Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ήρθαμε καισ το γραφείο :D

Για το αυγό: Αν έχω φρέσκα αυγά από κότες που τις ξέρω όπως συμβαίνει αυτή την εποχή μέρα πάρα μέρα. Αν παίρνω αγοραστά 2 φορές την εβδομάδα.

Χρόνια πολλά και στο Κατερινόπαιδο :D

Λοιπόν προχθές όπως ξέρετε κάποιες είχαμε μνημόσυνο του κουνιάδου μου. Πήγαμε μαζί με το παιδί μιας και δεν ήταν για την οικογένεια μόνο. Ήρθε ο πάτερ να ψάλλει και είχα αγκαλιά τη μικρή. Της είχα πει ήδη ότι αυτό είναι το κρεβατάκι του θείου του Κώστα και του έχουμε λουλούδια για να του κρατάνε παρέα. Της έκανε όμως τρομερή εντύπωση ο "παππούλης" που έκανε "έτσι" (τον σταυρό του) και σ' όλη τη διαδρομή μέχρι το σπίτι μας το έλεγε. Σήμερα ξύπνησε και μας είπε δύο πράγματα:

1. Εκεί εκεί Πέη (με στεναχώρια) και έδειχνε την πόρτα που κοπάνησε χθες το βράδυ η Φαίη :lol:

2. Παππούλης έτσι, και προσπαθούσε να κάνει τον σταυρό της!

Επίσης σήμερα το πρωί ψάχνοντας τον μπαμπά της είπε "που είναι" (Ευχαριστούμε Μαρία) και στο αυτοκίνητο εκεί που καθόμασταν αμέριμνες και χωρίς να μιλάμε μου λέει "μαμά" "ναι αγάπη μου"; "επίθετό καθαρά" έμεινα Μακάκας!

καλημέρα κοριτσάκια μου!

η νύχτα κύλησε κάπως ήρεμα, με την έννοια ότι ο μικρός έκανε πυρετό (39,8...) στις 4.30 τη νύχτα κι έκτοτε απύρετος (κοιμάται ακόμη - νομίζω είναι πολύ εξαντλημένος γενικά)...

νοιώθω κάπως πιο αισιόδοξη... ίσως γιατί κοιμήθηκα λίγο, ίσως γιατί παρατηρώ ότι οι πυρετοί έχουν μεγαλύτερη χρονική απόσταση μεταξύ τους... αναμένουμε και τις υπόλοιπες απαντήσεις από τις εξετάσεις μέσα στη μέρα, οπότε είδωμεν...

υ.γ. 1) ράννια μου, να τον χαίρεσαι τον λεβέντη σου, χιλιόχρονος κι ευτυχισμένος!

2) η μάρα και το μαρόπαιδο είναι καλά? 3) νίτσα, τι είπες χθες για το dwraki?

Καλημέρα! Ράνια να χαίρεσαι το μικρό, χιλιόχρονο!

Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; Κάθε πότε δίνετε αβγό στο παιδί σας;

Περαστικά στα αρρωστούλικα, δεν μπορώ ρε παιδιά, ψυχοπλακώνομαι να διαβάζω τέτοια...

Άρνι εγώ του δίνω κάθε μέρα

καλημέρα κοριτσάκια μου!

η νύχτα κύλησε κάπως ήρεμα, με την έννοια ότι ο μικρός έκανε πυρετό (39,8...) στις 4.30 τη νύχτα κι έκτοτε απύρετος (κοιμάται ακόμη - νομίζω είναι πολύ εξαντλημένος γενικά)...

νοιώθω κάπως πιο αισιόδοξη... ίσως γιατί κοιμήθηκα λίγο, ίσως γιατί παρατηρώ ότι οι πυρετοί έχουν μεγαλύτερη χρονική απόσταση μεταξύ τους... αναμένουμε και τις υπόλοιπες απαντήσεις από τις εξετάσεις μέσα στη μέρα, οπότε είδωμεν...

υ.γ. 1) ράννια μου, να τον χαίρεσαι τον λεβέντη σου, χιλιόχρονος κι ευτυχισμένος!

2) η μάρα και το μαρόπαιδο είναι καλά? 3) νίτσα, τι είπες χθες για το dwraki?

Άντε ρε ζούπυ, σιγά σιγά θα συνέλθετε!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Κάπου αναφέρθηκε για υψηλούς πυρετούς 10 ημερών... δεν θυμάμαι αν ήταν εδώ ή δίπλα αλλά ισχύουν! Ελπίζω να μην έχετε αυτή την ίωση Ζούπη γιατί σε βλέπω να καταρρέεις!

καλημέρα σας!

αερικούλι μου ευχαριστώ για ευχές σου!

ράννια μου !να χαιρόμαστε τους λεβέντες μας!χιλιόχρονοι κι εύτυχισμένοι να ναι!

έχω συγκινηθεί τρομερά σημερα!

καλημέρα σας!

αερικούλι μου ευχαριστώ για ευχές σου!

ράννια μου !να χαιρόμαστε τους λεβέντες μας!χιλιόχρονοι κι εύτυχισμένοι να ναι!

έχω συγκινηθεί τρομερά σημερα!

γενεθλιάζετε και σεις?

0407.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Ράνια να χαίρεσαι το μικρό, χιλιόχρονο!

Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; Κάθε πότε δίνετε αβγό στο παιδί σας;

Περαστικά στα αρρωστούλικα, δεν μπορώ ρε παιδιά, ψυχοπλακώνομαι να διαβάζω τέτοια...

Επειδη τρωει μονο το ασπραδι κοινως λευκωμα μπορει και καθε μερα. Αμα τρωει κροκο μερα παρα μερα.....

Χρονια πολλα στην Ραννια και στην Κατερινα. Να τον χαιρεσαι Ρινακι.....χιλιοχρονος. Και εσυ Ραννια.

Χαιρομαι που πατε καπως καλυτερα ΖΟυπι.

Θα μπω αργοτερα.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Αρετή, μέρα παρά μέρα, γιατί τα αβγά είναι από το πατρικό μου.

τρελαίνεται.

η δική μου απορία είναι μήπως θα έπρεπε να της το δίνω αντί για απογευματινό.

τώρα της το δίνω μία ώρα πριν τα φρούτα.

Αρετή, μέρα παρά μέρα, γιατί τα αβγά είναι από το πατρικό μου.

Κι εμείς έτσι!

τρελαίνεται.

η δική μου απορία είναι μήπως θα έπρεπε να της το δίνω αντί για απογευματινό.

τώρα της το δίνω μία ώρα πριν τα φρούτα.

Ως απογευματινό το δίνω στο Χρήστο επειδή πάει στον παιδικό το πρωί. Το Σ/Κ του το δίνω το πρωί κανονικά. Γιατί το σκέφτεσαι;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...