Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και χαρα σας!! :D

Ραννια να χαιρεσαι το λεβεντη σου! Χιλιοχρονος να ειναι! :D

Κατερινακι να τα εκατοστησετε κι εσεις! Παντα γερο και ευτυχισμενο να ειναι το παιδακι σου!

Σεβη μου γλυκια, πιστεψε με δεν το μπορω αυτο το θεατρο του παραλογου και δεν θα περασω καλα... Ηδη εχω ξεκινησει εντατικες προσπαθειες να τον πεισω να μην παμε! Ελπιζω να πετυχει!

Νιτσα ο αντρας μου θελει να παμε Πατρα στα πεθερικα. Και οπως καταλαβαινεις εγω δεν θελω!

Ζουπυ μου χαιρομαι που επεσε ο πυρετος! Οι εξετασεις ποτε βγαινουν??

Κατα τα αλλα εμεις μια χαρα! Μας ηρθαν και τα πραγματα απο τη νονα μας για το Πασχα! Λαμπαδα, παππουτσια και σοκολατενιο αυγο (το οποιο εκρυψα για ευνοητους λογους ;))

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Rannia! ΠΟλυχρονος ο κουκλος!

ζοπακι μου τελεια νεα! αντε να ηρεμησεις κ εσυ και το παιδι

ολες.. μια χαρα η πουκζ απλά ειχε κατι ασχετα δεκατα και ενα ελαφρυ 38 η παιδιατρος που την ειδε δεν ειπε τπτ για ιωσεις και μαλακιεσ..δοντια μαλλον..παντως ειναι περιφημα και το βραδυ 8α παω να την δω να ζουζουνισουμε. της πηρα και λαμπαδα με την πουκα και ρουχαλακια χοχοχοχοχο

υγ. ναι αερικο χτεσ το μαλ εγινε της ποπης τα τσακισα ολα μουαχαχαχα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Προφανώς δεν άφησες τίποτα στο Mall χθες... σημερα το πρωί είχε κονβόι από φορτηγά για αναπλήρωση κενών ραφιών :P

καλημέρα σας!

αερικούλι μου ευχαριστώ για ευχές σου!

ράννια μου !να χαιρόμαστε τους λεβέντες μας!χιλιόχρονοι κι εύτυχισμένοι να ναι!

έχω συγκινηθεί τρομερά σημερα!

Κατερίνα μου χιλιόχρονος!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κατερίναααααααααααα

Να τον χαίρεσαι και να είναι πάντα γερός!!!

Πολλά μαζί πέσανε? τι στο καλό όλες την ίδια περίοδο σπέρνατε?

Φαίη, άκου τον κύρη του σπιτιού και απόλαυσε το!

Διαφημίσεις

moyaxaxaxax ρε σου λεω εγινε κολαση...ψωνισα για την πουκι, τον αγγελο τις βαφτιστηρες και την αδερφη μου...η χαρουμενη γελοια ημανε

Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη γυναίκες σαν εσενα και ενισχύεται το εμπόριο..:lol::lol::lol:

Μόλις μίλησα με Ζούπυ..

το παιδί είναι καλύτερα, απύρετο και με καλύτερη διάθεση!

ναι, κάπως έτσι είναι... ήταν απύρετος από τα ξημερώματα, τώρα έχει 39,1 και ξάπλωσε... είναι τόσο στωικός ρε κορίτσια στην ασθένεια που μου φέρνει δάκρυα στα μάτια...

εύχομαι να πηγαίνουμε καλύτερα, μιας κι οι πυρετοί έχουν μεγάλη χρονική απόσταση μεταξύ τους!

οι υπόλοιπες απαντήσεις των εξετάσεων δεν έχουν βγει ακόμη...

Κάπου αναφέρθηκε για υψηλούς πυρετούς 10 ημερών... δεν θυμάμαι αν ήταν εδώ ή δίπλα αλλά ισχύουν! Ελπίζω να μην έχετε αυτή την ίωση Ζούπη γιατί σε βλέπω να καταρρέεις!

δύο φίλες που μου τηλ σήμερα μου είπαν για περιστατικά με 6-10 ημέρες ίωση με πυρετούς που σπάνε θερμόμετρα... εμείς εχθές 40,9...

αερικό, δεν θα καταρρεύσω - θα σαλτάρω!

κάποια στιγμή σήμερα τον έβαλα στο αυτοκίνητο και πήγαμε έξω από το νηπιαγωγείο του - μου το ζήταγε επίμονα...

βγήκε η δασκάλα του και τον χαιρέτησε - του ευχήθηκε καλή ανάρρωση και καλό πάσχα και του έδωσε κι ένα φορτηγό δώρα / κατασκευές που είχαν ετοιμάσει τις μέρες που έλειπε... συγκινήθηκα πολύ (πάλι)...

ο μικρός επέστρεψε ευτυχισμένος...!

θα ξαναμπώ κάποια στιγμή αργότερα, να σας πω για τις υπόλοιπες εξετάσεις!

σας γλυκοφιλώ...

υ.γ. κατερίνα, να χαίρεσαι το παιδάκι σου, να τα εκατοστήσει με υγεία και χαρά!!

Γεια σας κοριτσια!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! :D

καλα, μιλαμε πολυ συγκινηση σημερα....ζω ξανα καθε λεπτο λεμε, ετσι? Ειδικα οταν πηγε η ωρα 14:03....μονο τα κλαμματα που δεν εβαλα! :cool:

Καθριν να τον χαιρεσαι υγιη και ευτυχισμενο! :D

Αλλο που ηθελα να πω (απο χτες)....δινει καμια μαμουλα γαλα σκονη της ΝΟΥΝΟΥ? Frisomel, frisolac, frisogrow? Εχω μια γνωστη που δουλευει εκει και μπορει να παρει κιβωτιο με -40% περιπου....οποια ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...