Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

κι εγώ δεν νομίζω ότι είναι ουρολοίμωξη αλλά όποιος φυλάει τα ρούχα του...

ελλ, θα σε μαλώσω - έχεις τόσο καιρό να πας γυναικολόγο??

(καλή είσαι κι εσύ μάρκο!)

έντιτ : ο πυρετός ανεβαίνει ανά 3ωρο - 40άρια - την παλεύουμε με αντιπυρετικά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγώ δεν νομίζω ότι είναι ουρολοίμωξη αλλά όποιος φυλάει τα ρούχα του...

ελλ, θα σε μαλώσω - έχεις τόσο καιρό να πας γυναικολόγο??

(καλή είσαι κι εσύ μάρκο!)

Εχω ΤΟΣΟ καιρο να παω σε οποιονδηποτε γιατρο.......αχα χα!....:tongue: ....ποσο πυρετο εχει το παιδι?

Ειρηνη ξεσαλωσε στην παιδικη. 2 ωρες το πρωι/3 το απογευμα. Ηταν κλεισμενη μεσα 6 μερες.....νομιζω αυτο εφταιγε......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εμείς μόλις κοιμηθήκαμε αφού ήπιαμε όλο το μπουκάλι το γάλα (210 ml) ενώ είχαμε φάει και πατάτες και φετούλα και (κρατηθείτε) συκώτι στις 8.05!!! Ήμαρτον αυτό το παιδί πια!

Και γκρίνια; Απίστευτη!!!

Μπράβο στον Μάριο που είπε το πολυπόθητο στη μαμά και την διέψευσε! Κλαπ κλαπ

Λευκούλα χαίρομαι που είναι όπως το περίμενες :) Το έχουμε και ηλεκτρονικά να το στείλεις ;)

Ελλ κορίτσι μου... εγώ δεν θα σου πω γιατί δεν πήγες στο γιατρό (δεν δικαιούμαι άλλωστε!) αλλά down ρε κορίτσι! Οι κύστες δεν είναι και τίποτα τραγικό! Καταλαβαίνω το γιατί φοβάσαι αλλά δεν νομίζω πως θα συμβούν αυτά που φαντάζεσαι! Ηρεμησε για να κοιμηθεί και η μικρή :P

Είμαι κομμάτια! Το είπα σήμερα;

Οδήγησα την Octavia 5... καμμία σχέση με ό,τι έχω οδηγήσει μέχρι σήμερα!

Εγω αποψε χεστ... συγνωμη κιολας απο την χαρα μου κοιμιζα τον Μαριο και του ελεγα κλασικα το τραγουδι μας που του λεω καθε βραδυ και μολις τελειωσα του λεω καληνυχτα γιε μου και ονειρα γλυκα σαγαπω πολυ και μου λεει και αυτος ποοοκ δηλαδη σαγαπω και του λεω ολο ενθουσιασμο αληθεια?? Μαγαπας??? Και με κοιταει στα ματια και μου λεει αηθειααααα ποοοκ!!!!!!! Τρελαθηκα η μανα!!!!!!!!!!!!!

είδες μάρκο μου? ΜΠΡΑΒΟ!

μαρή Ελ, από μια απλή κύστη εσύ πήγες στην κακιά αρρώστια;;;;;;; έλα κι εσύ να σου δώσω μερικές με τη μεγάλη παλάμη από αφρολέξ (εκείνες που είχαν παλιά στα γήπεδα) να ισιώσεις! :tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχα!

ζούπυ μου περαστικά σας, φρόντισέ το τώρα το καημενούλι που ταλαιπωρείται με δυναμωτικά φαγάκια, στοργή και προδέρμ, αυτά που αναπολούμε κι εμείς από την παιδική μας ηλικία ;)

από φαγάκια, στοργή και προδερμ άλλο τίποτα ο γιος μου:cool:

θα το προσέξουν όμως δεόντως το παλληκάρι μου... όταν έρθει ο καιρός... η ελλοκόρη-νύφη κι η ελλ-συμπεθέρα...?:rolleyes:

Καλα εκανε το πουλακι μου ταλαιπωρηθηκε τοσες ημερες μεσα, αντε να γινω και εγω εντελως καλα για να χτυπησουμε κανενα Εθνικο κηπο!!!!!!!!!

Αντε ελατε να μας βρειτε εμεις εκει βολοδερνουμε συνεχεια......αν και σημερα ειμασταν στο παρκο στην περιοχη μας...........εγω Μαρκο δεν παω ΠΟΤΕ σε γιατρο. Πρεπει να πεθαινω για να παω.......ουτε φαρμακα ποτε παιρνω.....την καισαρικη την περασα με 1 ενεση παυσιπονη......τπτ αλλο. Δεν πηρα ουτε ουγια παυσιπονο περαν αυτης της ενεσης.......:rolleyes::rolleyes: Θα με ελεγα μαζοχα......αλλα δεν ειμαι. Απλα εχω ΦΟΒΕΡΗ ανοχη στην πονο. Το οποιο ειναι τα μαλα ειρωνικο αν σκεφτεις οτι θα ειχα κανει γαματη προσπαθεια φυσικου τοκετου. Ειμαι σιγουρη.........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

(Ο Ταζούλης είπε πως είσαι γλυκούλα και ευγενικιά!χεχεχε:tongue::tongue:)

Φαινόταν ο άνθρωπος ότι ήταν κουρασμένος και δεν έβλεπε/άκουγε καλά :P

Διαφημίσεις

Ζώπυρον, μην ξεχνάς κιόλας ότι τα αγόρια κάνουν πολύ πιο δύσκολα ουρολοίμωξη, το ουν τουλάχιστον αυτό το καλό.

Για τις μαθησιακές δυσκολίες κλπ, συμφωνω 100% με το προηγούμενο ποστ της Φωτεινής. Εδώ ο μεγάλος μου, που είναι γεννημενος και Φεβρουάριο και επειδή ήταν παιδί του μέσα, έχω περάσει ΑΠΕΙΡΕΣ ΩΡΕΣ μαζί του με αναγνωση, κατασκευές, πλαστελίνες κλπ, στα οποία ανταποκρινόταν με ενθουσιασμό, με λίγα λόγια ένα "στρωμένο" παιδί, δεν μπορω να πω ότι διέπρεψε κιόλας στο προνήπιο φέτος. Και ευκολα βαριότανε και σηκωνότανε και με τα γραμματα ψιλοζορίζεται. Εχει μάθει μόνο να γραφει απ' εξω το όνομά του, τους αριθμούς και να αναγνωρίζει κάποια γράμματα του αλφαβήτου. Ούτε την αλφαβήτα ξερει απέξω ακόμα πολύ καλά.

Βέβαια εμάς μας φάγανε και οι ωτίτιδες, καθε τρεις και λίγο. Τα κορίτσια έχουνε εμφανώς μεγαλυτερη έφεση σε αυτά που διδάσκονται σε αυτές τις ηλικίες, νομίζω.

Κορίτσια, θα σας μαλώσω για τον γυναικολόγο, δεν τα αμελούμε αυτά, βρέξει χιονίσει. Επίσης, Ελλη μου, να δεις που τζαμπα αγχωνεσαι. Συνεχεια για κυστες ακούω από γνωστες, είναι παρα πολύ συνηθισμένο το φαινόμενο. 9 φορές στις 10, παίρνεις τα χαπάκια σου κι εξαφανίζονται.

Ζώπυρον, ΠΟΤΕ θα πας το παιδί σε ΩΡΛ?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...