Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μπηκα να μαθω νέα της Ζώπυρον-άρα δεν ήταν ίωση, φιλενάδα...:-( Μακάρι να τον πιάσει γρήγορα η αντιβίωση και να συνέλθει το παιδί, να κάνετε και Πάσχα σαν άνθρωποι.

Εγώ τον μεγάλο πρώτη φορά τον πήγα στην πρώτη Ανάσταση στα 3+. Μέχρι τότε στην δευτερη. Το ίδιο θα κάνω και με τον μικρό, ιδίως αν θα είμαστε στο χωριό, που κάνει και ψοφόκρυο. Δε λέει να τα αναστατώσουμε νυχτιάτικα, τα καημενούλια, γιατί μετά ποιος τα ξανακοιμίζει?

Λοιπόν, τα υπόλοιπα αργότερα, σας φιλώ.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παλ, από Δευτέρα κανονίζουμε, τουλάχιστον δεν είναι κολλητικό, είναι?

ΟΚ, κολλητικό νομίζω ότι είναι υπό συνθήκες, δηλαδή δεν κολλάει εύκολα σαν την γρίππη, αλλά την μικρή σου πρόσεχέ την μην βάλει στο στόμα της κάτι που είχε πριν ο Μάνος, γιατί οι μύκητες μεταδίδονται με την επαφή απ'όσο ξερω

Σήμερα στην παιδική χαρά, η Σοφία μου έλεγε "ύγε μαμά" και μου έδειχνε να καθήσω στο παγκάκι. Ήθελε να παίζει μόνη της, μακριά μου:shock:

Μετά ζήτησε μαμάμ και της λέω "α, δεν γίνεται, έχουμε βρώμικα χεράκια" και το δέχτηκε:shock:

Μετά όταν γυρίσαμε σπίτι, ζήτησε πάλι μαμάμ, και της λέω, "τα μεγάλα παιδιά όταν πεινάνε, τρώνε φαγητό. Μαμάμ κάνουν για να κοιμηθούν, και όταν θέλουν αγκαλίτσα" και το δέχτηκε:shock:

ΟΚ, κολλητικό νομίζω ότι είναι υπό συνθήκες, δηλαδή δεν κολλάει εύκολα σαν την γρίππη, αλλά την μικρή σου πρόσεχέ την μην βάλει στο στόμα της κάτι που είχε πριν ο Μάνος, γιατί οι μύκητες μεταδίδονται με την επαφή απ'όσο ξερω

Παίζει να λέω βλακεία.

Έχω την εντύπωση ότι κολλάει από στόμα σε στόμα, πχ ίδια πιπίλα, κάνω λάθος?

Σήμερα στην παιδική χαρά, η Σοφία μου έλεγε "ύγε μαμά" και μου έδειχνε να καθήσω στο παγκάκι. Ήθελε να παίζει μόνη της, μακριά μου:shock:

Μετά ζήτησε μαμάμ και της λέω "α, δεν γίνεται, έχουμε βρώμικα χεράκια" και το δέχτηκε:shock:

Μετά όταν γυρίσαμε σπίτι, ζήτησε πάλι μαμάμ, και της λέω, "τα μεγάλα παιδιά όταν πεινάνε, τρώνε φαγητό. Μαμάμ κάνουν για να κοιμηθούν, και όταν θέλουν αγκαλίτσα" και το δέχτηκε:shock:

Άλλατις!Μεγάλωσε η Σοφία! Θέλεις να σταματήσεις τον ημερήσιο θηλασμό?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Παίζει να λέω βλακεία.

Έχω την εντύπωση ότι κολλάει από στόμα σε στόμα, πχ ίδια πιπίλα, κάνω λάθος?

ναι, αυτό εννούσα, ίδια πιπίλα, γενικά να βάλει στο στόμα της κάτι που είχε πριν ο μικρός

Άλλατις!Μεγάλωσε η Σοφία! Θέλεις να σταματήσεις τον ημερήσιο θηλασμό?

α, καλά, θα έχουμε σίγουρα πολλά πισωγυρίσματα.

δεν θέλω να σταματήσει υποχρεωτικά τον ημερήσιο θηλασμο, θέλω να μειωθούν όμως λίγο, να κάνουμε πχ 3-4 την ημέρα, όχι κάθε 3 και λίγο

Γεια σας κοριτσια!

Ζουπη πολυ καλα τα νεα σου! Μπραβο! :)

Aeriko θα τη παρω (τη Κυριακη μαλλον) και θα σου πω. Το κιβωτιο εχει μεσα 12(νομιζω) κουτια των 900γρ. Εχει δλδ, περιπου 190 ευρω αν τη παρεις απο super market.

Για την αδερφη της που επαιρνε frisolac, η κουτα ειχε 240 ευρω και της την πηγαινε με 150.

Θα τη ρωτησω λεπτομερειες ποσο βγαινει η κουτα και θα σας πω!

καλησπέρα κορίτσια!

ο γιος μου από το μεσημέρι, τώρα στις 11 ξανάκανε 39,1 και τώρα έχουμε και βραχνάδα και ψιλοβήχα... σαφώς, μικρότερος πυρετός και σε μεγαλύτερα διαστήματα! έχουμε δρόμο όμως...

εσείς τι κάνετε?

αερικό, η δεύτερη ανάσταση είναι την Κυριακή του Πάσχα το απόγευμα, μαζεύονται κυρίως παιδάκια και γεροντάκια και λόγω της ησυχίας η ακολουθία είναι κατανυκτική, γλυκιά και πολύ όμορφη λόγω των παιδιών - εγώ τουλάχιστον έτσι τα θυμάμαι...

7oeVLIFnprc

Ελπιζω να μη παρεξηγηθω...αλλα κομματαρα! Μουσικα εννοω! Παω καθε Μ. Πεμπτη εκκλησια να ακουσω τον πατερα μου που το ψελνει...σας κουφανα ε? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλησπέρα, χρόνια πολλά σε όσους είχαν/'εχουν γεννεθλια (άλλαξε η μέρα, σωστα? :P) και περαστικά σε όσους ταλαιπωρούνται

¨ηρθαν οι νονοί μας και λυσσάξαμε, ελπίζω να κοιμηθει λίγο παραπάνω το πρωί.

Active σου είπα πως τους ψαλμούς αυτούς τους έχω συνδεσει με τον παπα Μιχάλη και την γαϊδουροφωνάρα του

ΥΓ τα-λεφτα-μας πίσω! τα-λεφτά-μας πίσω! :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχα

δε ξερω αν ειναι ο ιδιος, αλλα οταν ειχαμε παει να βγαλουμε τις αδειες του γαμου (απο την ιδια εκκλησια που λες) ηταν ενας....πολυ κομματι ομως! τελειος!

7oeVLIFnprc

Ελπιζω να μη παρεξηγηθω...αλλα κομματαρα! Μουσικα εννοω! Παω καθε Μ. Πεμπτη εκκλησια να ακουσω τον πατερα μου που το ψελνει...σας κουφανα ε? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αν εξαιρέσω ότι το έβαλες μετά από το μήνυμά μου :lol::lol::lol::lol::lol:, όχι δεν σοκαρίστηκα (ιδιαίτερα) - ελάχιστους ανθρώπους ξέρω που να μην πηγαίνουν (για όποιο λόγο...) την Μ. Πέμπτη στην εκκλησία... Ο πατέρας σου γενικά ψάλλει συχνά?

Καλημερα κοριτσιαααα!!

Τι κανετε??

η μικρη μου σημερα ηταν μεσα στην γκρινια,κι εμενα με ποναει αφορητα το καφαλι μου!Πηρα 2 παναντολ μηπως και στανιαρω!Και ποσες εκκρεμοτητες υπαρχουν θεε μου....ευτυχως ο συζυγος σταματησε για διακοπες Πασχα και το πρωι θα ειναι πιο ξεκουραστος να αναλαβει την μικρη κι εγω να βγαινω για δουλειες...

Εμπλεξα και στο απο εκει με αριθμουλη που ειχε ξεκινησει πορωμενα με τον θηλασμο και τωρα εχει ζηλο για τα παιδαγωγικα ζητηματα και μου εχει καψει τον εγκεφαλο!!

Τελοσπαντων....

ελπιζω να πηγαινουν ολα καλα και να ξεπερνιουνται οι αρρωστιες στα μικρουλια!

Κικη...στοματιτιδα μωρε???Πως το πηρες χαμπαρι??

αν εξαιρέσω ότι το έβαλες μετά από το μήνυμά μου :lol::lol::lol::lol::lol:, όχι δεν σοκαρίστηκα (ιδιαίτερα) - ελάχιστους ανθρώπους ξέρω που να μην πηγαίνουν (για όποιο λόγο...) την Μ. Πέμπτη στην εκκλησία... Ο πατέρας σου γενικά ψάλλει συχνά?

Ειναι η "τρελα" του.....γενικα η μουσικη, αλλα με τη βυζαντινη την καταβρισκει! Απο μουσικης αποψεως παντα...και δεν εχει και αδικο! Ειναι εκπληκτικη μουσικη και προαγγελος του ρεμπετικου (μουσικα, ξαναλεω)...ναι ναι!

Είναι ο ηλικιωμένος με την άσπρη μακρια γενειαδα. Τελικά δεν θα έρθουμε Πάσχα, θα πάμε στον νονο μας στους Μυλους (πιο έξω από το Ναυπλιο)

Μια χαρα....εμεις εδω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...