Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μπράβο στο ζωπυρόπαιδο που είναι καλύτερα!!!!

Κική εσένα πώς είναι ο μικρός σου σήμερα;

Χρόνια πολλά και στο κατερινακρητικόπαιδο!! Να το χαίρεστε!

Πολλά γενέθλια μαζεμένα, αααααααχχχχχχ..... οι τρέλες του καλοκαιριού :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας!

να χαίρεστε κι εσείς τα παιδάκια σας και να ναι πάντα καλά!

καλά ράννια απο συγκίνηση αλλο τίποτα κι εγώ σήμερα :τον κοιτούσα που κοιμόταν και σκεφτόμουν, μες στα ζουμιά, ότι το μικιό μου έγινε κοτζάμ παιδάκι πια.

κι ο χαζομπαμπάς το πρωί έτοιμος να δακρύσει ήταν

σήμερα εμείς θα κόψουμε τουρτίτσα οι τρείς μας κι αύριο θα έχουμε το νταβαντούρι!!:D

ζούπυ μου , άντε να γίνει γρήγορα καλά το παιδάκι σου !όχι άλλο πυρετό!!!

ΥΓ. ναι νιτσάκι πολλά γενέθλια απριλίου!ε βλέπεις καλοκαιράκι, θαλασσούλα, ουζάκι δε θέλει και πολύ..;)

Καλα η δε μανα μου...εκει να δεις ! Κλαααααααααααμα η κυρια! Το χει το δακρυ στο τσεπακι....χεχε!

αχ! ενας χρονος απολυτης ευτυχιας....

Γεια σας κόρες.

Καταρχας χρονια πολλά στον Μάριο, τον Γιωργάκη και το βλαστάρι της Κατερινούλας! Πάντα γερα και καλότυχα, να τα καμαρωνουν οι μανούλες τους!

Εγω χάθηκα γιατι η μάνα μου επαθε ξαφνικα λουμπάγκο και την ετρεχα. Είναι κάπως καλύτερα τωρα, αλλα πάλι δεν είναι για πολλά πολλά, οπότε κάθομαι συνεχεια μαζί της και με τα παιδια. Άντε να βγει κι αυτός ο μήνας, να ξαναπάει ο μεγάλος παιδικό, μπας και ξαναμπούμε σε ενα προγραμμα.

Διάβασα τα νεα της Ζώπυρον και περιμένω εναγωνίως τα νεότερα! Καλα αποτελέσματα, κοριτσάκι!

Εντιτ μήπως ξεχασα κανενα αλλο γενεθλιάζον νήπιο?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! :D

καλα, μιλαμε πολυ συγκινηση σημερα....ζω ξανα καθε λεπτο λεμε, ετσι? Ειδικα οταν πηγε η ωρα 14:03....μονο τα κλαμματα που δεν εβαλα! :cool:

Καθριν να τον χαιρεσαι υγιη και ευτυχισμενο! :D

Αλλο που ηθελα να πω (απο χτες)....δινει καμια μαμουλα γαλα σκονη της ΝΟΥΝΟΥ? Frisomel, frisolac, frisogrow? Εχω μια γνωστη που δουλευει εκει και μπορει να παρει κιβωτιο με -40% περιπου....οποια ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ.

Θα σε έχω στα υπόψην τώρα που ξεκινάμε το 2. Θα της δώσω πρώτα της holle και βλέπουμε. Αν δεν της κάτσει...

Μπράβο στο ζωπυρόπαιδο που είναι καλύτερα!!!!

Κική εσένα πώς είναι ο μικρός σου σήμερα;

Χρόνια πολλά και στο κατερινακρητικόπαιδο!! Να το χαίρεστε!

Πολλά γενέθλια μαζεμένα, αααααααχχχχχχ..... οι τρέλες του καλοκαιριού :P

Εμείς:στοματίτιδα! Θα σας πω μετά λεπτομέρειες πως την ψηλιάστηκα.

Παλ, από Δευτέρα κανονίζουμε, τουλάχιστον δεν είναι κολλητικό, είναι?

Αυτά τα ολίγα. Ζούπυ χάρηκα που πάτε καλύτερα.

Μάλι και Χάρλοου χαθήκατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε

Σμουτς κορίτσια θα σας δω μετά!

Α, δυστυχώς, εγώ στα πρώτα γενέθλια του γιου μου ήμουν έγκυος:(:D (να κλάψω για το Μάνο, ή να χαρώ για τη Σμαράγδα?:confused:) με κακή εγκυμοσύνη, μην τα ξαναλέω και δεν σκεφτόμουν τπτ από τη γέννησή του. Ελπίζω φέτος να είναι καλύτερα

Wktmp2.png

qIogp3.png

Αλλο που ηθελα να πω (απο χτες)....δινει καμια μαμουλα γαλα σκονη της ΝΟΥΝΟΥ? Frisomel, frisolac, frisogrow? Εχω μια γνωστη που δουλευει εκει και μπορει να παρει κιβωτιο με -40% περιπου....οποια ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ.

Frsiogrow εμείς! Για μάθε λεπτομέρειες :D

Ως απογευματινό το δίνω στο Χρήστο επειδή πάει στον παιδικό το πρωί. Το Σ/Κ του το δίνω το πρωί κανονικά. Γιατί το σκέφτεσαι;

γιατί τα πρωινά που έχει αυγό, κάθε λίγο κ λιγάκι τρώει. δεν κάνει τίποτα άλλο...:P

Ομελέτα στο φούρνο με φετούλα είναι το τέλειο απογευματινό :D

έτσι το σκεφτόμουν κι εγώ ή μελάτο με ψωμάκι κ κασεράκι. ή με κανένα κολοκυθάκι...:P

Γεια σας και χαρα σας!! :D

Σεβη μου γλυκια, πιστεψε με δεν το μπορω αυτο το θεατρο του παραλογου και δεν θα περασω καλα... Ηδη εχω ξεκινησει εντατικες προσπαθειες να τον πεισω να μην παμε! Ελπιζω να πετυχει!

Κατα τα αλλα εμεις μια χαρα! Μας ηρθαν και τα πραγματα απο τη νονα μας για το Πασχα! Λαμπαδα, παππουτσια και σοκολατενιο αυγο (το οποιο εκρυψα για ευνοητους λογους ;))

αφού το θέλει ο Βασίλης, καλά θα κάνεις να το πάρεις απόφαση, να σεβαστείς την επιθυμία του. να του το πεις, να το καταλάβει, να το εκτιμήσει. κ σε θέλω κιουρία στας Αχαίας! με το χαμόγελο στα χείλη, να έχεις από κοντά τον αντρούλη σου,αγκαλίτσες, φιλάκια!

αν δεις, ακούσεις μακακίες, εσύ χαμογέλα κ στρίψε προς άλλη κατεύθυνση. μαρή εκεί που είσαι ήμουν!!!!!!!!

πάρτο αλλιώς!!!!

ναι, κάπως έτσι είναι... ήταν απύρετος από τα ξημερώματα, τώρα έχει 39,1 και ξάπλωσε... είναι τόσο στωικός ρε κορίτσια στην ασθένεια που μου φέρνει δάκρυα στα μάτια...

εύχομαι να πηγαίνουμε καλύτερα, μιας κι οι πυρετοί έχουν μεγάλη χρονική απόσταση μεταξύ τους!

οι υπόλοιπες απαντήσεις των εξετάσεων δεν έχουν βγει ακόμη...

δύο φίλες που μου τηλ σήμερα μου είπαν για περιστατικά με 6-10 ημέρες ίωση με πυρετούς που σπάνε θερμόμετρα... εμείς εχθές 40,9...

αερικό, δεν θα καταρρεύσω - θα σαλτάρω!

κάποια στιγμή σήμερα τον έβαλα στο αυτοκίνητο και πήγαμε έξω από το νηπιαγωγείο του - μου το ζήταγε επίμονα...

βγήκε η δασκάλα του και τον χαιρέτησε - του ευχήθηκε καλή ανάρρωση και καλό πάσχα και του έδωσε κι ένα φορτηγό δώρα / κατασκευές που είχαν ετοιμάσει τις μέρες που έλειπε... συγκινήθηκα πολύ (πάλι)...

ο μικρός επέστρεψε ευτυχισμένος...!

θα ξαναμπώ κάποια στιγμή αργότερα, να σας πω για τις υπόλοιπες εξετάσεις!

σας γλυκοφιλώ...

κι εγώ σου στέλνω πολλά γλυκά φιλάκια για σένα κ για το αγοράκι σου!

γρήγορα να γίνετε καλά!:D

κική, πυρετούλι ανέβασε από στοματίτιδα; πώς το κατάλαβες;

το γάλα της holle το είχα δοκιμάσει για κανά μήνα κ εγώ, αλλά το ξαναγύρισα στο φριζομέλ γιατί το έπινε περισσότερο ευχάριστα. από το χρόνο πίνουμε φρέσκο.

μάρα, καλά να περάσετε με την πούκι!

εμάς μας έφεραν τα πεθερικά μου τα δώρα της Χρύσπας, ένα ροζ φόρεμα, μια τζιν σαλοπέτα (σωστά το γράφω;) κ ένα ροζ άσπρο καπέλο με λουλουδάκια από λαπέν! πολύ όμορφα! τα ψώνισαν με την Χρύσπα παρούσα!

οι γονείς μου της πήραν το ποδήλατο, σπορτεξάκια κ πολλές πολλές κάλτσες.

ο νονός μας μας πήρε παπουτσάκια, καλσόν κ από βδομάδα περιμένουμε τη λαμπάδα.

βρε κορίτσια την Ανάσταση θα πάτε τα μικρά στην εκκλησία; γιατί εγώ δεν σκοπεύω να την ξυπνήσω.

ίσως να την πάω στη 2η Ανάσταση, την Κυριακή το απόγευμα, να νάψουμε κ τη λαμπάδα της.;):confused::-P

Λευκή, είσαι καλά; στείλε π.μ.

Διαφημίσεις

ιατρικό ανακοινωθέν : οι εξετάσεις βγήκαν πλην του επιχρίσματος φάρυγγα που θα βγει Δευτέρα!

λοιπόν... είναι όλες πολύ καλές, εκτός από CRP που είναι 37 (φ.τ. < 6) και TKE που είναι 55 (φ.τ. <10) = άρα, κάπου υπάρχει φλεγμονή... = άρα, ξεκινάμε αντιβίωση...

από το μεσημέρι δεν έχει ξανανεβάσει πυρετό, είναι όμως καταπονημένος...

υ.γ. σαββάτο βράδυ είχαμε πάει σ' ένα παιδικό πάρτυ - πριν λίγο έμαθα πως άλλα δύο παιδάκια (που παραυρέθησαν κι εκείνα) είναι άρρωστα με τα ίδια συμπτώματα...:twisted:

παρ' ότι δεν ξέρουμε τι ακριβώς φλεγμαίνει... (εικάζουμε τον λαιμό), ελπίζω να πιάσει η αντιβίωση και να συνέλθει γρήγορα γιατί έχει κουραστεί πολύ...

είναι πολύ ωραία η ιδέα σου για την "δεύτερη Ανάσταση" - είναι πολύ γλυκό το κλίμα για τα παιδιά... τι μου θύμισες τώρα... αιώνες πίσω!

φιλιά, τα λέμε μετά (πιστεύω)...

κική, πυρετούλι ανέβασε από στοματίτιδα; πώς το κατάλαβες;

το γάλα της holle το είχα δοκιμάσει για κανά μήνα κ εγώ, αλλά το ξαναγύρισα στο φριζομέλ γιατί το έπινε περισσότερο ευχάριστα. από το χρόνο πίνουμε φρέσκο.

Λευκή, είσαι καλά; στείλε π.μ.

Σέβη είχε μόνο πυρετό, τπτ άλλο, ούτε μύξες ούτε τπτ. Και σήμερα μου έδειχνε το στόμα του ότι πονούσε. Υπέθεσα δόντια για να είμαι ειλικρινής, αλλά τελικά στοματίτιδα.

Κι ο γιος μου φρέσκο από το χρόνο και η κόρη με το καλό το ίδιο.

Τι έπαθε η Λευκή?

παρ' ότι δεν ξέρουμε τι ακριβώς φλεγμαίνει... (εικάζουμε τον λαιμό), ελπίζω να πιάσει η αντιβίωση και να συνέλθει γρήγορα γιατί έχει κουραστεί πολύ...

είναι πολύ ωραία η ιδέα σου για την "δεύτερη Ανάσταση" - είναι πολύ γλυκό το κλίμα για τα παιδιά... τι μου θύμισες τώρα... αιώνες πίσω!

φιλιά, τα λέμε μετά (πιστεύω)...

Ωραία ιδέα!

Άντε ζούπυ, να πιάσει να ησυχάσεις.

Α, μας έδωσε daktarin για το στόμα.

Πάω να μπανιαρίσω ταίσω κτλ και επανέρχομαι.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κορίτσα δεν είμαι γαϊδάρα με μεγάλα αυτιά, απλά καίγεται τόσο ο κ***ς μου με μια υπερεπείγουσα τεράστια δουλειά που μου έκατσε που μέχρι κι ο σύζυγος παράτησε τα διαβάσματα κι ανέλαβε να βγάζει τη μικρή βόλτες! καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση είμαι!

Να πω όμως χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια που έχουν γενέθλια, να είναι γερά και χαρούμενα με γεμάτη ζωή, και οι μαμάδες και μπαμπάδες να πάρουν πολλές χαρές από αυτά!

Και περαστικά στο ζωπυράκι που ταλαιπωρείται τόσες μέρες, κουράγιο ζούπυ όσο μπορείς, και της Κικής το μικρούλι να γίνει γρήγορα καλά!

Φιλιά σε όλες!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...