Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κατερίνα, ναι, αυτό εννοώ. Την πίεσή σου γενικά την εχεις τσεκάρει τελευταία?

Μαρή Ζώπυρον, τι καθεσαι και λες βραδυάτικα? :shock: Είπαμε βρε πουλάκι μου, όχι κι έτσι! Για πες για τον ωριλά τι σου ειχε πει, που σε ρώτησα!

Νίτσα, εσύ παλι πέρασες στο άλλο άκρο. Μια φορά το χρόνο φτάνει και περισσεύει βρε κορίτσι μου, σου είπε κανένας γιατρός για τόσο συχνά?

έχω να την τσεκάρω απο την εγκυμοσύνη. πρέπει να τη δώ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φευγω και εγω να παω να ξαπλωσω γιατι αυριο περιμενω κοσμο απο Κρητη και το καραβι φτανει στις 7.

Ζοπ τι να σου πω ευχομαι να ειναι οσο γινεται πιο ανωδυνο το βραδυ.

Φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!

Κατερίνα, ναι, αυτό εννοώ. Την πίεσή σου γενικά την εχεις τσεκάρει τελευταία?

Μαρή Ζώπυρον, τι καθεσαι και λες βραδυάτικα? :shock: Είπαμε βρε πουλάκι μου, όχι κι έτσι! Για πες για τον ωριλά τι σου ειχε πει, που σε ρώτησα!

Νίτσα, εσύ παλι πέρασες στο άλλο άκρο. Μια φορά το χρόνο φτάνει και περισσεύει βρε κορίτσι μου, σου είπε κανένας γιατρός για τόσο συχνά?

Έχω θέμα μεγάλο...μη ρωτησετε τι! δε λέω εδώ τπτ...

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια...

μπηκα να πω ενα γρηγορο καλησπερα!!

Γενικα τις τελευταιες μερες που ξεκινησα γυμναστηριο γυριζω σπιτι καργα κουρασμενη,φτιαχνω κατι γρηγορο να φαμε εμεις,ταιζω και κοιμιζω την μικρη και ξεραινομαι κι εγω μαζι της!!

Σημερα ξυπνησα και με ποναει αφορητα η μια αμυγδαλη..Με ενοχλει και με ποναει οταν καταπινω ακομη και σαλιο...κι οχι τιποτε αλλο επεσα και σε Τεταρτη που οι γιατροι κλειστοι...!!

Εκανα ζεστο τσαι και εφαγα για βραδυ ζεστο τραχανα σουπα...λιγο με ανακουφισαν αλλα μετα χαλια...ξανα πονος!!

Εδω εχει κρυο και σημερα εβρεξε κιολας!!Παλι υγρασια και λεω να κλεισω παλι μεσα την μικρη!

Κατα τα αλλα...

Κατερινα...εχω λιποθυμισει εγω μεσα στο 222 και μετα εδινα Τσιμπουκη(Μακρη):tongue::tongue:...εκει να δεις γελια...

και γενικα καποτε κι εγω το εξασκουσα το σπορ της λιποθυμιας...Εχει ευτυχως απο φοιτητρια να με πιασει και δεν θελω με τιποτε να το ξανανιωσω αυτο το πραγμα!

ώχ βρε μάρσυ !λιποθυμία και μετά τσιμπούκη - μακρή??

τι συνδυασμός κι αύτός !χαχαχαχα:D:D

χαχαχα....

να δεις που σταματησε το λεωφορειο εξω απο την Κυπριακη Γωνια κι ενας φιλος μου με εσυρε εξω απο τις μασχαλες...

η μπλουζα μου ειχε ανεβει επανω και φαινοταν το σουτιεν μου(ευτυχως φοραγα ενα πολυ ωραιο μπλε σατεν:rolleyes:)....το ενα παπουτσι ειχε βγει απο το ποδι και το εφερνε μια απο τις φιλες μου...η αλλη ειχε παει να παρει χυμο...

κι εγω ενιωθα να ανοιγει ενας φακος....

κοιταζω γυρω μου....βλεπω τον ουρανο και κατι σκυμμενους απο πανω μου...

λεω ααααααααα....ενταξει λιποθυμισα μωρε!!:shock::)

Και μετα.....πηγα εγραψα και ναιαιαιαι..το περασα με 7 το μαθημα...

Τουρμπο η δικια σου!!

χαχα

Μπήκα για ένα τζα και ένα καληνύχτα!

Βρε Κατερινάκι μου, τι να πω...να προσέχεις άνθρωπε!

Οχι οτι δεν ειχα καλη μανα και την ψυχη της εδινε και δινει για μενα αλλα σαν χαρακτηρας δεν εκφραζοταν με λογια ποτε για να νιωσουμε την αγαπη της και ετσι μεγαλωσα και εγω χωρις να ξερω και να μπορω να πω στον αλλο σαγαπω. Ποτε δεν μου ειπε οτι μαγαπαει και ηταν φορες που διψαγα να το ακουσω, και ετσι μεγαλωσα χωρις να μιλαμε ποτε για συναισθηματα και δεν ηταν κοντα μου σε δυσκολες καταστασεις γιατι δεν ειχα μαθει να της μιλαω.

Τελικά δεν έχουμε βρεθεί τυχαία εμείς εδώ...είναι σα να περιγράφεις τη σχέση μου με τη μάνα μου!

Λοιπόν, εν τάχει, ο καλός μου, μου ζήτησε συγγνώμη, ζήτησα κι εγώ, και τώρα που γύρισα απέξω, βρήκα κουζίνα τζάμι και συμαζεμένα!

Ο γιος μου με 38,3, μόλις έδωσα αντιπυρετικό, και θα κοιμηθώ μαζί του.

Α, κοιτάμε και για σπίτι για ενοίκιο.

Μαριάνθη ήρθαν τα πράγματά σου, αλλά θα περιμένω να αναρρώσουμε και θα έρθουμε από εκεί αυτή τη φορά, να τσεκάρουμε τα μέρη της νύφης:tongue:

Κορίτσια μου, είδατε που σας είπα για τη Στέλλα, ναι?

Σας καληνυχτώ!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγω ξανα...

Πηγα πριν λιγο μεσα να σκεπασω το Μαρακι.. Ανοιξε τα ματακια της, με κοιταξε με παραπονο και μου ειπε "υγε μαμα" (=φυγε μαμα)...

Καληνυχτα κορες... Δεν ειμαι στα καλα μου!

Φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Kι εγω καληνυχτω κόρες. Κική δεν ηξερα ότι έχεις το μωρό άρρωστο, περαστικά. Τι σπίτι ψάχνεις και σε ποια περιοχή? Να εχω το νου μου.

Ζώπυρον, καλό ξημέρωμα, τα λέμε αυριο.

Φιλάκια πολλά σε όλες!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Να 'μαι κι εγω ξανα...

Πηγα πριν λιγο μεσα να σκεπασω το Μαρακι.. Ανοιξε τα ματακια της, με κοιταξε με παραπονο και μου ειπε "υγε μαμα" (=φυγε μαμα)...

Καληνυχτα κορες... Δεν ειμαι στα καλα μου!

Φιλακια!

Τι λες βρε παιδι μου εσυ βραδιατικα και κοιμαμαι ορθια και δεν μπορω να σε βρισω...........ξεκατουρησα την αλληνα και παω να κοπανισω λεμε. Ξερεις ποσες φορες μου εχει πει φυγε εμενα?.......ΟΥΥΥΥΥΥ....και με εχει σπρωξει κιολας και απο τα νευρα της με εχει χτυπησει στο χερι, και μια να κλαιει επειδη δεν με θελει και μια να κλαιει να την παρω αγκαλια. Ελα ρε σωπα θα στο κρατησει μανιατικο λες το οτι δεν εισουν μαζι της. Ημαρτον παναγια μου τι διαβαζω και θα σε σκοτωσω λεμε.....(και δεν εχω και τακτ γιατι κοιμαμαι τωρα).......και μετα εμενα λετε ενοχικη......ου να χαθητε....:tongue:

Ρε αι κοιμησου και θα της περασει......φιλακια

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...