Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ζούπυ περαστικά στο κουκλάκι, μωρέ...στα μάτια μου μέσα τον έχω τον κακόμοιρο και τον λυπάμαι!

Για το σύζυξ... μετά από έναν βαρβάτο τσακωμό ακολουθεί καλό σεχ (εμοτικον που κλείνει μάτι! χιχιχι). Αν και έτσι όπως είναι ο μικρούλης μας δε σε κόβω...

Σεβούλα δεν καταφέραμε να τα πούμε..:(

Κορίτσια, πήγε ο πεθερός μου να πάρει το παιδί από το νήπιο και η δασκάλα, θέλοντας να δείξει ότι ο Π. υπάκουσε και υπέστη τις συνέπειες, τον φώναξε να του δείξει τον καθαρό τοίχο και ο πεθερούλης μου τη στόλισε...της είπε εσείς εδώ πληρώνεστε για να είστε υπεύθυνες για τα παιδάκια και δεν βλέπετε τι κάνουν? εσείς πρέπει να τιμωρηθείτε...

δε φταίω!

ν' αγιάσει το στόμα του! ;)

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κανετε? Μολις κατσαμε. Γυρισαμε απο παιδικη 8 η ωρα και εφτιαξα μανεστρουλα κοκκινιστη και μπισκοτα της μαμας και εφαγε. Αυτα τα μπισκοτα μου τα ζηταγε η ιδια απο την παιδικη. 'οχι σουπα μαμα, μπισκοτα της μαμας' .....τα εβαλα 8:30 και εφαγε 9:00. Το τσακισε. Τωρα προσπαθει να κοιμηθει. Απο την κλεισουρα ολες αυτες τις μερες λαλισε στην παιδικη. Κωλο κατω δεν εβαλε......

Φαιη μου ελπιζω να περασετε καλα,

Μπεμπα ομορφη βαφτιση να εχετε και θελουμε φωτο,

Ζουπι πανω απο ολα πολυ καλα στα ειπε η παιδιατρος. Εμεις ειχαμε ασυμπτωματικη ουρολοιμωξη και εγινε πυελονεφριτιδα. Τα θυμασαι.

Εγω μιλησα με γυναικολογο σημερα και τον ρωτησα μηπως εχω κανει ουλωδη ιστο στην καισαρικη και ενοχλει την ουροδοχο κυστη, γιατι καθε φορα που κανω περιοδο και ωορηξια δυσκολευομαι στην ουρηση *εχω οπισθιας κλισης και χτυπαει πανω στην ουροδοχο κυστη παντα*. Και μου ειπε ισως αν μου ελεγες ΜΟΝΟ οταν σου ερχεται η περιοδος. Το οτι σου συμβαινει και στην ωορηξια εμενα με στελνει σε πιθανη κυστη.....!!!! Και μου ειπε να παω Δευτερα αρων αρων να με δει.....εμενα τωρα γιατι το μυαλο μου εχει κανει 31 και παει στην κακια την αρρωστια ρε παιδια?......

ΥΓ: Νιτσα ΜΠΡΑΒΟ στον πεθερο σου. Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα ισουν πολυ υποχωρητικη με την δασκαλα. Εγω ΔΕΝ θα το ειχα αντιμετωπισει ετσι.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Δεν εχεις αδικο Κινκα μου φαινεται.

Ζοπιρακι κουραγιο ευχομαι, ταλαιπωρια για τον μικρο αγχος για σενα καταλαβαινω απολυτα.

Εγω αποψε χεστ... συγνωμη κιολας απο την χαρα μου κοιμιζα τον Μαριο και του ελεγα κλασικα το τραγουδι μας που του λεω καθε βραδυ και μολις τελειωσα του λεω καληνυχτα γιε μου και ονειρα γλυκα σαγαπω πολυ και μου λεει και αυτος ποοοκ δηλαδη σαγαπω και του λεω ολο ενθουσιασμο αληθεια?? Μαγαπας??? Και με κοιταει στα ματια και μου λεει αηθειααααα ποοοκ!!!!!!! Τρελαθηκα η μανα!!!!!!!!!!!!!

μαρή Ελ, από μια απλή κύστη εσύ πήγες στην κακιά αρρώστια;;;;;;; έλα κι εσύ να σου δώσω μερικές με τη μεγάλη παλάμη από αφρολέξ (εκείνες που είχαν παλιά στα γήπεδα) να ισιώσεις! :tongue:

άντε βρε μαρκοπουλάκι, ανταμοίφθηκες για την ταλαιπωρία αυτών των ημερών! :)

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

...Ζώπυρον, εσένα τι σου έκανε ο κύρης του σπιτιου?...

αχ! που να το πιάσω και που να το αφήσω...

το θέμα βέβαια είναι το παρακάτω που διάβασα και ξαναθυμήθηκα πριν από λίγο : Θεέ μου, δώσε μου την δύναμη να αλλάξω αυτά που μπορώ, την υπομονή να αντέξω αυτά που δεν μπορώ, και την σοφία για να γνωρίζω την διαφορά μεταξύ τους...

Διαφημίσεις

Ελλ χαλαρωσε τα ιδια περασα και εγω πριν ενα μηνα κυστη μου ειπανε για καρκινικους δεικτες με στειλανε και λαλησα και ολα μια χαρα ηταν απορροφηθηκε σαν να μην υπηρξε ποτε. Κανε ενα τσεκ απ ετσι κιαλλιως για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο αλλα μην αγχωνεσαι.

Ελλ το ξέρω αλλά δε με συμφέρει να τσακώνομαι με εκπαιδευτικούς διότι θα ξεσπάσουν στο παιδί μου όπως και έκαναν.

Με την ψώφια γκόμενα (την πιτσιρίκα δασκάλα του) είχα τσακωθεί στην αρχή της χρονιάς και ιδού τα αποτελέσματα, έγινε στόχος ο μικρός...

Επίσης Ελλ πήγαινε τη Δευ. στο γιατρό κ τα λέμε..

...Για το σύζυξ... μετά από έναν βαρβάτο τσακωμό ακολουθεί καλό σεχ (εμοτικον που κλείνει μάτι! χιχιχι)...

με την καμία όμως...!:twisted:

για διάβασε αυτό... : http://parents.org.gr/forum/showthread.php?goto=newpost&t=87102

Ελλ χαλαρωσε τα ιδια περασα και εγω πριν ενα μηνα κυστη μου ειπανε για καρκινικους δεικτες με στειλανε και λαλησα και ολα μια χαρα ηταν απορροφηθηκε σαν να μην υπηρξε ποτε. Κανε ενα τσεκ απ ετσι κιαλλιως για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο αλλα μην αγχωνεσαι.

Τα θυμαμαι λεει......ΕΣΕΝΑ θυμηθηκα και λεω να τα μαααααας......ενας την γλιτωσε, αλλα καπου θα γυρισει. Δεν ξερω το εχω πολυ καιρο ρε συ.....2 χρονια και......απο την γεννα. Και δεν εδωσα σημασια......:(.....και μου την ειπε ο γυναικολογος (ειναι και ξαδερφος του αντρα μου). Θα σε μαλωσω......ελα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.....και εγω τωρα μπριζοσα.......

...Το οτι σου συμβαινει και στην ωορηξια εμενα με στελνει σε πιθανη κυστη.....!!!! Και μου ειπε να παω Δευτερα αρων αρων να με δει.....εμενα τωρα γιατι το μυαλο μου εχει κανει 31 και παει στην κακια την αρρωστια ρε παιδια?......

ηρέμησε κοριτσάκι, ηρέμησε...

πως έφθασες στο θάνατο από μια... ενδεχόμενη κύστη? πόσο καιρό έχεις να πας γυναικολόγο?

Διαφημίσεις

Δεν θα ειναι τιποτα μην φθειρεσαι τσαμπα απλα πρεπει να σιγουρευτει ο γιατρος, καιρος ηταν να πας αλλωστε αν εχεις να πας δυο χρονια. Ενα πολυ μικρο ποσοστο κυστων δημιουργει σοβαρα προβληματα.

Νιτσα εχεις δικιο και να κοντραριστεις αν δεν μπορεις να αλλαξεις το παιδι σχολειο δεν εχει νοημα. Μπορεις να τον γραψεις καπου αλλου?

ηρέμησε κοριτσάκι, ηρέμησε...

πως έφθασες στο θάνατο από μια... ενδεχόμενη κύστη? πόσο καιρό έχεις να πας γυναικολόγο?

Απο οταν γεννησα?......:shock::shock::shock:

ΥΓ: Επεσε ο πυρετος Ζουπι? Και κατι αλλο που ξεχασα πριν, δεν νομιζω να ειναι ουρολοιμωξη. Αυτη η τανα κανει κυκλικους πυρετους. Εσας ανεβαινει ανα 3ωρο. Η παιδιατρος μας εχει πει το ανα 3ωρο ειναι χαρακτηριστικο ιωσης. Αλλα καλα εκανε με την ουρων.....μπραβο......

Καλη εισαι και εσυ σαν τα μουτρα μου και εγω στα δυο χρονια ξαναπηγα και μου ηρθε η κατραπακια αλλα ευτυχως δεν ηταν τιποτα, το ιδιο θα συμβει και σε εσενα θα δεις.

Δεν κοιματε-δεν κοιματε--δεν κοιματε--δεν κοιματε--δεν κοιματε--δεν κοιματε--δεν κοιματε--δεν κοιματε--δεν κοιματε--δεν κοιματε--δεν κοιματε--δεν κοιματε--δεν κοιματε................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...