Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

το μαλώνουμε ψιθυριστά μου άρεσε κ μου θύμισε τα δικά μας.

γι' αυτό του προτείνω κι εγώ να πάμε στη βεράντα, όπου όμως έχουμε πάλι ακροατήριο, γιατί συνήθως είναι στη βεράντα κ οι δίπλα, συν το ότι είμαστε 1ος όροφος κ δεν λέει, οπότε καταλήγουμε αγκαλίτσα, αφού κάνουμε τις γκριμάτσες μας, τα καραγκιοζιλίκια μας! εγώ δηλαδή, γιατί είμαι νούμερο επιθεώρησης, όταν θέλω να σπάσω τον πάγο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Ελλ, αυτή είναι η επίσημη θέση? Γιατί κάποια στιγμή που το είχα συζητήσει με τον αδερφό μου, με σιγουριά μου είπε πως δεν είναι τπτ από όλα αυτά, δε δίνονται φάρμακα, αν θυμάμαι καλά...θα τον ξαναρωτήσω τώρα, γιατί έχει χρόνια που το συζητήσαμε. Θα τον ρωτήσω και για την Αντωνιάδου. Μήπως την ξέρει.

Δεν ξερω για επισημη θεση βρε συ, που να ξερω. Ξερω μονο οτι μου ειπε η παιδιατρος και οτι διαβαζω. Η παιδιατρος ειπε οτι υπαρχει σαν συνδρομο αλλα οτι ειναι ΠΟΛΥ πιο σπανιο απο οσο ΄δινεται' σε ασθενεις. Οπως αντιστοιχα και για τις λογοθεραπειες ειναι πολυ πιο σπανιες οι περιπτωσεις που όντως χρειαζονται και πολυ πιο συχνοι οι λογοι που γινονται για τα λεφτα.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!!!!!

Γεια σου ρε Σνεκακι! Πολυ χαιρομαι που ηρθες......κοριτσια το Σνεκοπαιδο απο διπλα. Της ειπα να ερθει να μας κανει παρεουλα γιατι διπλα εχει γινει χαλια. Εμενα θα με συγχωρησετε γιατι εχουμε γινει κωλος καλοκαιρινος με την μικρη με τα φαρμακα....και κλαιει και μου κραταει μουτρα. Παω να δω τι θα κανω......θα τα πουμε μετα.......

Φιλακια κοριτσι......χαιρομαι που ηρθες. Εδω θα τα λεμε συχνα και καλα......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Μυνηματίσαμε προχθές στο άλλο φόρουμ με την Ελλ και με κάλεσε για καφέ. Κερνάτε?

Το κακό είναι ότι μου βγήκε η ψυχή να κάνω ενεργοποίηση και δε δέχετε το ΣΚΕΚ για username. Xmmm ... Δεν είμαι και πολύ καλή σ'αυτά ίσως

THIS IS SKEK!!;)

Μυνηματίσαμε προχθές στο άλλο φόρουμ με την Ελλ και με κάλεσε για καφέ. Κερνάτε?

Το κακό είναι ότι μου βγήκε η ψυχή να κάνω ενεργοποίηση και δε δέχετε το ΣΚΕΚ για username. Xmmm ... Δεν είμαι και πολύ καλή σ'αυτά ίσως

Γιατί ρε συ; :confused:Τέλος πάντων... τι νέα;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Καλημερα στα πολυ γρηγορα αυτο με το ΣΔΠ προσεχε το ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...εχω διαβασει πολλα στο νετ για αυτο και εχω μιλησει και με την παιδιατρο. Εχει ξεκινησει ως μοδα απο Αμερικη στην οποια δε δινουν ψυχοφαρμακα για αυτο και τα ξεκινουν σε παιδια απο 2 χρονων. Δεν λεω οτι δεν υπαρχει σαν συνδρομο, απλα οτι εχει γινει μασητη καραμελα τις 2 τελευταιες δεκαετιες και το κολλανε σε καθε ζωηρο σχεδον παιδι. Η ευκολη λυση. Δεν προσεχει στο σχολειο ΣΔΠ, δεν συνεργαζεται ΣΔΠ, δεν ειναι καλος μαθητης ΣΔΠ, δεν εχει φιλους ΣΔΠ, παρε και λιγο απο αυτο να τον ηρεμησει και μετα εχεις ενα προβατακι ησυχο ησυχο. ΠΡΟΣΕΧΕ σε ποιον θα μιλησεις, ΤΙ θα σου πει και ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ και δωσει τπτ φαρμακα στο παιδι. ΣΔΠ αν παμε προς τα πισω με βαση τα σημερινα δεδομενα ειχαμε ΟΛΕΣ μας, ή τουλαχιστον ενα 90% οσων μιλαμε εδω μεσα......

ξανα παλι διαβασε πολυ για αυτο και προσεχε τι σου λενε.......

Αυτο ακριβώς εννοούσα Κική!

Σαφώς και υπάρχει ως πρόβλημα! Αλλά αν δεις δίπλα κάνουν διάγνωση για ΣΔΠ σε 2χρονα και 3χρονα! Οπότε τι να λέμε;

Για να υπάρχει ΣΔΠ πρέπει να συντρέχουν πολλές παράμετροι ταυτόχρονα!

Α εμένα αν δε μ'ακούσουν οι γείτονες δεν το ευχαριστιέμαι (τον καβγά έτσι;;;)!

τον καβγά τον φχαριστιέσαι όπως ο δικός μου. όμως δεν του κάνω τη χάρη κ κάνοντάς του γκριμάτσες, καραγκιοζιλίκια ... λιώνει στο γέλιο κ όλα μέλι γάλα!

κερνάμε! πώς είναι η μικρή σου; πόσο είναι τώρα;

Τι νέα Αρνι να σου πω.... Πολύ δουλειά, το παιδί μεγαλώνει και έχει απαιτήσεις, ο σύζυξ δουλεύει τρελλά και κάθε ΣΚ ψιλοσκοτωνόμαστε για το ποιος θα κάνει τι. Μετά από όλα αυτά αγχώνομαι για την εγκυμοσύνη που δεν έρχεται....

THIS IS SKEK!!;)

Καλώς το ζουζουνέλη! Πολύ μου αρέσει και αυτό το νικ :D Δοκίμασες το username και password που έχεις δίπλα και δεν στα δέχεται;

τον καβγά τον φχαριστιέσαι όπως ο δικός μου. όμως δεν του κάνω τη χάρη κ κάνοντάς του γκριμάτσες, καραγκιοζιλίκια ... λιώνει στο γέλιο κ όλα μέλι γάλα!

κερνάμε! πώς είναι η μικρή σου; πόσο είναι τώρα;

Έχει κλείσει 2.7! Ολόκληρη γυναίκα! Η δικιά σου Σέβη?

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...