Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Kι εγω καληνυχτω κόρες. Κική δεν ηξερα ότι έχεις το μωρό άρρωστο, περαστικά. Τι σπίτι ψάχνεις και σε ποια περιοχή? Να εχω το νου μου.

Ζώπυρον, καλό ξημέρωμα, τα λέμε αυριο.

Φιλάκια πολλά σε όλες!

Θεσσαλονίκη γενικά. Με προτίμηση ιδαίτερη στην Καλαμαριά

Τι λες βρε παιδι μου εσυ βραδιατικα και κοιμαμαι ορθια και δεν μπορω να σε βρισω...........ξεκατουρησα την αλληνα και παω να κοπανισω λεμε. Ξερεις ποσες φορες μου εχει πει φυγε εμενα?.......ΟΥΥΥΥΥΥ....και με εχει σπρωξει κιολας και απο τα νευρα της με εχει χτυπησει στο χερι, και μια να κλαιει επειδη δεν με θελει και μια να κλαιει να την παρω αγκαλια. Ελα ρε σωπα θα στο κρατησει μανιατικο λες το οτι δεν εισουν μαζι της. Ημαρτον παναγια μου τι διαβαζω και θα σε σκοτωσω λεμε.....(και δεν εχω και τακτ γιατι κοιμαμαι τωρα).......και μετα εμενα λετε ενοχικη......ου να χαθητε....:tongue:

Ρε αι κοιμησου και θα της περασει......φιλακια

Πόσο συμφωνώ!

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήρθε ο παππούς μου 06:30 ώρα να πάρει το βιβλιάριο να με πιάσει σειρά στο ΙΚΑ, και να με πάει στο γιατρό τη μπεμπούλα!Αχ παιδιά τι θακάνω πάλι ρεζίλι θα γίνουμε.

Από τη μια λέω έτσι, και από την άλλη όταν τρέχει να μας εξυπηρετήσει για τα πάντα, μέχρι εισητήριο μου είχε έτοιμο για το λεωφορεία λέω: αχ βρε παππού μου!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες! Ελπίζω να μην έχουμε άρρωστη/αρρωστούλικο σήμερα...

Α ναι! Μάρκο να χαίρεσαι το Μάριο, χιλιόχρονος!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

τί γλυκός ο Μάριος!!!!!!!!!!!

αλήθεια σ' αγαπάει!

πότε θα μου το πει η κόρη μου!!!!!!!!

της το λεώ συνέχεια. πιο πολύ την φωνάζω αγάπη μου, ψυχή μου, μανάρι μου, καρδιά της καρδιάς μου, πουλάκι μου, γιουβαρλάκι μου, μπουμπούκι μου, ενίοτε Messi, λόγω μαλλιών (χρειαζόμαστε κούρεμα πάλι)!!!!!!!!!!!

κ όχι η μαμά μου δεν ήταν καθόλου εκφραστική στα όμορφα συναισθήματα μέχρι που μεγαλώσαμε (μετά κατάλαβε κ άλλαξε τροπάριο), αλλά εγώ από μικρή έλεγα σ' αγαπάω. το είχα ανάγκη να αγαπάω κ να το λέω.

κι εγώ έχω χαμηλή πίεση κατερίνα! αλλά δεν έχω προσγειωθεί σε σώβρακα ... ακόμα! μεγειά το καρουμπαλάκι!

στην εγκυμοσύνη μου κάθε τρεις κ λίγο "ωωωωωωωωωωωπ τα βλέπω σε κίνησηηηη"

ζώπυ μου γρήγορα περαστικά! κ γρήγορα να συμπεθεριάσετε με ελλ!

Λευκούλα, τί ετοιμάζεις για τη βάφτιση; με το καλό!

εμείς χθες πήγαμε με τη μικρή μου στην αδερφή μου, έπαιξε με την ξαδερφούλα της, χορέψαμε, του δώσαμε δηλαδή κ κατάλαβε, κ ξεραθήκαμε μαζί από τις 10.15. δεν είχα κουράγιο ούτε για καληνύχτα στον αντρούλη μου!

Διαφημίσεις

Νίτσα, διάβασα τι είπε ο παππούς: Σωστόοοος! Τελικά σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, θέλει και λίγο τσαμπουκά, να τους πάρεις τον αέρα...

Σέβη θα στο πεί μην αγχώνεσαι... Εμένα τώρα τον τελευταίο καιρό μου το λέει συνέχεια, η ψυχούλα μου!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα!

Χρόνια πολλα στον Μαριο! Να είναι γερός και χαρούμενος, και να είναι πάντα καλά οι γονείς του να τον χαίρονται!

Κική μόλις γίνετε εντελώς καλά σας περιμένουμε!

Γιατί ο ένας από τους τρεις μάγους ήταν μαύρος;

Για να κουβαλάει τα δώρα.

Γιατί ο Ηρακλής ήταν πάντα γυμνός και κρατούσε ρόπαλο;

Γιατί μαμούσε κι έδερνε.

cid:BD5F69ED66114B64BEEF0C5E3E32F4C5@PCΓιατί οι άντρες κάθονται με τα πόδια ανοιχτά;

Γιατί αν τα κλείσουν, υπάρχει κίνδυνος να διαλύσουν τον εγκέφαλό τους!

cid:BD5F69ED66114B64BEEF0C5E3E32F4C5@PCΠοια ήταν η τελευταία ταινία που είδε ο Οτσαλάν;

Η ..μονωτική.

cid:BD5F69ED66114B64BEEF0C5E3E32F4C5@PCΠώς λέγεται ο τρομοκράτης των Χριστουγέννων

Οσάμα Γιρ Λάντεν

cid:BD5F69ED66114B64BEEF0C5E3E32F4C5@PCΠώς λέγεται στη Θεσσαλονίκη η βόμβα μολότοφ;

Μπουγάτσα με στουπί!

cid:BD5F69ED66114B64BEEF0C5E3E32F4C5@PCΠώς λέγεται στη Θεσσαλονίκη η τούρτα;

Μπουγάτσα με κεριά!

cid:BD5F69ED66114B64BEEF0C5E3E32F4C5@PCΠώς λέγεται στα αρχαία ελληνικά ο Κολοκοτρώνης;

Πρωκτόλιθος

cid:BD5F69ED66114B64BEEF0C5E3E32F4C5@PCΠώς λέγεται στα αρχαία η φράση 'ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ';

ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

cid:BD5F69ED66114B64BEEF0C5E3E32F4C5@PCΠώς λέγεται το αρχίδι που τραγουδάει άριες;

Παπαρότι

cid:BD5F69ED66114B64BEEF0C5E3E32F4C5@PCΠώς λέγονται 2 ξανθές που παίζουν κρυφτό;

Αγνοούμενες!

cid:BD5F69ED66114B64BEEF0C5E3E32F4C5@PCΠώς λέγονται τα παιδιά του Bush ;

BUSHSTOPEDA

cid:BD5F69ED66114B64BEEF0C5E3E32F4C5@PCΠώς ξέρουμε ότι ο Αδάμ και η Εύα δεν ήταν Κινέζοι;

Γιατί αν ήταν Κινέζοι θα έτρωγαν το φίδι και όχι το μήλο

cid:BD5F69ED66114B64BEEF0C5E3E32F4C5@PCΠώς πέθανε ο τελευταίος Κούρδος;

Ξεκουρδίστηκε.

cid:BD5F69ED66114B64BEEF0C5E3E32F4C5@PCΤι κάνει ένας Αλβανός στο θέατρο;

Κλέβει την παράσταση!!

cid:BD5F69ED66114B64BEEF0C5E3E32F4C5@PCΤι κοινό έχει ο τεμπέλης με την διοξίνη;

Και ο τεμπέλης δύο ξύνει.

cid:BD5F69ED66114B64BEEF0C5E3E32F4C5@PCΤι παπούτσια φορούν οι τρομοκράτες;

Τιμπερλάντεν..

cid:BD5F69ED66114B64BEEF0C5E3E32F4C5@PCΠώς λέγεται στα ισπανικά ο φοβητσιάρης;

Αντόνιο Εκλασαμέντες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...