Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

καλησπέρα!

σήμερα μάλλον για μένα ήταν όλο το πλανητικό σύστημα ανάδρομο γιατί κυριολεκτικά μαμήθηκα . απο που να αρχίσω και που να τελειώσω:

1. ο μικρός ήταν θηρίο, δε σταματούσε λεπτό και βέβαια εγώ ήμουν απο πίσω

2. το μεσημέρι, ενώ γενικά είναι καλόφαγος, έφαγε ελάχιστα και μου έφτυνε το φαγητό πέρα δώθε.

3 . κατα το απόγευμα ρίξαμε ένα καλό καυγά με το σύζυγο

4 . ψόφησα στις δουλειές όοολη μέρα .και το κλού?

5 . λιποθύμισα στο μπαλκόνι την ώρα που μάζευα τα ρούχα και βρέθηκα τέζα κάτω αγκαλιά με μανταλάκια και σώβρακα του συζύγου (πολύ σικ!). χτύπησα και λίγο στον τοίχο και μάλλον αναμένεται καρούμπαλο!

αυτά τα ωραία!

ζωπυρόν περαστικάαα!!

νίτσα ν'αγιάσει ο στόμας του πεθερου

έλλ να μην ανησυχείς , ηρέμησε

μαρκοπόλο :τέλειο!! (θέλω κι εγώ να μου πει τέτοια ο γιός μου!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν την πήραμε ακόμα αλλά προς τα εκεί κλίνουμε... Μένει να κοιτάξει σε 2-3 αντιπροσωπείες ακόμα να δει μήπως αλλάζουν πράγματα από αντιπροσωπεία σε αντιπροσωπεία...

Βασικά κάναμε τεστ drive για να δούμε αν χωράει στο πάρκινγκ μας γιατί έχουμε στενή είσοδο και αν μπορούμε να το γυρίσουμε! Μέσα σαν χώρος εμένα μου φάνηκε ίδιο με το λάνσερ μας αλλά ο Λ χτυπιέται ότι είναι μεγαλύτερο. Εγώ λέω ότι είναι εργονομικότερο. Όμως... όσες οδηγάτε θα με καταλάβετε... αλλάζεις ταχύτητα με το σφύριγμα και γυρνάς τιμόνι με το νύχι του μικρού δακτύλου! Στρίβει δε απίστευτα και έχει καταπληκτική ροπή (αν είσαι νευρικός οδηγός το χαίρεται και το χαίρεσαι)!

ελλ... κι εγώ είμαι ανθεκτική στο πόνο...ίσως όχι τόσο όσο περιγράφεις εσένα αλλά είμαι! αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να πηγαίνουμε στους γιατρούς - αν όχι προληπτικά - τουλάχιστον, όταν προκύψει πρόβλημα...

καλησπέρα αερικό μου! (σόρρυ κορίτσια... αλλά είναι παραπονιάρα!)

:P ναι εγώ είμαι η παραπονιάρα :moutrakia:

ελλ... κι εγώ είμαι ανθεκτική στο πόνο...ίσως όχι τόσο όσο περιγράφεις εσένα αλλά είμαι! αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να πηγαίνουμε στους γιατρούς - αν όχι προληπτικά - τουλάχιστον, όταν προκύψει πρόβλημα...

Την στρουθοκαμηλο την ξερεις?......ε, μια απο αυτες.....:rolleyes:

Χριστινα την ξερω την οκταβια εχει ο θειος μου. Την εχω οδηγησει. Ωραιο αμαξι. Βασικα εκεινος εχει την τουρμπο βερσιον που μολις περασει καποιες στροφες μπαινει το τουρμπο και ακους το βισσσσσ και μετα κολλας στο καθισμα...............:D:D:D:D:D:D

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Ζώπυρον, ΠΟΤΕ θα πας το παιδί σε ΩΡΛ?

και σε άλλον ωρλ..., μέσα στις γιορτές του Πάσχα! α, για ανοσολόγο μου έκλεισαν ραντεβού τον Ιούνιο!:shock:

βρε κατερινάκι, τι έπαθες κορίτσι μου?

Παιδια ολοι ειμαστε ανθεκτικοι στον πονο μαλλον οι περισσοτεροι αλλα να ευχομαστε να μην μας δωσει ο Θεος απιστευτο πονο, εγω την γεννα δεν την καταλαβα καθολου και ναι πονουσα μετα την καισαρικη αλλα το αντεχα, τους πονους της παθησης ομως οταν σε πιανει κριση δεν υπαρχει ανθρωπος στον πλανητη που να μπορει να τους αντεξει το υπογραφω, φουλ με μορφινη και να παρακαλας τον Θεο να σε παρει για να τελειωσει αυτο το μαρτυριο. Απεριγραπτος πονος.

Τι ηθελα και το θυμηθηκα ξουτ ξουτ μακρυα.

5 . λιποθύμισα στο μπαλκόνι την ώρα που μάζευα τα ρούχα και βρέθηκα τέζα κάτω αγκαλιά με μανταλάκια και σώβρακα του συζύγου (πολύ σικ!). χτύπησα και λίγο στον τοίχο και μάλλον αναμένεται καρούμπαλο!

Λυποθημισες? Γιατι? Το παθαινεις συχνα?

Ξεχασα ειδες? Βρε Ειρηνη, μια φορα ΔΕΝ μου εχει πει σ'αγαπω. Μια ρε φιλε ομως.......:( (βεβαια δεν το λεω και εγω συνεχεια)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

και σε άλλον ωρλ..., μέσα στις γιορτές του Πάσχα! α, για ανοσολόγο μου έκλεισαν ραντεβού τον Ιούνιο!:shock:

βρε κατερινάκι, τι έπαθες κορίτσι μου?

ήταν η τυχερή μου μέρα μάλλον σήμερα!μάλλον θα μου μείνει κι ένα καρουμπαλάκι να τη θυμάμαι για καιρό.;)

Διαφημίσεις

μάρκο μου... εγώ μιλούσα για τον μέσο πόνο...

που... μην παίρνεις όρκο ότι τον αντέχουν όλοι!

έχεις δει υστερικές να γκαρίζουν γιατί τις τσίμπησε κουνούπι?

άσε σου λέω!

Να 'μαι κι εγω! Μολις μπηκαμε σπιτι απο την παρασταση.. Ενταξει, δεν ξετρελαθηκα, αλλα μονο το χαμογελο της αδερφης μου οταν πηρε αυτογραφα απο τους αγαπημενους της ηθοποιους, μου φτανει! :)

Κατα τα αλλα.. Λιγο σκουρα τα πραγματα.. Με εχει πιασει το ενοχικο μου γιατι δεν ειδα σχεδον καθολου το παιδι σημερα... :( Και μαλιστα την ωρα που μας αφησαν στο θεατρο εβαλε τα κλαμματα... Σκ@τα... :(

Κατερινα για χαλαρωσε! Λιποθυμησες απο την εξαντληση ή καταλαβα λαθος?

Αμα ξυπνησει και σημερα το Μαρακι θα παω να ξαπλωσω μαζι της... Δεν θελω να της λειπω...

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ναι υπαρχουν και αυτες οντως που δεν την παλευουν με τιποτα οσο μικρο κι αν ειναι. Ετσι ειναι η μικρη αδερφη του αντρα μου βοηθεια μας αν ποτε μεινει εγκυος θα πονα απο την πρωτη μερα χα!!χα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...