Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

όπως τα λέει ο Άκης μου τα είπε κ η φίλη μου η νηπιαγωγός.

έχω κ μια ξαδερφούλα ειδικής αγωγής, αλλά εκείνη θα γίνει τούρκα αν της τα πω.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ!

ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο μικρός είναι πολύ χάλια - χτυπάει βαρβάτα 39άρια (με κρυάδες, τρέμουλο, κ.λ.π.) στο 3ωρο (μετά από τη λήξη του αντιπυρετικού) κι είναι ιδιαίτερα καταπονημένος!

τώρα προσπαθεί να κοιμηθεί...

το απόγευμα θα πάμε παιδίατρο (δεν είναι αυτή τη στιγμή στο ιατρείο της ούτε μπορώ να την βρω στο τηλ) - σε περίπτωση (λέμε τώρα...) πυρετικών σπασμών, ξέρετε τι πρέπει να κάνω...?

τάχω παίξει μιλάμε η γυναίκα...

Γεια σας!

Σήμερα η Σοφία πήγε στο πανεπιστήμιο:tongue:

Πηγαμε να συνεννοηθώ με μια καθηγήτρια για μια εργασία που θα κάνω σε ένα μάθημα, ήρθε και το Σοφάκι μαζί, κυρία ήτανε! Ούτε γκρίνια ούτε τίποτα το γλυκό μου! Ευτυχως, γιατί το είχα λίγο άγχος.

Μάρκοπόλο ελπίζω κάπως έτσι και ο Μάριος να συνεργάστηκε καλά.

Για τραυλισμό γενικά, συμφωνώ με Κική. Και ο μπαμπάς μου ήτανε τραυλός, και το ξεπέρασε ενήλικος, με αυθυποβολή (!) όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με τα αντικείμενα που του άρεσαν περισσότερο, τα οποια όμως απαιτούσαν να μιλάει πολύ! Θέμα νοητικό φυσικά δεν υπάρχει, είναι ιδιαίτερα έξυπνος.

Διαφημίσεις

kiki το παιδάκι το γνωρίζω πολύ ( πάνε ποδόσφαιρο με τον γιο μου ) είναι γεννημένο το 2004 και κανένας δεν μπορεί να καταλάβει τι λέει....

Κάνει από 3 ετών λογοθεραπίες και εργασιοθεραπίες...

Κι εμάς λογοθερπείες από 6 ετών...και ο αδερφός μου υπήρξαν περίοδοι που κανείς δεν καταλάβαινε τι έλεγε.

Ελλ, ο αδερφός μου προφανώς συμφωνεί με Μάρσυ. Σου μεταφέρω αυτολεξί: giati aftoi pou spoudazoun nipiagogoi de gnorizoun apo eidiki agogi.nai.kai oi paidagogoi kanoun ena mathima eidkis agogis kai an...

Wktmp2.png

qIogp3.png

δεν μου έχει κάνει ποτέ πυρετικούς σπασμούς... όμως, μου φάνηκε κάπως νωρίτερα... κι ήθελα να ξέρω σε περίπτωση που... και να φανταστείτε ότι είμαι και εθελόντρια αδελφή σαμαρείτισα με πτυχίο... όπου καλούμαι κανονικά... σε περίπτωση πολέμου... τρομάρα μου...

κορίτσια, σας ευχαριστώ όλες πολύ! είστε μεγάλη παρηγοριά...

πάω να γείρω λίγο δίπλα του μέχρι να πάμε παιδίατρο...

υ.γ. αν φανεί η νίτσα, πείτε της να διαβάσει δίπλα το νέο θέμα που ανοίχτηκε κι είναι (κατά κάποιο τρόπο) συνέχεια του δικού της...

Περαστικα στα παιδακια σας.Ζουπυ ολα καλα ευχωμαι.

Λοιπον Νιτσα μην τρελενεσαι κοριτσακι μου εμενα η μικρη εχασαι 2 χρονιες λογω αλλου θεματος και καναμε αμαν να την βαλουμε σε μια ταξη.

Αλλα λογω αυτης της χαζομαρας των δασκαλων που λενε για τον μικρο σου το βρισκω

τουλαχιστον χαζομαρα................

giati aftoi pou spoudazoun nipiagogoi de gnorizoun apo eidiki agogi.nai.kai oi paidagogoi kanoun ena mathima eidkis agogis kai an...

ακριβώς, στο παιδαγωγικό έχει ένα υποχρεωτικό μάθημα μόνο σχετικό με ειδική αγωγή, το οποίο είναι ΠΑΡΑ πολύ γενικό, και μπλέκει και κώφωση, και τύφλωση, και τα πάντα, στην ουσία παίρνεις μόνο λίγες εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, τίποτα παραπάνω

Διαφημίσεις

ψήνομαι να πάρω αυτή την μπλούζα θηλασμού http://www.perithilasmou.gr/products.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=225&category_id=8 καλή δεν είναι; Φορεμένη βασικά φαίνεται καλή, αλλά και λίγο ακριβή, χμμμμ

ψήνομαι να πάρω αυτή την μπλούζα θηλασμού http://www.perithilasmou.gr/products.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=225&category_id=8 καλή δεν είναι; Φορεμένη βασικά φαίνεται καλή, αλλά και λίγο ακριβή, χμμμμ

ωραία είναι αλλά ακριβή ρε παιδάκι μου...

Καλησπερα σε ολα τα αλλοπροσαλλα κοριτσακια!

Νομιζω η Κικη εγραψε δυσκολη νυχτα ε? Οντως πολυ δυσκολη... Ειδατε που με ξυπνησε ο αντρας μου.. Την ωρα που ετοιμαζομουν να ξαναπεσω (κατα τις 3:30) ξυπνησε το Μαρακι... Δεν κοιμοταν με τιποτα.. Με τι-πο-τα ομως... Πηγε 6:30 για να ξανακοιμηθει και εν τελει σηκωθηκε στις 8...

Απο εκεινη την ωρα ηταν μες στη μακακια.... Ανοιξε ολα τα ντουλαπια της κουζινας και αδειασε εξω το περιεχομενο τους, επιασε τα δαχτυλα της σε ενα συρταρι, επεσε κατω στην προσπαθεια της να παιξει τυφλομυγα με μια πετσετα και χτυπησε το κεφαλι της... Ολο μακακιες...

Στις 12 την εκανα απο το σπιτι.. Ηρθα στη μανα μου να μου φτιαξει τα νυχια μια φιλη (τζαμπε φυσικα :cool:) και απ' ο,τι μου ειπε ο Βασιλης κοιμαται απο τις 1 και κατι.. Δεν με εχουν παρει τηλ. ακομα οποτε υποθετω πως κοιμουνται ακομα.. Θα τους παρω εγω σε κανενα τεταρτακι!

Κατα τα αλλα καλα.. Ετοιμαζομαι και για το θεατρο.. Εκανα μπανιο εδω και μολις ξυπνησουν θα τους πω να ερθουν να με παρουν να σουλουπωσω το μαλλι και να βαφτω για να μην τρομαξει ο κοσμος οταν με δει!

Ζουπυ περαστικα σας! Περιμενουμε νεα σας απο τον παιδιατρο!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Φαίη κουράγιο! Ντύσου-πλύσου-στήσου και καλά να περάσεις!!:tongue:

Παλλαντιν το καλό είναι πως δεν φαίνεται να είναι θηλασμού αποκλειστικά οπότε αξίζει νομίζω να τα δώσεις. Εμένα μου άρεσε το γαλάζιο πολύ!

Ζώπυρον τώρα τα διάβασα... περαστικά σας μωρέ. Άντε κι άλλο κακό να μη σας έβρει, τόσο καιρό άρρωστο είναι το καημενάκι. Ένα φιλάκι από'μένα δώστου.

Χριστίνα έτσι και έρθεις στη βάφτιση να μου θυμήσεις να σε χαστουκίσω! (σμουτς)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...