Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

θα λείψω για λίγο! μέχρι τότε όμως επαναλαμβάνω το μύνημά μου γιατί κάποιες κάνουν πως δεν το βλέπουν... κακός οιωνός αυτό:rolleyes:

...από φαγάκια, στοργή και προδερμ άλλο τίποτα ο γιος μου:cool:

θα το προσέξουν όμως δεόντως το παλληκάρι μου... όταν έρθει ο καιρός... η ελλοκόρη-νύφη κι η ελλ-συμπεθέρα...?:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξεκινα να το λες, εδω εγω το ελεγα καθημερινα απο οταν γεννηθηκε αλλα επειδη ειναι σκληρο αντρακι τωρα τελευταια αποφασισε να μου το πει και αυτος.

Ειμαι κροκωλη(?!-κρυοκωλη) μαλλον, δεν το λεω συχνα γενικα αυτο. Της το λεω αλλα πιο πολυ την ζουπαω και την αγκαλιαζω και την φιλαω. Δεν μιλαω.....:tongue::tongue:

Εγω παλι δεν εχω λυποθιμησει ποτε ρε φιλε......νομιζω οτι ΔΕΝ μπορω να λιποθυμισω......Κατερινα να προσεχεις....η ζημιες στις λυποθιμιες γινονται στο πεσιμο. Ξερετε ποιος λιποθιμαει αμα φοβηθει......? Ο αντρας μου......αχαχα:D:D

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

θα λείψω για λίγο! μέχρι τότε όμως επαναλαμβάνω το μύνημά μου γιατί κάποιες κάνουν πως δεν το βλέπουν... κακός οιωνός αυτό:rolleyes:

Χαχαχα δεν το ειδα.......ουυυ κατσε να αλληλογουσταρωνται και η μικρη θα τον εχει στα ωπα ωπα. Αφου αμα γουσταρει αγορακια παει και τους χαιδευει και τα φιλαει απο τωρα.......την συμπεθερα δε αστην. Αμα θελει η νυφη και ο γαμπρος εκεινη θα κανει μοκο..........νταξει?........πες μας ποσο πυρετο εχει το παληκαρι......

Αμα ξυπνησει και σημερα το Μαρακι θα παω να ξαπλωσω μαζι της... Δεν θελω να της λειπω...

Να το κάνεις όχι όμως από ενοχές αλλά επειδή ΕΣΥ το θες! Αν το κάνεις από ενοχές το παιδί θα το καταλάβει!

Ειμαι κροκωλη(?!-κρυοκωλη) μαλλον, δεν το λεω συχνα γενικα αυτο. Της το λεω αλλα πιο πολυ την ζουπαω και την αγκαλιαζω και την φιλαω. Δεν μιλαω.....:tongue::tongue:

Εγω παλι δεν εχω λυποθιμησει ποτε ρε φιλε......νομιζω οτι ΔΕΝ μπορω να λιποθυμισω......Κατερινα να προσεχεις....η ζημιες στις λυποθιμιες γινονται στο πεσιμο. Ξερετε ποιος λιποθιμαει αμα φοβηθει......? Ο αντρας μου......αχαχα:D:D

σου εύχομαι να μη σου τύχει ποτέ!χάλια φάση.

εγώ πάλι είμαι βετεράνος , έχω λιποθυμίσει σχεδόν παντού :στο λεωφορείο, στην εκκλησία, σε κλάμπ κτλ κτλ

Διαφημίσεις

Και εγω δεν το ελεγα ποτε το σαγαπω πριν γεννησω μετα ομως ειπαμε ειχα χιλιομετρα να καλυψω λογω θερμοκοιτιδας και γενικης ψυχικης φθορας κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης και ετσι αποφασισα να γινω η μανα για το παιδι μου που ηθελα να εχω εγω παντα.

Οχι οτι δεν ειχα καλη μανα και την ψυχη της εδινε και δινει για μενα αλλα σαν χαρακτηρας δεν εκφραζοταν με λογια ποτε για να νιωσουμε την αγαπη της και ετσι μεγαλωσα και εγω χωρις να ξερω και να μπορω να πω στον αλλο σαγαπω. Ποτε δεν μου ειπε οτι μαγαπαει και ηταν φορες που διψαγα να το ακουσω, και ετσι μεγαλωσα χωρις να μιλαμε ποτε για συναισθηματα και δεν ηταν κοντα μου σε δυσκολες καταστασεις γιατι δεν ειχα μαθει να της μιλαω.

...Αμα θελει η νυφη και ο γαμπρος εκεινη θα κανει μοκο..........νταξει?........πες μας ποσο πυρετο εχει το παληκαρι......

μμμ... μόκο!? και μετά θα μπαίνεις από κει και θ' ανοίγεις θέμα "η συμπεθέρα μου η αλλοπρόσαλλη κι ο γιος της...":rolleyes:

το παλληκάρι τώρα δεν έχει πυρετό (και δεν κοιμάται!) - πήρε φάρμακο πριν καμιά ώρα - αργότερα θα είναι τα ωραία!

φαίη, θα σε διακόψει από κανά όνειρο πάλι απόψε ο σύζυγος, να περάσεις από δω μετά τα μεσάνυχτα να τα λέμε?:D

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως σας καληνυχτώ και πάω να συμπάσχω μαζί σας από το κρεβάτι μου γιατί έχω μια ζαλάδα άνευ προηγουμένου!

Φιλούθκια και περαστικά στον άρρωστο! Φαίη εύχομαι έναν ολονύκτιο ύπνο :D

μμμ... μόκο!? και μετά θα μπαίνεις από κει και θ' ανοίγεις θέμα "η συμπεθέρα μου η αλλοπρόσαλλη κι ο γιος της...":rolleyes:

το παλληκάρι τώρα δεν έχει πυρετό (και δεν κοιμάται!) - πήρε φάρμακο πριν καμιά ώρα - αργότερα θα είναι τα ωραία!

φαίη, θα σε διακόψει από κανά όνειρο πάλι απόψε ο σύζυγος, να περάσεις από δω μετά τα μεσάνυχτα να τα λέμε?:D

Μπα δεν παιζει. Ετσι οπως μου τον εχεις περιγραψει φιλεναδα μαλλον η δικια μου θα κανει τις μακακιες.....:tongue::tongue:

ΥΓ: Χριστινα καληνυχτα. Αν το δεις αυριο.....εχεις Ζακχαρο ρε συ?

Κατερίνα, μήπως έχεις ορθοστατική υπόταση?

Ζώπυρον, ο πρώτος ΩΡΛ τι είχε πει? Πώς παλεύεται η κατάσταση? Δεν θυμάμαι...αμα ξαναπάς πάντως, να ρωτήσεις και για καυτηριασμό των ιγμορειων με λέιζερ που σου είχα πει!

Ειρήνη, ξεχασα πριν...συγχαρητήρια μανούλα!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

κανα δυο φορές μετά τη λιποθυμία έκανα εξετάσεις αίματος και δε βρέθηκε κάτι και σταμάτησα να το ψάχνω. είχε πάντως καιρό να συμβεί

εμένα μου συνέβαινε από υπόταση!!

σου εύχομαι να μη σου τύχει ποτέ!χάλια φάση.

εγώ πάλι είμαι βετεράνος , έχω λιποθυμίσει σχεδόν παντού :στο λεωφορείο, στην εκκλησία, σε κλάμπ κτλ κτλ

κι εγώ έχω λιποθυμήσει αρκετά στα νιάτα μου!:cool: τότε μου φαινόταν φρικτό, τώρα όμως που το σκέφτομαι... ειλικρινά πιστεύω πως ήταν σχεδόν... ηδονικό να χάνω τον έλεγχο και να σβήνω... πράγμα που έχει να μου συμβεί καιρό...

μα τι λέω απόψε η γυναίκα?:shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...