Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσα δεν είμαι γαϊδάρα με μεγάλα αυτιά, απλά καίγεται τόσο ο κ***ς μου με μια υπερεπείγουσα τεράστια δουλειά που μου έκατσε που μέχρι κι ο σύζυγος παράτησε τα διαβάσματα κι ανέλαβε να βγάζει τη μικρή βόλτες! καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση είμαι!

να κι ένα ευχάριστο νέο! μπράβο ζουζού μου! καλή δύναμη και καλή επιτυχία!!

Eιχα προβλημα στον υπολογιστη και χαθηκα, εστω και καθυστερημενα Ραννια να τον χαιρεσαι τον μικρο να ειναι παντα χαρουμενος γεματος υγεια!!!!!!!!

Κατερινακι και εσυ να χαιρεσαι το βλασταρι σου και μονο χαρες να το βρισκουν!!!!!!!!

Ζοπ διαβασα τα νεα σας με αγωνια, κρατα γερα ελπιζω πολυ συντομα να ειναι καλα το παιδι.

Κικη περαστικα και στο δικο σου διαμαντακι και προσεχε μην κολλησει και η μικρη.

Ταίζω τη μικρή.

Καλημέρα!

καλησπέρα κορίτσια!

ο γιος μου από το μεσημέρι, τώρα στις 11 ξανάκανε 39,1 και τώρα έχουμε και βραχνάδα και ψιλοβήχα... σαφώς, μικρότερος πυρετός και σε μεγαλύτερα διαστήματα! έχουμε δρόμο όμως...

εσείς τι κάνετε?

αερικό, η δεύτερη ανάσταση είναι την Κυριακή του Πάσχα το απόγευμα, μαζεύονται κυρίως παιδάκια και γεροντάκια και λόγω της ησυχίας η ακολουθία είναι κατανυκτική, γλυκιά και πολύ όμορφη λόγω των παιδιών - εγώ τουλάχιστον έτσι τα θυμάμαι...

Ζούπυ πάτε όλο και καλύτερα μπράβο.

Νομίζω ότι είναι το Σάββατο η δεύτερη ανάσταση.Πριν τις 00:00.

Ελπιζω να μη παρεξηγηθω...αλλα κομματαρα! Μουσικα εννοω! Παω καθε Μ. Πεμπτη εκκλησια να ακουσω τον πατερα μου που το ψελνει...σας κουφανα ε? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ντόινγκ!

Καλημερα κοριτσιαααα!!

Τι κανετε??

η μικρη μου σημερα ηταν μεσα στην γκρινια,κι εμενα με ποναει αφορητα το καφαλι μου!Πηρα 2 παναντολ μηπως και στανιαρω!Και ποσες εκκρεμοτητες υπαρχουν θεε μου....ευτυχως ο συζυγος σταματησε για διακοπες Πασχα και το πρωι θα ειναι πιο ξεκουραστος να αναλαβει την μικρη κι εγω να βγαινω για δουλειες...

Εμπλεξα και στο απο εκει με αριθμουλη που ειχε ξεκινησει πορωμενα με τον θηλασμο και τωρα εχει ζηλο για τα παιδαγωγικα ζητηματα και μου εχει καψει τον εγκεφαλο!!

Τελοσπαντων....

ελπιζω να πηγαινουν ολα καλα και να ξεπερνιουνται οι αρρωστιες στα μικρουλια!

Κικη...στοματιτιδα μωρε???Πως το πηρες χαμπαρι??

Ρε δώσε κανένε λιν λέμε:tongue:

Κοίτα είχε πυρετό κανένα άλλο σύμπτωμα. Μου έδειχνε συχνά το στόμα του, ειδικά όταν πήγαινε να φάει, κλαίγοντας κα ιφώναζε πάει και μη το γιαβρί μου. Και υπέθεσα δόντια. Η παιδίατρος μου είπε στοματίτιδα.

Κορίτσια ευχαριστώ για τα περαστικά σας.:D

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Χαπακώθηκα αλλά μάλλον φταίει το νερό που λείπει από τον οργανισμό μου! Πόσο νερό να πιω; Θα σηκώνομαι συνέχεια για κατούρημα και θα της σπάσω τα νεύρα της κομμώτριας χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Η Σοφία έχει 38. Τη νύχτα ξυπνούσε καθε 15 λεπτά γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Περαστικά σας βρε Παλ!:-( Ούτε ο δικός μου κοιμάται καλά με τη στοματίτιδα.

Ρε τα κάημένα τα παιδάκια!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ρε κοριτσια, ξυπνανε πολλες τελικά για να πανε κομμωτηριο πρωι πρωι. ηρθα και εοχε ηδη πεντε ανταυγειες περασμενες. Απιστευτο.

περασικα στη σοφια μας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...