Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ζωπ περαστικά, κι εγώ θα έλεγα να πάτε νοσοκομείο.

Η ιδιωτική ασφάλεια δεν σας καλύπτει ιδιωτική κλινική;

Κατινάκι, το μήλο είναι λίγο μυστήριο για αρχή, γιατί είναι σκληρό.

Κάτι άλλο δοκίμασε, ώριμο αχλάδι, μπανάνα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σε όλες!! Ουφ, ανακαινίζονται τα γραφεία μας και κουβαλάω πράγματα από το πρωί με τις γόβες και το ταγιεράκι.......:evil:

Χρόνια πολλά στο Μάριο!! Να είναι πάντα χαρούμενος ευτυχισμένος και υγιής!!

Νέα?

THIS IS SKEK!!;)

Γεια σε ολα τα κοριτσακια!!

Εχω την εντυπωση πως μου εχουν χακεψει τον υπολογιστη αλλα δεν ειμαι σιγουρη...

Μπαινω στο e_mail μου και μου γραφει 0 νεα μυνηματα... Μπαινω εδω και εχετε γραψει ενα σκασμο πραγματα... Μπαινω στο facebook, παω να κανω chat και μου λεει πως δεν εχω συνδεθει (ενω εχω).. Μηνυματα στο inbox παντως δεχεται και στελνει! Τι εχει γινει δεν γνωριζω... :?

Κατα τα αλλα μια χαρα! Πηγα κομμωτηριο σημερα να περασω τη ριζα. Θα το αφηνα για την επομενη εβδομαδα ΑΛΛΑ ο καλος μου θυμηθηκε σημερα να μου πει να παμε Πατρα τις 2 και μοναδικες ημερες που θα καθησει... :evil: Τα εχω παρει κρανιο γιατι 2 μερες θα καθησει.. Τη μια θα φαμε πικρα καθως ολοι φευγουν (Μεγαλη Παρασκευη βραδυ) και εκτος αυτου πρεπει με τη Μαρια να κανω ολοκληρη μετακομιση και το θεωρω ασκοπο για 2 μερες μονο... Αφηστε δε που στην τελικη καναμε Χριστουγεννα με τα πεθερικα, δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να κανουμε ΚΑΙ Πασχα μαζι τους... Εβδομαδα των Παθων ονομα και πραγμα! :roll:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σε όλες!! Ουφ, ανακαινίζονται τα γραφεία μας και κουβαλάω πράγματα από το πρωί με τις γόβες και το ταγιεράκι.......:evil:

Χρόνια πολλά στο Μάριο!! Να είναι πάντα χαρούμενος ευτυχισμένος και υγιής!!

Νέα?

skekaki! καλωσήρθες!

εμείς συναχωμένες και οι δυο!!!!

Διαφημίσεις

Καλα.. Εντελως γαϊδουρα ειμαι.. Σκεκακι κουραγιο και απο εμενα! :)

Ο Μπιλης θα καθησει Μεγαλο Σαββατο και Κυριακη του Πασχα.. Θελει να φυγουμε απο 'δω Μεγαλη Παρασκευη βραδυ (που θα γινεται ο χαμος) και να γυρισουμε Δευτερα πρωι (δουλευει βραδυ τη Δευτερα του Πασχα και προλαβαινει να παει μετα το ταξιδι)...

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

skekaki! καλωσήρθες!

εμείς συναχωμένες και οι δυο!!!!

Κουβαλούσα πάλι και μόλις μας ανακοινώθηκε ότι ΣΚ καλό είναι να παρευρεθούμε στο γραφείο. Να πέσω τώρα ή άσε καλύτερα.

Culte!! Περαστικά σας... Γρήγορα καλά!!

Εγώ έχω ξεχάσει ότι έχω παιδί τις τελευταίες μέρες. Το πασάρω στην αδερφή μου και κτυπάω κάτι 10ωρα! Μου βγήκε το λάδι. Ευτυχώς από Μ. Τρίτη θα είμαι σπίτι 1 εβδομάδα με την Εριέττα.

THIS IS SKEK!!;)

Κατα τα αλλα μια χαρα! Πηγα κομμωτηριο σημερα να περασω τη ριζα. Θα το αφηνα για την επομενη εβδομαδα ΑΛΛΑ ο καλος μου θυμηθηκε σημερα να μου πει να παμε Πατρα τις 2 και μοναδικες ημερες που θα καθησει... :evil: Τα εχω παρει κρανιο γιατι 2 μερες θα καθησει.. Τη μια θα φαμε πικρα καθως ολοι φευγουν (Μεγαλη Παρασκευη βραδυ) και εκτος αυτου πρεπει με τη Μαρια να κανω ολοκληρη μετακομιση και το θεωρω ασκοπο για 2 μερες μονο... Αφηστε δε που στην τελικη καναμε Χριστουγεννα με τα πεθερικα, δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να κανουμε ΚΑΙ Πασχα μαζι τους... Εβδομαδα των Παθων ονομα και πραγμα! :roll:

Δες τη θετική πλευρά του πράγματος. Θα σ'έχουν τα πεθερικά στα ώπα - ώπα!!

:lol::lol:

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

Τι εγινε με την Ζωπυ?.....με εχει αγχωσει η κατασταση του γιου της. Μονο για αυτο σημερα θα μπαινω κορες....εγω προσωπικα ειμαι χαλια και δεν θελω να συζητησω τπτ....

Σας φιλω ολες πολυ

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

κορίτσια, δεν είμαι καλά!

το παιδί στο 3ωρο ανέβασε πάλι πυρετό 40,5!!!!!!!!!!!

η γενική ούρων θα βγει στις 3 το μεσημέρι κι η παιδίατρος μου είπε μέχρι τότε να του δίνω αντιπυρετικά και να ξεκουράζεται!

η γιατρός της ιδιωτικής ασφάλειας στο τηλ, τα ίδια κι αν θέλω (?) να τον πάω νοσοκομείο!

δεν είμαι καλά σας λέω, καθόλου καλά, μου έρχεται τρέλλα

Περαστικά σας!Και ψυχραιμία ρε κόρη!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...