπονται να βγουν για να τελειωνουμε, ειναι φουσκωμενα και η Μαρω ειχε λιγη γκρινια σημερα)..

Τωρα μας βριζει απο το δωματιο της γιατι δεν ηθελε να πεσει για υπνο! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Η Σοφία είναι καλύτερα, έπεσε ο πυρετός μόνος του. Σήμερα εκτός από γάλα (με τσάκισε) την έχει πιάσει μια μανία για κοτόπουλο, μεσημέρι και βράδυ! Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό!

Άντε μπράβο το κορίτσι!

καλησπέρα σε όλες!

ο γιος μου έκανε το μεσημέρι τελικά 38,5 κι από τότε είναι απύρετος - έχω παρατηρήσει πως πλέον ανεβάζει πυρετό κάθε 8ωρο περίπου!

ελλ, τι είναι οι κυκλικοί πυρετοί?:confused: η αντιβίωση νομίζω πως μας έχει πιάσει, γι' αυτό και το 38 κι όχι 40 - εξάλλου δύο δόσεις έχει πάρει... ε? (έντιτ : γενική ούρων και καλλιέργεια = αρνητικά)

η μικρή σου πως είναι?

οι υπόλοιπες όλες καλά? μέσα απόψε? τι παλιόκαιρος εντωμεταξύ, τα νεύρα μου!

Κι ο δικός σου πάει καλύτερα!

Καλησπερα κορες.

Ζουπυ καλυτερα το μικρο ε?

Τωρα εγω εχω πυρετο 38,5 και ειμαι χαλια.Πηρα τηλ το γυναικολογο και μου ειπε προς το παρον να μην ανυσηχω την τυχη μου μεσα...............

Βικούλα μου μην αγχώνεσαι!Ξέρεις πόσες φορές αρρώστησα εγώ στις εγκυμοσύνες μου?Ουουουουουουου

Έντιτ:Πανό και φωνή ρυθμικά ΧΑΡΛΟΟΥ ΧΑΡΛΟΟΥ ΧΑΡΛΟΟΥ

Wktmp2.png

qIogp3.png

Βίκυ, αφού σου είπε να μην αγχώνεσαι, αυτό να κάνεις. Εγώ πάντως είχα πάρει μέχρι και αντιβίωση στην εγκυμοσύνη. Σε ποιο τρίμηνο είσαι;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...