Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ηρθα κι εγω.

ο μικρος μου κοιμηθηκε κατα τις 10 και μιση σημερα,αλλα απο ονειρο η πονο ξυπνησε με ενα έντονο κλαμα.ευτυχως κοιμηθηκε με το που πηγα μεσα και τον χαιδεψα την πλατουλα του!!!!!

αερικο κι εγω ειχα απόχη απο θεμα νονας κι ας ηταν παμπλουτη.

δωρο της ειχα να δω απο την βάπτιση....α και ενα 5χιλιαρο που μου εδωσε ο νονος στα 17 μου......!!!!!

ζωπυρον τι κανεις???

αγγελινα????

η νιτσα βγηκε παλι σημερα?????

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!

Ολες για υπνο εεε???Συνηθως δεν πετυχαινω καμια μεσα τις ωρες που μπαινω!!!

δεν πειραζει ομως...τα βλεπω τα νεακια σας!!

Ζωπυρον,χαιρομαι που το παλικαρι σου ειναι καλυτερα!!!Μακαρι ετσι να συνεχισει!!!

Σεβη...το Χρυσπακι ειναι τρελλα εεε???Μεγαλωνει η κοπελα σου βρεεεεεε!!!

Αερικο,γιατι δεν κοιτατε Ικεα η Σατο για καναπεδες???Αφου θετε οικονομικους...Εγω παντως εχω απο Σατο εδω και 4 χρονια και δεν εχουν παθει τιποτε..Και ειδα και κατι πολυ ωραιους στα Ικεα...Αλλα δεν ξερω και τι στυλ σαλονι εχετε...εμεις στο πολυ χαλαρο κι ετσι μας βολευουν!!!

Εμενα μου αρεσουν ολα τα ρουχα και μαρκε και ασχετα....για το παιδι δε...εχει φορεσει και Λαπεν αλλα κι απο Λαικη κατι απαιχτα κορμακια...τυφλα να εχουν τα Μαδερ και τα Νεξτ!!!

Τωρα που θα ερθω Αθηνα...θα δω τι θα "σαρωσει" η σκουπα!!!

Διαφημίσεις

Marsolan το ΙκΕΑ δεν το σκέφτηκα καθόλου όμως... Το Εντός της Σάτο σκεφτόμαστε που έχει -50% σε όλα... δεν μας νοιάζει στην παρούσα φάση τι θα είναι... κάτι φτηνό να μας βγάλει τα επόμενα 4 βάρβαρα χρόνια της μικρής.

Ζωπυρόν όχι δεν με ενοχλεί απλώς ψάχνομαι να δω αν είναι υγιές :lol:

Καληνύχτα σε όσες έφυγαν :) Καλή συνέχεια σε όποιες συνεχίσουν :)

χαχα,Ραννια...κι εγω το ιδιο...μονο τις μεγαλες ωρες!!!

Αερικο,εγω εχω απο τα Εντος οπως ειπα κι ειμαι σουπερ ευχαριστημενη αν εξαιρεσεις οτι ειχα παρει με πουπουλο και στον 3θεσιο βγαινει πουπουλακι καμποσο.Στον διθεσιο οχι!!!

Κι εγω κατι οικονομικο ηθελα γιατι ο αντρας μου αραζει την αριδα του ξαπλωτος συνεχεια και απο το να ξεχαρβαλωθουν τιποτε ακριβοι και να τραβαω τα μαλλια μου...

Τωρα με την μικρη δε....ας τους διαλυσει κιολας...δεν θα κλαιω!!!

Καλημέρα! Καλέ τι καλά κοριτσάκια που είστε, δεν γράψατε ένα κατεβατό!

Εμείς έχουμε ήδη από τις 5 και τέταρτο ξύπνιες. Όσο κι αν θέλω να την κάνω δικηγόρο ή γιατρό, πολύ φοβάμαι πως θα γίνει στρατιωτικός ή θα πουλάει πορτοκάλια στη λαϊκή, αν συνεχίσει στη ζωή της με τόσο πρωινό ξύπνημα...:rolleyes::rolleyes:

Πάντως για τα επώνυμα ρούχα που λέτε, εντάξει το επώνυμο που το πληρώνεις κάτι παραπάνω και κρατάει περισσότερο αλλά και η ποιότητα είναι σαφώς καλύτερη. Για τη μικρή πριν καν γεννηθεί είχα γεμίσει το σπίτι επώνυμα, τι σελτεδάκι Ασλάνης, τι σεντονάκι και κουνουπιέρα (κουνούπια δεν έχουμε btw) Γκι Λαρός, τι μπουρνουζάκι Μπένετον δε λέγεται! Όλα τα φορμάκια της Πρεμαμάν κτλ. ΑΛΛΑ όταν άρχισε να μεγαλώνει, και να τρώει κρέμες και ή που θα λερωνόταν με το φαϊ ή που θα τα έκανε και θα βγαίναν απ'έξω, και έχω φτάσει να την αλλάξω μέχρι και 5 φορές τη μέρα, σηκώθηκα και πήγα στα Τζάμπο, έδωσα 120 ευρώ και πήρα ένα κάρο ρούχα. Και σας πληροφορώ πως μια χαρά κρατάνε και είναι και χαριτωμένα.

καλημέρα τρελλές κι αδέσποτες!

βρε τι μου έχετε κάνει...! με στοιχειώνετε ως και στον ύπνο! σήμερα το βράδυ ονειρευόμουνα πως διάβασα στην εφημερίδα ότι η αγγελίνα... αυτοκτόνησε... και καθόμουνα με το αερικό και κλαίγαμε τη μοίρα μας...!

δεν πάω καλά γιατρέ μου...

γι' αυτό φεύγω για δουλειά - καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα τα πούμε μεσημεράκι

φιλιά!!!!!!

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

υ.γ. κανένα από τα παραπάνω δύο κορίτσια δεν γνωρίζω προσωπικά... την γλυτώνω? μπααααααα.......:rolleyes:

Διαφημίσεις

άσε κορίτσι μου, με έχει παλαβώσει η μικρή. Θέλει να την παίρνω αγκαλιά και τεντώνεται να φτάσει το πληκτρολόγιο και μόλις τα καταφέρει το κοπανάει με τα δυο χεράκια!:tongue::tongue:

(Γνήσια κόρη της μάνας της:tongue:)

Καλημέρα ονειροπαρμένες :lol:

Εγώ προχτές ονειρεύτηκα την Σέβη και το Αερικό που είχαν πάει λέει στο σπίτι της Ζώπυρον και το βρήκαν βρώμικο και της έδιωξαν για να καθαρίσουν....:rolleyes::rolleyes:

E ναι λοιπόν! Μόνο στη σφαίρα της φαντασίας θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο! Το να έρθουν στο δικό μου οι άλλες δύο να καθαρίσουν θα ήταν πιο λογικό :lol:

Καλημέρα ονειροπαρμένες :lol:

E ναι λοιπόν! Μόνο στη σφαίρα της φαντασίας θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο! Το να έρθουν στο δικό μου οι άλλες δύο να καθαρίσουν θα ήταν πιο λογικό :lol:

:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...