Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειναι η ρουφιανα... Αλλα ειναι και αγαπησιαρα και ευαισθητακι και τη σκαπουλαρει στο τελος!!

Αερικο σ' αγαπαμε ρε!! :D:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ψήνομαι να πάρω αυτή την μπλούζα θηλασμού http://www.perithilasmou.gr/products.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=225&category_id=8 καλή δεν είναι; Φορεμένη βασικά φαίνεται καλή, αλλά και λίγο ακριβή, χμμμμ

Να σε πω...έχω δει πολλές τέτοιες μπλούζες, που είναι έτσι και δεν ονομάζονται θηλασμού, μήπως γι αυτό είναι τσιμπημένη η τιμή? Αν δλδ την αγοράσεις από κάπου αλλού, ως απλή μπλούζα τι διαφορά θα έχει?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Να σε πω...έχω δει πολλές τέτοιες μπλούζες, που είναι έτσι και δεν ονομάζονται θηλασμού, μήπως γι αυτό είναι τσιμπημένη η τιμή? Αν δλδ την αγοράσεις από κάπου αλλού, ως απλή μπλούζα τι διαφορά θα έχει?

η συγκεκριμένη, εκεί που έχει λάστιχο κάτω από το στήθος, σηκώνεται εκείνο το ύφασμα και θηλάζεις χωρίς να φανεί τίποτα, ούτε ώμος, ούτε κοιλιά. δεν ξέρω αν κατάλαβες όπως το περιέγραψα

Παλλαντιν ωραία η μπλούζα αλλα εγω δεν θα τα έδινα..μου φαίνονται πολλα...

Σημερα γενική το σπίτι και ειμαι τέζα γιατι με ποναν τα κόκαλα της λεκάνης απο τις δουλειές. Πότε θα κλείσει αυτή η λεκάνη ρε παιδιά 6 μήνες πάνε???

Κατα τα άλλα η μικρή δεν μου κοιμήθηκε για μεσημέρι σήμερα και είμαι μέσα στα νεύρα κοιμηθηκε 45λεπτά μολις πήγε να με πάρει ο υπνος τσουπ....

εχω και περιοδο και πολλά νευρα..

Το κερασάκι στην τούρτα το δίποδο μου....γκρρρρρρ

εχει σεμινάριο και φεύγει πάλι....και θα είμαι μόνη το βράδυ με το παιδι μπανια υπνοι γκρρρρρρρρρρ

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Χριστίνα έτσι και έρθεις στη βάφτιση να μου θυμήσεις να σε χαστουκίσω! (σμουτς)

Το Αερικο θες να χαστουκισεις?? Γιατι, τι σου εκανε?

Αυτή, αυτή!!! Είναι άθλιο υποκείμενο! :lol::lol::lol:
Ειναι η ρουφιανα... Αλλα ειναι και αγαπησιαρα και ευαισθητακι και τη σκαπουλαρει στο τελος!!

Αερικο σ' αγαπαμε ρε!! :D:D

Είναι η ρουφιάνα!

Γι' αυτό είχα λόξυγκα; :shock::shock::shock::shock:

Λευκή ήρθανε; Γράψε μου πμ εντυπώσεις όταν έρθουν ναι;

γυρίσαμε από παιδίατρο!

δεν έχει ακροαστικά ούτε πρόβλημα στ' αυτιά, μόνο κόκκινο (όχι πρησμένο) λαιμό και βουλωμένη μύτη (ως συνήθως)!

μου είπε ότι κυκλοφορεί σχετική ίωση με πολύ υψηλό πυρετό κι έντονη κατάπτωση

και συνέστησε ξεκούραση / παραμονή στο σπίτι και αντιπυρετικά / ορούς / πρόπολη για το λαιμό, κ.λ.π.

επίσης, μου είπε αύριο πρωί να του κάνω γενική ούρων - καλλιέργεια γιατί

αφ' ενός ο υψηλός πυρετός μ' έντονα ρίγη που της περιέγραψα είναι πολλές φορές σύμπτωμα ουρολοίμωξης...:shock:

αφ' ετέρου, εσχάτως έχει αρκετά περιστατικά παιδιών με ασυμπτωματική ουρολοίμωξη...

τέλος, την ρώτησα για τους... πυρετικούς σπασμούς και μου είπε πως συμβαίνουν σε παιδιά μέχρι 4 ετών:?: και επεκτείνοντας εγκυκλοπαιδικά την συζήτηση φθάσαμε στους επιληπτικούς σπασμούς... και τέλος πάντων... ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

τώρα το ζωπυρόπαιδο λαγοκοιμάται στον καναπέ αφού με το που επιστρέψαμε έκανε ένα ωραιότατο 39,7 και περιμένω να επιδράσει λίγο το αντιπυρετικό μπας και φάει κάτι...

υ.γ. μου τηλ κι ο ζώπυρος να δει τι κάνει ο γιος του...

Διαφημίσεις

Τωρα το ανοιξα και βλέπω υπάρχουνε θέματα ανοιχτα...Αερικό, τι τους έκανες και σε κακολογούνε?

Ζώπυρον, εσένα τι σου έκανε ο κύρης του σπιτιου? Ωστε κυκλοφορεί τέτοια ίωση,ε? Άι σιχτίρ πια, Απριλιάτικα!

Λοιπόν, αν εχασα κατι σημαντικό, ενημερωστε με παρακαλώ! Εγω θα κάνω μπάνιο-ταϊσω-κοιμήσω το μωρό κι επανερχομαι δριμύτερη.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Γι' αυτό είχα λόξυγκα; :shock::shock::shock::shock:

Λευκή ήρθανε; Γράψε μου πμ εντυπώσεις όταν έρθουν ναι;

Ήρθανε!!

Λοιπόν είναι ακριβώς όπως τα φανταζόμουν, όμορφα, απλά και πολύ χαριτωμένα! Χριστινάκι μου σε ευχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ και σε περιμένω. Μαζί θα περιμένω και κάποιες άλλες κιουρίες από'δώ μέσα τις οποίες θα ειδοποιήσω αύριο.

(Ο Ταζούλης είπε πως είσαι γλυκούλα και ευγενικιά!χεχεχε:tongue::tongue:)

ζούπυ μου περαστικά σας, φρόντισέ το τώρα το καημενούλι που ταλαιπωρείται με δυναμωτικά φαγάκια, στοργή και προδέρμ, αυτά που αναπολούμε κι εμείς από την παιδική μας ηλικία ;)

για τα σύνδρομα που συζητούσατε νωρίτερα, σε μεγάλο βαθμό συμφωνώ με την Ελ. Έχουν πλέον αντικαταστήσει τις τροφικές αλλεργίες ως η παιδιατρική μόδα της εποχής. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν, αλλά πολλές φορές βλέπεις παιδιά που έχουν πρόβλημα συμπεριφοράς στην ουσία, γιατί κανείς δεν τους έμαθε να φέρονται διαφορετικά, να χαρακτηρίζονται με διάφορα σύνδρομα, μέχρι και αυτισμό. Για πολλούς γονείς είναι πιο εύκολο να πουν "ααα είναι άρρωστο το παιδί", παρά να πουν "φταίω εγώ". Εννοείται δεν αναφέρομαι στην περίπτωση της Νίτσας που συζητάμε εδώ, αλλά γενικότερα.

Πιστεύω όλα τα παιδιά από φυσικού τους δεν μπορούν να συγκεντρωθούν για πολύ. Αυτό που διαφοροποιεί την εποχή μας είναι ότι έχουν τόοοοοσα πολλά ερεθίσματα, που κανείς δεν τα μαθαίνει να εστιάζουν κάπου για πολύ. Σκεφτείτε το, λίγο-πολύ όλα βλέπουν τηλεόραση ή καρτούν στον υπολογιστή, όλα έχουν 500 παιχνίδια αραδιασμένα στο δωμάτιό τους και πάνε από το ένα στο άλλο για 2 λεπτά, και πολύ λίγο ασχολιόμαστε με το να τους μάθουμε ότι πολλά πράγματα θέλουν προσπάθεια και χρόνο (π.χ. παιχνίδια με κατασκευές, παζλ, κάποιο μουσικό όργανο κλπ), μέχρι που φτάνουν σε ηλικία σχολείου, κι εκεί ξαφνικά περιμένουμε να βάλει το παιδί κ**λο κάτω και να ακούσει τη δασκάλα.

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Ζούπυ περαστικά στο κουκλάκι, μωρέ...στα μάτια μου μέσα τον έχω τον κακόμοιρο και τον λυπάμαι!

Για το σύζυξ... μετά από έναν βαρβάτο τσακωμό ακολουθεί καλό σεχ (εμοτικον που κλείνει μάτι! χιχιχι). Αν και έτσι όπως είναι ο μικρούλης μας δε σε κόβω...

Σεβούλα δεν καταφέραμε να τα πούμε..:(

Κορίτσια, πήγε ο πεθερός μου να πάρει το παιδί από το νήπιο και η δασκάλα, θέλοντας να δείξει ότι ο Π. υπάκουσε και υπέστη τις συνέπειες, τον φώναξε να του δείξει τον καθαρό τοίχο και ο πεθερούλης μου τη στόλισε...της είπε εσείς εδώ πληρώνεστε για να είστε υπεύθυνες για τα παιδάκια και δεν βλέπετε τι κάνουν? εσείς πρέπει να τιμωρηθείτε...

δε φταίω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...