Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα και απο εμένα. Γυρισα από Πάτρα αφού έβγαλα μούσια μεσα στο Κτελ τόσο αργά πήγαινε :D

Από τα λίγα που διαβασα:

ΜΗΝ λέτε για γυμναστηρια να χαρειτε

Νίτσα είχες πει ότι η δασκάλα παρακολούθησε πρόσφατα σεμινάριο? Ε λοιπόν ΤΗΝ ΨΩΝΙΣΕ!!!! (όπως έλεγε και ο Αντωνάκης στο η δε γυνη να φοβειται τον άντρα)

Έχει γεννέθλια ο Μάριος? Να ζήσεις Μάριε και χρόνια πολλά, μεγάλος να γινεις με άσπρα μαλλια!!! :P:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι καλός ο παππούς σου...

Καλά πόσο ετών είναι?

85!Αλλά είναι σούπερ καλός! Έχει βέβαια και τις στιγμές που γίνεται ανυπόφορος, αλλά απλά γελάμε!

Ο γιος μου 38,1 τώρα το πρωί και κοιμάται το γιαβρί μου.

Ειρήνη να χαίρεσαι το Μαριούλη σου!Να είναι γερός κι ευτυχισμένος! Και να σ' αγαπάει πάντα αλήθεια!!!!!!!!!!!

Σέβη μου καλά τα λένε οι παλιές...δε βρεθήκαμε τυχαία εμείς εδώ.

Ζούπυ περιμένουμε νέα για το παιδί!

Μάλι όλα καλά?

Βρε νίτσα σε ξαναρώτησα, δε θυμάμαι μου απάντησες? Πότε έχετε ραντεβού στην Αντωνιάδου?

Παλ μου μόλις γίνουμε καλά, θα έρθουμε να δούμε που μένει η νύφη...σε καλή περιοχή?Μην πάρουμε ότι ναναι!Χοχοχοχοχο

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κική περαστικά..άντε να καλοκαιριάσει να ηρεμήσετε!

Διότι εμείς είμαστε από τους τυχερούς, αρρωσταίνουμε Νοεμ.-Ιαν. μετά πιο ελαφρά..

Μ. Τρίτη είπαμε...

Μάρσυ είμαι τόοοοοοοοοσο δυσαρεστημένη αλλά δεν έχω και το κουράγιο να πάω να τις μπιπ γιατί αν ήμουν σε άλλη φάση θα είχα κάνει μεγάλη φασαρία! Από την άλλη, δε θέλω να δίνω αέρα και του μικρούλη μου..δεν είναι και από τα εύκολα παιδιά! Εδώ εμένα, που είμαι μάνα του, και με δυσκολεύει πολύ με τη συμπεριφορά και τις πράξεις του.. τι να κάνουμε όμως? κι εμείς κάπως έτσι ήμασταν..

Τι γλυκό το "σ' αγαπώ". Ο Π. μου το λέει σε καθημερινή βάση, κυρίως πριν κοιμηθεί που τον πιάνουν οι αγάπες! και τρελαίνομαι...

Διαφημίσεις

Μπράβο ρε συ Νίτσα... το χρειαζόμουν!

Για το Μαριούλη τα είπα στα δίχρονα :D Να το χαιρόμαστε το παλικάρι μας :D

Λοιπόν το βάζω κι εδώ: αν και η μέρα μας ξεκίνησε με άγχος στο αμάξι ακούγαμε ραδιόφωνο και κάποια στιγμή βάζει αυτό:

rY0WxgSXdEE

Στην αρχή πέφτει απόλυτη σιωπή... μετά από το 10 δευτερόλεπτα ακούγεται από δίπλα μου:

Μαμά πωνή πωνή (φωνή)

Δυναμώνω το ραδιόφωνο και ακούει προσεκτικά ενώ εγώ έχω αρχίσει να κουνιέμαι γιατί ήμασταν σε φανάρι!

Και ξαφνικά αρχίζει το head banging η κόρη μου με γέλια :lol:

Νιτσάκι γιατί αποφασίσατε επαναφοιτηση πριν σας δει η ειδικός?

Ειρήνη μου, πέρα από τις μακακίες των παιδαγωγών βλέπουμε κι εμείς ότι το παιδί μας είναι αναπτυξιακά ανώριμο για να πάει πενταμισάρι σχολείο. Και με ανησυχεί πολύ αυτό για τη μετέπειτα εξέλιξη του. Ναι είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί και στροφάρει αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να στρωθεί.

Επίσης, κρίνω ότι δεν έχει πάρει σωστές βάσεις από το νήπιο. Σκέφτομαι ότι αν πάει 6,5ετών πρώτη θα είναι καλύτερα για εκείνον. Ότι μας πει και η Αντωνιάδου, βέβαια..αλλά νιώθω ανασφάλεια σ' αυτό το θέμα!:(

τί καλά νέα έχετε μαλεκόν;

Κικίτσα, καθόλου τυχαία δεν βρεθήκαμε όλες οι αλλοπρόσαλλες!

περαστικάσας! τρίκαλος ο παππούλης!

Μαρή Νίτσα, καλά σου λέει η Ειρήνη, γιατί αποφάσισες επαναφοίτηση, πριν δείτε ειδικό;

χθες έλεγε η αδερφή μου στην Χρύσπα "τί ωραία παπούτσια φοράς Χρύσπα" κι εκείνη πρότασσε τα παπουτσάκια της λέγοντας "λάκι λάκι" χαρούμενη( έτσι τα λεμε τα παπουτσάκια εμείς).

Γραφω στα γρογορα γιατι εχω κοσμο, σας χιλιοευαριστω για τις ευχες ολες και ευχομαι να εχετε γερα τα βλασταρια σας και χαρουμενα παντα, να τα βλεπετε να μεγαλωνουν και να ανθιζουν σαν μπουμπουκια και μονο χαρες να βρισκουν τους δρομους τους!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απρα μαλλια θα εχει σιγουρα ο Μαριος οταν μεγαλωσει λιγο γιατι ειναι κληρονομικο ασπριζουν ολοι νωρις στην οικογενεια μας αλλα δεν πειραζει ειναι γοητεια στον αντρα!!!!!!!

Κικη και Ζοπ περαστικα στα παιδια και ευχομαι γρηγορα να ειστε περδικι!!!!!!!

Τετοια ωρα πριν δυο χρονια ειχα δυο ωρες ηδη γεννησει τον Μαριο δεν τον ειχα στην αγκαλια μου αλλα κοιταγα τον ουρανο απο το δωματιο της εντατικης και ευχομουν να το προστατευει ο Θεος εκει που ηταν. Και σημερα ειναι ενας αγοραρος που μας εχει παρει τα μυαλα!!!!!!! Σε ευχαριστω Θεε μου φυλαγε τον μου για μια ζωη!!!!!

Διαφημίσεις

Κική (μάλλον) δεν ήταν άσχημα τα νεα για την περίπτωσή μας

Άντε ωραία Μάλι!

τί καλά νέα έχετε μαλεκόν;

Κικίτσα, καθόλου τυχαία δεν βρεθήκαμε όλες οι αλλοπρόσαλλες!

περαστικάσας! τρίκαλος ο παππούλης!

Μαρή Νίτσα, καλά σου λέει η Ειρήνη, γιατί αποφάσισες επαναφοίτηση, πριν δείτε ειδικό;

χθες έλεγε η αδερφή μου στην Χρύσπα "τί ωραία παπούτσια φοράς Χρύσπα" κι εκείνη πρότασσε τα παπουτσάκια της λέγοντας "λάκι λάκι" χαρούμενη( έτσι τα λεμε τα παπουτσάκια εμείς).

Έτσι είναι Σεβούλα.

Νίτσα συμφωνώ με Σέβη και κιουλτ.

Γραφω στα γρογορα γιατι εχω κοσμο, σας χιλιοευαριστω για τις ευχες ολες και ευχομαι να εχετε γερα τα βλασταρια σας και χαρουμενα παντα, να τα βλεπετε να μεγαλωνουν και να ανθιζουν σαν μπουμπουκια και μονο χαρες να βρισκουν τους δρομους τους!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απρα μαλλια θα εχει σιγουρα ο Μαριος οταν μεγαλωσει λιγο γιατι ειναι κληρονομικο ασπριζουν ολοι νωρις στην οικογενεια μας αλλα δεν πειραζει ειναι γοητεια στον αντρα!!!!!!!

Κικη και Ζοπ περαστικα στα παιδια και ευχομαι γρηγορα να ειστε περδικι!!!!!!!

Τετοια ωρα πριν δυο χρονια ειχα δυο ωρες ηδη γεννησει τον Μαριο δεν τον ειχα στην αγκαλια μου αλλα κοιταγα τον ουρανο απο το δωματιο της εντατικης και ευχομουν να το προστατευει ο Θεος εκει που ηταν. Και σημερα ειναι ενας αγοραρος που μας εχει παρει τα μυαλα!!!!!!! Σε ευχαριστω Θεε μου φυλαγε τον μου για μια ζωη!!!!!

Με συγκίνησες!

Διώξτε με να κάνω δουλειές!

Wktmp2.png

qIogp3.png

καλημέρα στις αλλοπρόσαλλες! (κι εγώ δεν πιστεύω πως συναντηθήκαμε τυχαία...)

καταρχήν,

μάρκο μου... να χαίρεσαι τον μοναχογιό σου! νάναι πάντα γερός και χαρούμενος!

τα δικά μας τα νέα τώρα... το ζωπυρόπαιδο (τέταρτη μέρα ίωσης) ξύπνησε με 39,8! αφού πλύθηκε, προσπαθήσαμε να συλλέξουμε ούρα αλλά... είχε σταγόνες! νομίζω πως αγχώθηκε κιόλας, πρώτη φορά κάναμε κάτι τέτοιο! έτσι, άρχισα να του δίνω νερά κι επειδή του ήρθε εμετός με άδειο στομάχι, του έδωσα και γάλα - έστειλα το ποτηράκι με τον ζώπυρο στο διαγνωστικό (με τον οποίο το κλίμα είναι εχθρικό...)

τηλ στη μικροβιολόγο για τον τρόπο κι ώρα συλλογής και μου είπε : κανένα πρόβλημα!

αναμένουμε αποτελέσματα, αν και δεν το κόβω για ουρολοίμωξη!

νιτσάκι, νομίζω (δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα - ούτε ειδικός είμαι ούτε ζω το παιδί από κοντά) ότι πήρατε τη σωστή απόφαση - όχι γιατί ο μικρός σου υπολείπεται σε κάτι άλλο, πλην της ηλικίας και των κακών παιδαγωγών! όπως τα είπαμε κι από κοντά, θα είναι καλύτερα να μην ζοριστεί (για κανένα λόγο) στην α' δημοτικού!

ξαμολήσου όμως να βρεις σωστό σχολείο, τώρα που είσαι υποψιασμένη για το τι γίνεται εκεί έξω...

και χαίρομαι που σ' ακούω λιγότερο αγχωμένη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...