Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Είδες τι παλικάρι γεννησες Ειρήνη? ;)

Σέβη είπαν ότι η κατάσταση είναι σταθερή κ έχει μια μικρη βελτίωση. Αλλά δεν απέκλεισαν και 2ο κύκλο θεραπειας

τι έπαθες εσύ καλέ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πάντως δεν θα την κατηγορήσω τη Νίτσα αν το έχει πάρει απόφαση για επαναφοίτηση! Πιστεύω ότι το κάνει περισσότερο από ένστικτο και πιστεύω πολύ στο ένστικτο της μάνας! Συμφωνώ όμως στο να αλλάξει σχολείο το παιδί! ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

Εγώ πάντως δεν θα την κατηγορήσω τη Νίτσα αν το έχει πάρει απόφαση για επαναφοίτηση! Πιστεύω ότι το κάνει περισσότερο από ένστικτο και πιστεύω πολύ στο ένστικτο της μάνας! Συμφωνώ όμως στο να αλλάξει σχολείο το παιδί! ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

αααααα..όχι καλέ και εγώ αυτό θα έκανα εννοείται!

αλλά να ακούσει και την ειδικό πρώτα..γιατί αυτές στο νηπιαγωγείο ακόμη και δίκιο να έχουν ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!!!

Κορίτσια...........

χμχμχμ

αυτές τις μέρες με τα δικά μου και μέσα στο άγχος και την αναμπουμπούλα με τις μα******σμένες σας πήρα μονότερμα κι αγνόησα τα προβλήματα των άλλων κοριτσιών...

Είμαι γαϊδούρα!

Ειρηνη να χαίρεσαι τον παίδαρο σου!!! Χιλιοχρονος με υγεία!!!

Συγκινήθηκα με το μυνημα σου.....

Περαστικα Κική και Ζούπη γρηγορα καλα..

εγω παλευω με το μηλο και τη μικρη...δεν θελει με τιποτα κανει σπασμους για εμετο οταν παει να το καταπιει..δεβ θελω να την πιεσω κιολας.

αντε να δουμε!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα στον ΜΑΡΙΟ!!!.......χιλιοχρονος και καλοτυχος.......Ζουπι παρε ουρα και πηγαινε χθες......τεταρτη μερα 40 πρεπει το παιδι να παρει αγωγη ρε συ.......τι λεει η γιατρος?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

κορίτσια, δεν είμαι καλά!

το παιδί στο 3ωρο ανέβασε πάλι πυρετό 40,5!!!!!!!!!!!

η γενική ούρων θα βγει στις 3 το μεσημέρι κι η παιδίατρος μου είπε μέχρι τότε να του δίνω αντιπυρετικά και να ξεκουράζεται!

η γιατρός της ιδιωτικής ασφάλειας στο τηλ, τα ίδια κι αν θέλω (?) να τον πάω νοσοκομείο!

δεν είμαι καλά σας λέω, καθόλου καλά, μου έρχεται τρέλλα

κορίτσια, δεν είμαι καλά!

το παιδί στο 3ωρο ανέβασε πάλι πυρετό 40,5!!!!!!!!!!!

η γενική ούρων θα βγει στις 3 το μεσημέρι κι η παιδίατρος μου είπε μέχρι τότε να του δίνω αντιπυρετικά και να ξεκουράζεται!

η γιατρός της ιδιωτικής ασφάλειας στο τηλ, τα ίδια κι αν θέλω (?) να τον πάω νοσοκομείο!

δεν είμαι καλά σας λέω, καθόλου καλά, μου έρχεται τρέλλα

πήγαινε τον καλέ!

μήπως έχει κρυφές αμυγδαλές όπως είχε η δικιά μου?????

καλημέρα!

καταρχήν χρόνια πολλά στο μαριούλη!να τον χαίρεσαι ειρήνη, να ναι πάντα γερός, δυνατός , τυχερός κι ευτυχισμένος!

ζωπυρόν κι εγώ πιστεύω ότι θα ήταν καλό να πάτε κι απο το νοσοκομείο να το δούν το παιδάκι. όπως και να χει περαστικά και γρήγορα

κική περαστικά !

Διαφημίσεις

Ειρηνη να χαίρεσαι τον παίδαρο σου!!! Χιλιοχρονος με υγεία!!!

Συγκινήθηκα με το μυνημα σου.....

Περαστικα Κική και Ζούπη γρηγορα καλα..

εγω παλευω με το μηλο και τη μικρη...δεν θελει με τιποτα κανει σπασμους για εμετο οταν παει να το καταπιει..δεβ θελω να την πιεσω κιολας.

αντε να δουμε!

αχλαδάκι? μπανανιτσα? πορτοκαλάκι?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...