Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

αυτές οι ιώσεις κολλάνε και διαδικτυακά!!!

είμαι αισιόδοξη ότι δεν θα ανέβει πολύ

Περαστικα Παλλατινακι,

Και η Στεφη ολο το βραδυ με 38 και τιγκα στο συναχι.....κολλησαμε και εμεις.....:(

Το ζουποπαιδο πως ειναι? Τα ειδα. Μπραβο Ζουπι που πατε καλυτερα. Βαρβατο πραγμα τον χτυπησε παντως ε?......

Κικη ποναει η στοματιτιδα....χαλια....υπομονη στο μικρακι σου.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εμείς συνάχι..ξεκινησε από μένα, το κόλλησε η μικρή και τώρα το πύρε και ο σύζυγος

περαστικάαααααααααααααααααααααααα

Επισης Ρινιο....υπαρχει ΕΝΑ παιδι εδω που να ειναι καλα? Παω να του αναψω λαμπαδα....:( Εγω νομιζω οτι την δικια μου την πηρα εγω στον λαιμο μου. Πεσμενο ανοσοποιητικο απο τον Ερπη, και βγηκαμε εξω και επαιξε με την φιλεναδα της την Μ για 3 ωρες και μετα απο μια μερα βγηκε γκολ.......:(:( ΟΛΕΣ οι μουτζες πανω μου πλς......

Ναι υπάρχει προς το παρόν... η δική μου... εντάξει για μένα οι μύξες και ο βραδινός βήχας είναι πλέον καθημερινότητα αλλά απύρετη και σε τρελλά κέφια!

Ελλ σταμάτα το αυτό που κάνεις!

Ναι υπάρχει προς το παρόν... η δική μου... εντάξει για μένα οι μύξες και ο βραδινός βήχας είναι πλέον καθημερινότητα αλλά απύρετη και σε τρελλά κέφια!

Ελλ σταμάτα το αυτό που κάνεις!

Υes mam......:tongue: παω να κανω νανι.....

Διαφημίσεις

Φάγαμε χωρίς γκρίνια και κοιμηθήκαμε αφού πρώτα τραγουδήσαμε όλο μας το ρεπερτόριο και κλωτσάγαμε τον τοίχο για να δούμε αν πέφτει :)

Καλά πήγε :D

καλημέρα, καλησπέρα...

στις 7 το πρωί έκανε 40,5 :shock: - από τότε απύρετος - τώρα τον βλέπω κάπως...

του κοίταξα το λαιμό - χάλια, κατακόκκινος!!!!

μετά βίας, προσπαθώ να τον ταίζω κάτι για να μην τον θερίσουν τα φάρμακα / αλλά αυτό είναι το μόνο που δεν φοβάμαι, θ' ανακτήσει σίγουρα την όρεξή του!:cool:

τι κρίμα, είδα αρρώστησαν κι άλλα παιδάκια! περαστικά!! και μανούλες... κουράγιο...

μη σας φανώ υπερβολική (διότι όποιος καεί στο χυλό...) αλλά "φυλάξτε" όσο μπορείτε τα παιδιά λίγο ακόμη - ο καιρός είναι άστατος και σέρνονται ακόμη πολλές δυνατές ιώσεις!

αυτά...

καλημέρα, καλησπέρα...

στις 7 το πρωί έκανε 40,5 :shock: - από τότε απύρετος - τώρα τον βλέπω κάπως...

του κοίταξα το λαιμό - χάλια, κατακόκκινος!!!!

μετά βίας, προσπαθώ να τον ταίζω κάτι για να μην τον θερίσουν τα φάρμακα / αλλά αυτό είναι το μόνο που δεν φοβάμαι, θ' ανακτήσει σίγουρα την όρεξή του!:cool:

τι κρίμα, είδα αρρώστησαν κι άλλα παιδάκια! περαστικά!! και μανούλες... κουράγιο...

μη σας φανώ υπερβολική (διότι όποιος καεί στο χυλό...) αλλά "φυλάξτε" όσο μπορείτε τα παιδιά λίγο ακόμη - ο καιρός είναι άστατος και σέρνονται ακόμη πολλές δυνατές ιώσεις!

αυτά...

ρε ζοπιράκι σε ξαναρωτάω...εχετε δει σίγουρα ότι δεν είναι αμυγδαλές??

γιατί ιωση με τόσο υψηλο πυρετό δεν μου φαίνεται!!!!!!

Καλησπερα σας!!

Σημερα ε λ ι ω σ α στον υπνο!! :cool: Ο Βασ. δουλευει 14:00 - 20:00 και εφυγε απο το σπιτι στις 13:20. Σηκωθηκε εκεινος το πρωι με τη μικρη και την απασχολησε μια χαρα μες στο σπιτι αφου ο παλιοκαιρος δεν ευνοει για κουνιες...

Εχθες ηρθε ο κουνιαδος.. Εφερε και το πασχαλιατικο δωρακι του στη Μαρια: ενα σοκολατενιο αυγο.

Πριν λιγο φαγαμε μεσημεριανο με το Μαρακι και μετα αραξαμε στον καναπε.. Σε καποια φαση σηκωθηκε και πηγε και εφερε το μαξιλαρι και την πιπιλα της.. Ξαναξαπλωσε διπλα μου και χαϊδευε η μια τα μουτρα της αλληνης.. Το Μαρακι ξεραθηκε πριν 5 λεπτα και την εβαλα στο κρεβατακι της. Για να δουμε ποση ωρα θα κοιμηθει σημερα!

Τελος, η αδερφη μου απο εχθες το βραδυ μεχρι τωρα βαραει 40 πυρετο ανα 3ωρο. Πεφτει με depon αναβραζον αλλα στο 3ωρο ξανανεβαινει! Ευτυχως εχει να δει τη Μαρια πολυ καιρο και θα κανει να τη δει ακομα περισσοτερο! Λετε να ειναι η γνωστη ιωση με τους υψηλους πυρετους που λεγανε και διπλα? Θα δειξει! Η μανα μου παντως ειναι να σκασει!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Επισης να πω περαστικα σε ολα τα αρρωστακια μας!

Στο γιο της Ζουπυ

Στο γιο της Κικιτσας

Στη Στεφουλα

Στο μικρο παλαντινακι

Περαστικα και αγυριστα και κουραγιο στις μανουλες!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

κιουλτάκι μου, δύο φορές που τον είδε η παιδίατρος δεν του βρήκε καθόλου ακροαστικά και τον λαιμό μόνο κόκκινο - σήμερα χειροτέρεψε πολύ ο λαιμός!! κι από τις εξετάσεις η μόνη που δεν έχει βγει είναι του φαρυγγικού επιχρίσματος, για να έχουμε από κει κάποια ένδειξη (Δευτέρα θα βγει)!

αντιβίωση ήδη παίρνει από χθες το βράδυ, οπότε καλύπτονται κι οι αμυγδαλές!

πάντως, με όσους φίλους και γιατρούς μίλησα (ακόμη κι ο οικογενειακός μας παθολόγος) μου είπαν πως υφίσταται ίωση διάρκειας 6-10 ημερών:shock:, με πυρετό 40 και πάνω...:shock:

δεν ξέρω τι άλλο να ψάξω... με καθησυχάζει λίγο το γεγονός πως ανάμεσα στα πυρετικά κύματα δεν περνούν πλέον μόνο 2-3 ώρες αλλά πάνω από 8... και νομίζω πως κι η αντιβίωση είναι λίγο νωρίς να δείξει (έχει πάρει μόνο 2 δόσεις)...

Ευχαριστω Ζουπυ μου!

Οχι, δεν εχω ιδεα! Εδω ειπε καποια πως το συζητουσανε και διπλα και γι' αυτο το ανεφερα κι εγω!

gM4vp2.png

Γεια σας γεια σας!

Τι κανετε τσούπρες Σάββατο απογευματάκι??

Εγω αράζω μιας και το μπουμπούκι μου κοιμάται του καλού καιρού....και ψάχνω για την βάπτιση να ξεκινάμε σιγά σιγά!!!

Περαστικά Παλλαντιν στην μικρούλα και σε όσους ακόμη παιδευονται με πυρεττούς. Και μετα με λετε παραξενη που μισω την ανοιξη. Απο τοτε που μπηκε σαν τα τραπουλοχαρτα πεφτει ολος ο κοσμος...γκρρρ

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Ρε δώσε κανένε λιν λέμε:tongue:

θες και λινκ εσυ εεεεε???Γιατι...δεν φτανει ενας καμμενος εγκεφαλος??χαχα

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=87102

Κοίτα είχε πυρετό κανένα άλλο σύμπτωμα. Μου έδειχνε συχνά το στόμα του, ειδικά όταν πήγαινε να φάει, κλαίγοντας κα ιφώναζε πάει και μη το γιαβρί μου. Και υπέθεσα δόντια. Η παιδίατρος μου είπε στοματίτιδα.

αχ μωρε ο καημενουλης

Κορίτσια ευχαριστώ για τα περαστικά σας.:D

Ρε κοριτσια...τι σκατοκαιρος κι αυτος!!!

Φρικη ετσι..

Εδω βρεχει,εχει υγρασια και κανει πολυ κρυο...να φανταστειτε εβαλα χοντρο μπουφαν ξανα μετα απο καιρο!

Εμενα η μικρη ειναι μια χαρα και φτου,φτου σκορδα...

την εχω περιορισμενη ομως...μολις ειδα να αλλαζει πλωρη ο καιρος και να χειροτερευει!

Αυριο εχουμε να παμε σε ενα παρτι γενεθλειων της ξαδελφουλας της...Μπηκα σε διλημμα ομως...

Να την παω 'η οχι...????

Ξερω εγω...μην κολλησει τιποτε και τρεχω??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...