Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εγώ θα σου έλεγα μάρσι μου όχι αν μπορείτε να το αποφύγετε! Ειλικρινά έχει φοβηθεί το μάτι μου! Και αφού έπεσε και το φρούριο culte που δεν παίρνει χαμπάρι εύκολα από τέτοια φαντάσου τι γίνεται!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα, καλησπέρα...

στις 7 το πρωί έκανε 40,5 :shock: - από τότε απύρετος - τώρα τον βλέπω κάπως...

του κοίταξα το λαιμό - χάλια, κατακόκκινος!!!!

μετά βίας, προσπαθώ να τον ταίζω κάτι για να μην τον θερίσουν τα φάρμακα / αλλά αυτό είναι το μόνο που δεν φοβάμαι, θ' ανακτήσει σίγουρα την όρεξή του!:cool:

τι κρίμα, είδα αρρώστησαν κι άλλα παιδάκια! περαστικά!! και μανούλες... κουράγιο...

μη σας φανώ υπερβολική (διότι όποιος καεί στο χυλό...) αλλά "φυλάξτε" όσο μπορείτε τα παιδιά λίγο ακόμη - ο καιρός είναι άστατος και σέρνονται ακόμη πολλές δυνατές ιώσεις!

αυτά...

Ζοπυρακι κυκλικοι πυρετοι ειναι αυτοι. Τετοιους μας εκανε η πυελονεφριτιδα που ηταν βαρβατη λοιμωξη. Με την αντιβιωση τι γινεται δεν σας εχει πιασει? γιατι?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Επισης να πω περαστικα σε ολα τα αρρωστακια μας!

Στο γιο της Ζουπυ

Στο γιο της Κικιτσας

Στη Στεφουλα

Στο μικρο παλαντινακι

Περαστικα και αγυριστα και κουραγιο στις μανουλες!

Κι από μένα κορίτσια...

Διαφημίσεις

Εγώ θα σου έλεγα μάρσι μου όχι αν μπορείτε να το αποφύγετε! Ειλικρινά έχει φοβηθεί το μάτι μου! Και αφού έπεσε και το φρούριο culte που δεν παίρνει χαμπάρι εύκολα από τέτοια φαντάσου τι γίνεται!

Πιστεψε με Αερικο...ετσι λεω κι εγω!

Να παω μονο εγω για λιγο,να σβησει τα κερακια,να δωσω το δωρακι και να μην κατσω πολυ.

Παντως την μικρη απευθειας σκεφτομαι να μην την εκθεσω!!

Mαρς προσεχε πολυ γιατι και εμας μετα απο το παρτυ της νονας του Μαριου χειροτερεψαμε πολυ. Και εγω τον προσεχω πολυ μπας και στανιαρει και κανουμε Πασχα καλα και μετα τα γενεθλια.

Ζοπ βαστα λιγο ακομα , φανταζομαι την ταλαιπωρια σου, Παλλαντινακι, Κικη και Ελλ γρηγορα να περασουν ολα ευχομαι.

Αερικο ευχαριστω πολυ ξερεις εσυ γιατι, με συγκινησες που σκεφτηκες τον γαμπρο σου!!!!

Πριν λιγο πηρε το κινητο ο Μαριος και εκανε πως μιλουσε και του λεω σε ποια μιλας στην Κωτιτα??? Και μου λεει ναι Κωτιτα ποοοοοοκ!!!!!! Μεταφραση Κωτιτα Σαγαπω!!!!!!!!!!!

Ξεχασα την κιουλτοοιοκογενεια, πεσατε ολοι διαβασα, περαστικα στην κουκλα και σε εσενα Ρηνακι.

Που πάς Μάρσι?

Κι εμείς φεύγουμε σε 1ωρίτσα, βόλτα με το Γ. σε συγγενικό σπίτι.

Έχω να σας πω νέα...

Μ έφερε σ' επαφή χθες ένα συγγενικό πρόσωπο με μία παιδαγωγό-προϊσταμένη σ' ένα από τα καλύτερα νηπιαγωγεία της πόλης. Καμία σχέση βέβαια με την περιοχή τη δική μας. Μιλούσαμε χθες το απόγευμα επί 1ώρα συνεχόμενη. Μέσα σε όλα μου είπε ότι η διάγνωση της αναπτυξιολόγου είναι αδιαμφισβήτητη και πάμε σε ειδήμων ιατρό. Καθησυχάστηκα πολύ.

Θα βρεθούμε τη Μ. Βδομάδα μετά το ρνβ με την αναπτ/όγο.

Είναι πρόθυμη να με βοηθήσει σε ότι χρειαστώ κι επίσης ΑΝ λέω ΑΝ χρειαστεί τελικά να επαναφοιτήσει το παιδί θα το πάρει εκείνη.

Πριν λιγο πηρε το κινητο ο Μαριος και εκανε πως μιλουσε και του λεω σε ποια μιλας στην Κωτιτα??? Και μου λεει ναι Κωτιτα ποοοοοοκ!!!!!! Μεταφραση Κωτιτα Σαγαπω!!!!!!!!!!!

Πω πω αγάααααπες!!! καλά συμπεθεριάσματα, βρε..:tongue::D

Διαφημίσεις

Περαστικά στα αρρωστούλια, βρε κορίτσια...ο παλιόκαιρος φταιει πάλι. Δεν ξερω για κατω, αλλα εμας, ειδικά σήμερα, εχει μια υγρασία, μια μουχλα-κρυο-βροχη, σαν να ξαναγυρισε ο Φεβρουάριος! Ήλπιζα να ειναι καλυτερα τα πράγματα φετος, αλλα εμεις πάντα τις χειρότερες αρρωστιες άνοιξη τις περνάμε. Απο παντού αυτά ακούω. μεχρι κι η πεθερά μου ειναι άρρωστη!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλησπέρα!

Η Σοφία είναι καλύτερα, έπεσε ο πυρετός μόνος του. Σήμερα εκτός από γάλα (με τσάκισε) την έχει πιάσει μια μανία για κοτόπουλο, μεσημέρι και βράδυ! Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...