Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλώς το ζουζουνέλη! Πολύ μου αρέσει και αυτό το νικ :D Δοκίμασες το username και password που έχεις δίπλα και δεν στα δέχεται;

Ζουζουνέλι με λέει η κόρη μου!! Τα δοκίμασα όλα από προχθές και τίποτα, βγάζει έρορ σελίδα.

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στειλτους ένα mail να σου το λύσουν :) Αν θες το νικ σου... αλλιώς εγώ το γουστάρω πολύ το zouzouneli :D

18 μηνών η Χρύσπα!

το να πω μην αγχώνεσαι θα σου ακουστεί εκνευριστικό φαντάζομαι!

έχε πίστη κ θα έρθει! σου το εύχομαι, όπως κ στην μαλεκόν, ολόψυχα!

πόσο καιρό προσπαθείτε;

18 μηνών η Χρύσπα!

το να πω μην αγχώνεσαι θα σου ακουστεί εκνευριστικό φαντάζομαι!

έχε πίστη κ θα έρθει! σου το εύχομαι, όπως κ στην μαλεκόν, ολόψυχα!

πόσο καιρό προσπαθείτε;

Μη θεωρήσεις ότι σκοτωνόμαστε κιόλας, απλά το τελευταίο 6μηνο και βάλε, ίσως 8μηνο μέσα στις γόνιμες μέρες.

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

Καλως την ομορφη!!!!!!!!!!!!! Ο Μαριος κοιμαται το ακαδημαικο μισαωρο και εγω σκεφτομαι πως θα τα προλαβω ολα οταν ξυπνησει. Πρεπει να παω καθαριστηριο να βρω λαμπαδα γιατι βαφτιστηρι να παω σουπερμαρκετ γιατι λειπουν πραγματα απο το σπιτι και ερχεται κοσμος αυριο, καπου εκει ηθελα και να χτενιστω να γινω ανθρωπος αλλα δεν βλεπω να προλαβαινω. Ενδιαμεσα πλενω κουρτινες και απορω πως θα τα προλαβω ολα.

Καλως την ομορφη!!!!!!!!!!!!! Ο Μαριος κοιμαται το ακαδημαικο μισαωρο και εγω σκεφτομαι πως θα τα προλαβω ολα οταν ξυπνησει. Πρεπει να παω καθαριστηριο να βρω λαμπαδα γιατι βαφτιστηρι να παω σουπερμαρκετ γιατι λειπουν πραγματα απο το σπιτι και ερχεται κοσμος αυριο, καπου εκει ηθελα και να χτενιστω να γινω ανθρωπος αλλα δεν βλεπω να προλαβαινω. Ενδιαμεσα πλενω κουρτινες και απορω πως θα τα προλαβω ολα.

Όμορφη ε? Καλό!!

Μα θα τα προλάβεις, γυναίκα είσαι!!

THIS IS SKEK!!;)

Εγω θα τα προλαβαινα μονη αλλα το θεμα ειναι να συνεργαστει και ο Μαριος μεσα σε ολα αυτα και να ειμαστε και πισω εγκαιρως για να φαει και να τηρηθει το προγραμμα του.

Εγω θα τα προλαβαινα μονη αλλα το θεμα ειναι να συνεργαστει και ο Μαριος μεσα σε ολα αυτα και να ειμαστε και πισω εγκαιρως για να φαει και να τηρηθει το προγραμμα του.

Και συνήθως ξέρεις τι γένεται? Εκεί που θέλεις να συνεργαστούν τρελλαίνονται. Πάντως εύχομαι να τα προλάβεις εύκολα;)

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

Δεν μπορώ να καταλήξω ποιός έχει το πρόβλημα. Όσο πιο πολύ το σκέφτομαι, δε βλέπω κάτι αφύσικο στο παιδί...

Σεβούλα, φοβερή! μ' έκανες και γέλασα.

Ελλ, δεν "παίζει" με την καμία να δώσω του παιδιού φάρμακα. Μου έλεγε η θεία μου ότι θα ξεκινήσει ομοιοπαθητική για το ΣΔΠ. Ούτε αυτό παίζει...το οποίο σύνδρομο δεν ξέρουμε καν αν το έχει το παιδί διότι είναι αυτό που είπες ΚΑΡΑΜΕΛΑ. Όλα μα όλα τα παιδιά έχουν ΣΔΠ, το καθένα για διαφορετικούς λόγους.

Αυτο ακριβώς εννοούσα Κική!

Σαφώς και υπάρχει ως πρόβλημα! Αλλά αν δεις δίπλα κάνουν διάγνωση για ΣΔΠ σε 2χρονα και 3χρονα! Οπότε τι να λέμε;

Για να υπάρχει ΣΔΠ πρέπει να συντρέχουν πολλές παράμετροι ταυτόχρονα!

Σίγουρα. Γιατί και εγώ όταν είχα ρωτήσει τον Άκη για το γιο μου, (ναι είμαι ολίγον γκάου :tongue:) Μου είπε ότι είναι πάρα πάρα πολύ νωρίς, δε θυμάμαι όμως τις λεπτομέρειες. Θα επανέρθω!

Ζουζουνέλι καλωσόρισες!:D

Wktmp2.png

qIogp3.png

Α, κορίτσια, μην ξεχάσω, κάναμε με τη Στέλλα αυτό που συζητούσαμε στο φατσοβιβλίο για τα καλλυντικά. Το έχει ανεβάσει στο προφίλ της εκεί. Ρίξτε μια ματιά;)

Μαρκόπουλο, κουράγιο!Θα τα καταφέρειες, δε σε φοβάμαι!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...