Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

τώρα έφριξα με όσα διάβασα δίπλα!

Νίτσα πουλίμ είσαι ανπαίκταμπλ! τί ψυχραιμία είναι αυτή;

δικαιώθηκα που υποψιαζόμουν ότι έχει πολλά παιδιά στο τμήμα.

τα έχει παίξει η νηπιαγωγός!

πες μου ότι είναι πιτσιρίκα να δέσει το γλυκό!

τα κορίτσια σε συμβούλεψαν σωστά.

εσύ μίλησες πολύ ωραία! σε θαυμάζω συμπεθέρα. εγώ δεν θα κατάφερνα να σταθώ κυρία!

θα το άνοιγα σαν λιμενεργάτης!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η λυση για τις δουλειες ειναι να παιρνει το παιδι ο μπαμπας κ να φευγουν βολτα.

παω πατρα εχει ρβ η μητερα μου με τον γιατρο, δεν το προλαβαινω αλλα παω γι συμπαρασταση. Οσο για το τι εχει, καταλαβαινετε μην τα λεμε...

προσπαθω 3-4 μηνες κ γελαω οταν σκεφτομαι το αγχος που ειχα πιο μικρη με καποια ατυχηματα

Ευχαριστω κοριτσια, πιστευω πως το κουραγιο το χρειαζονται πανω απόλα οι ασθενεις γιατι τραβανε μεγαλο ζορι. Τεσπα, ελπιζω να ακουσει ευχαριστα νεα γιατι εχει κανει ηδη θεραπεια

μιλαμε με εχει λουσει κρυος ιδρωτας, καθομαι μπροστα κ βλεπω ολες τις προσπερασεις που κανει ο οδηγος

Διαφημίσεις

Μάλεκον έρχεται πάντα εκεί που δεν το περιμένεις.. μη μου στενοχωριέσαι! Όσο για τη μητέρα σου, δεν έχω λόγια...Καλό Κουράγιο και Δύναμη!

Συμπεθερούλα, πρέπει να είμαστε πάντα ψύχραιμες και συνεργάσιμες.. Εγώ το έμαθα αυτό μετά από πολλά χρόνια και προσπαθώ όσο μπορώ να το τηρώ! Απλά είμαι πολύ αγχωτική... Για ότι αφορά τα παιδιά μου όμως είμαι του σαλονιού, ευγενικά και έξυπνα!

Κική μάθε τα συμπτώματα αν και θα το κοιτάξω κι εγώ. Τι μακακία είναι αυτή!

Εμείς όταν πηγαίναμε σχολείο δεν είχαμε τέτοια θέματα, ποτέ κανείς δεν μας διάβασε και ζήσαμε πιο ανέμελα ρε γμτ...Και τι? Δεν σπουδάσαμε? δε μορφωθήκαμε? δε βγήκαμε σωστοί πολίτες?

Τώρα ασχολούμαστε πολύ με τα πάντα και φτάνουμε σε σημείο να αγχώνουμε τα παιδιά μας!

Δεν ξέρω... προβληματίζομαι...

Είναι κακό που ζωγράφισε στον τοίχο?

Εγώ στα 5 μου δε θυμάμαι να στεκόμουν σε συζητήσεις και ήμουν πολύ άτακτη. Ήμουν πιο έξυπνη από τον Π. και τα κατάφερα στο σχολείο? Και θυμάμαι ότι πάντα έλεγε η κυρία ότι ήμουν αφηρημένη...είχα ΣΔΠ?

Μάλεκον έρχεται πάντα εκεί που δεν το περιμένεις.. μη μου στενοχωριέσαι! Όσο για τη μητέρα σου, δεν έχω λόγια...Καλό Κουράγιο και Δύναμη!

Συμπεθερούλα, πρέπει να είμαστε πάντα ψύχραιμες και συνεργάσιμες.. Εγώ το έμαθα αυτό μετά από πολλά χρόνια και προσπαθώ όσο μπορώ να το τηρώ! Απλά είμαι πολύ αγχωτική... Για ότι αφορά τα παιδιά μου όμως είμαι του σαλονιού, ευγενικά και έξυπνα!

Εμείς όταν πηγαίναμε σχολείο δεν είχαμε τέτοια θέματα, ποτέ κανείς δεν μας διάβασε και ζήσαμε πιο ανέμελα ρε γμτ...Και τι? Δεν σπουδάσαμε? δε μορφωθήκαμε? δε βγήκαμε σωστοί πολίτες?

Τώρα ασχολούμαστε πολύ με τα πάντα και φτάνουμε σε σημείο να αγχώνουμε τα παιδιά μας!

Εγώ στα 5 μου δε θυμάμαι να στεκόμουν σε συζητήσεις και ήμουν πολύ άτακτη. Ήμουν πιο έξυπνη από τον Π. και τα κατάφερα στο σχολείο? Και θυμάμαι ότι πάντα έλεγε η κυρία ότι ήμουν αφηρημένη...είχα ΣΔΠ?

Μάλι μου καλή δύναμη!

Δεν είναι τίποτα Νίτσα μου, τίποτα το ανησυχιτικό και δεν είναι κάτι που δεν αντιμετωπίζεται με επιτυχία. Αντιμετωπίζεται. Αυτό δε σημαίνει ότι ο Π έχει ΣΔΠ.

Κοίτα, προσωπικά, πιστεύω ότι πάντα υπήρχαν οι μαθησιακές δυσκολίες το ΣΔΠ, όλα, απλά δεν γνώριζαν τι ήταν, πως να το αντιμετωπίσουν και τα παιδιά τα δυσλεκτικά πχ τα ονόμαζαν απλά χαζά.

Υπάρχει και μια θεωρία που λέει ότι αυτά είναι σημεία των καιρών, απόρροια των εμβολίων και πολλά άλλα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

εγώ Νίτσα μου ήμουν αφηρημένη μονίμως στο δημοτικό. αφού ξεχνούσα να πάρω την τσάντα από το σχολείο, δεν άλλαζα τα βιβλία τετράδια στην τσάντα μου. πάρα πολλές φορές πήγαινα αδιάβαστη, ιδίως τις περιόδους που η μάνα μου πήγαινε στα χωράφια. κοιτούσα επί μονίμου βάσεως το παράθυρο, ενώ οι δάσκαλοι μας έβαζαν ασκήσεις στον πίνακα.

πάντα η μανα μου έτρεχε τα απογεύματα να πάρει τις ασκήσεις από τα σπίτια των άλλων παιδιών, γιατί εγώ δεν πρόσεχα κ δεν ήξερα τί μας έβαλαν για ασκήσεις.

αυτά ως κ την 3η δημοτικού.

κ πτυχίο πήρα κ μεταπτυχιακό δίπλωμα κ γλώσσες κλπ!

γι' αυτό τα παίρνω, με αυτά που περνάει ο Παναγιώτης. γιατί αν χρειάζεται επαναφοίτηση το παιδί σου, εγώ χρειαζόμουν ίδρυμα κ η μάνα μου ζουρλομανδύα!

απλά θέλει υπομονή από τη μεριά σου, που την έχεις, κ να είσαι από κοντά στο παιδί.

έλα ρε κίκι με τα σημεία των καιρών κ τα εμβόλια!!!!!!!!!!!!!!!

τί σχέση έχει αυτό;

το ότι βαριέται η βαρεμένη έχει σχέση! κ στοχοποιεί το παιδί, γιατί δεν είναι δικό της.

αν ο Παναγιώτης ήταν παιδί συναδέλφου ή δικό της να σου πω εγώ αν έλεγε ή αν έκανε αυτά που λέει κ που κάνει!

δεν υπάρχει τίποτα παιδαγωγικό σε ό,τι έχει πει η νηπιαγωγός!

Διαφημίσεις

Μάλι ξεαγχώσου πουλάκι μου! Κάνουμε σεξ για το σεξ και αν έρθει το παιδί ήρθε!

Όσο για τη μαμά σου... καλή δύναμη!

Ζούπη μου κουράγιο... δεν ξέρω τι άλλο να σου πω... ελπίζω να περάσει γρήγορα χωρίς τα γνωστά παρατράγουδα!

Συμπεθέρα μετά το αρχικό μου ποστ άκουσα και το εκπληκτικό την ώρα που την άλλαζα:

K. Αμάν μαμά!

X. Αμάν; Ποιος το λέει αυτό;

Κ. Παππού, ιαγιά

Χ. Ε τότε το αμάν θα το λες στον παππού και στην γιαγιά γιατί ο μπαμπάς και η μαμά δεν σου το λένε! Σωστά;

Οπότε όπως καταλαβαίνεις έχει και τα καλά του έχει και τα κακά του :lol:

Συγνώμη υπάρχει παιδάκι που ΔΕΝ έχει διάσπαση προσοχής; Τι λέμε τώρα; Άντε έχουμε αναγάγει τα πάντα σε προβλήματα προσπαθώντας να φτιάξουμε στρατιωτάκια!

M_bvT-DGcWw

Kική... δεν βοηθάνε τα νεύρα σε αυτη την περίπτωση... δώστου την εναλλακτικη να λείψεις ΜΙΑ μόνο μέρα για δουλειές και να κάτσει με τα παιδιά και να κάνει όσα κάνεις να δούμε στο τέλος της μέρας ποιος θα έχει δουλέψει περισσότερο!

κάποια παιδιά είναι πιο αργά σε σχέση με το μέσο όρο.

κάποια άλλα είναι πιο αφηρημένα σε σχέση με το μέσο όρο.

κάποια άλλα είναι πιο μαζεμένα, ντροπαλά σε σχέση με το μέσο όρο.

κάποια άλλα δεν βρίσκουν ενδιαφέροντα τα όσα διαδραματίζονται στο σχολείο, όπως τα περισσότερα παιδιά.

εγώ τα είχα όλα τα παραπάνω κ μια χαρά την βόλεψα! είχα βέβαια μια μαμά που ήταν συνέχεια πάνω από το κεφάλι μου για να διαβάσω, που είχε μαλλιάσει η γλώσσα της να μιλάει με τους δασκάλους μου, να τους καλοπιάνει (ω ναι, χρειάζεται κι αυτό), που με διάβαζε ως κ τις τελευταίες τάξεις του δημοτικού.

μόνο όταν μάζευαν βαμβάκια δεν ασχολιόταν μαζί μου κ τότε κούτσουρο πήγαινα τούβλο γύριζα στο σχολείο. τυχαίο; δεν νομίζω.

η αδερφή μου, μικρότερη, ποτέ δεν είχε θέμα συγκέντρωσης. πάντα εύστροφη, πάντα μέσα σε όλα, πάντα αγαπημένη όλων, πάντα διάβαζε μόνη της, δεν ήθελε τη μαμά κοντά της. ανεξάρτητη κ ζωηρή.

δεν θα ξεχάσω που με περνούσε από το δρόμο η μάνα μου για να πάω στα νήπια.

εγώ στο δρόμο χάζευα κ αντί να πάω στο σχολείο, μάζευα λουλουδάκια από τα χωράφια, κ πήγαινα στο νηπιαγωγείο αργάμισι. η δασκάλα απορούσε, αλλά όταν της πρόσφερα τα λουλουδάκια χαιρόταν κ δεν με μάλωνε.

αυτό το βιολί το είχα. κ μάλλον μου έχει μείνει. βαριέμαι εύκολα.

πάλι έκανα την αυτοψυχανάλυσή μου πρωινιάτικα!

έλα ρε κίκι με τα σημεία των καιρών κ τα εμβόλια!!!!!!!!!!!!!!!

τί σχέση έχει αυτό;

το ότι βαριέται η βαρεμένη έχει σχέση! κ στοχοποιεί το παιδί, γιατί δεν είναι δικό της.

αν ο Παναγιώτης ήταν παιδί συναδέλφου ή δικό της να σου πω εγώ αν έλεγε ή αν έκανε αυτά που λέει κ που κάνει!

δεν υπάρχει τίποτα παιδαγωγικό σε ό,τι έχει πει η νηπιαγωγός!

Πουλάκι μου, ούτε εγώ ασπάζομαι αυτή τη θεωρία, οφείλω όμως να την πω.

Και φυσικά, ότι έχει κάνει μέχρι τώρα αυτή η νηπιαγωγός, μόνο αντιπαιδαγωγικό μπορώ να το χαρακτηρίσω.

Συγνώμη υπάρχει παιδάκι που ΔΕΝ έχει διάσπαση προσοχής; Τι λέμε τώρα; Άντε έχουμε αναγάγει τα πάντα σε προβλήματα προσπαθώντας να φτιάξουμε στρατιωτάκια!

Kική... δεν βοηθάνε τα νεύρα σε αυτη την περίπτωση... δώστου την εναλλακτικη να λείψεις ΜΙΑ μόνο μέρα για δουλειές και να κάτσει με τα παιδιά και να κάνει όσα κάνεις να δούμε στο τέλος της μέρας ποιος θα έχει δουλέψει περισσότερο!

Κρις, υπάρχει το συγκεκριμξένο σύνδρομο, είναι υπαρκτό φαινόμενο. Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με στρατιωτάκια, αλλά καθαρά επιστημονικά υπάρχει, και υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης, για την καλύτερη εκπαίδευση του, μόρφωση, ζωή του!

Βέβαια, πολλές φορές μπερδευόμαστε. Σίγουρα πχ που το είχα συζητήσει με τον Άκη, ένα παιδάκι απλά αφηρημένο, σίγουρα δεν έχει ΣΔΠ, είναι λίγο πιο πολύπλοκα τα πράγματα.

Όσο για τον Λ...ρε γμτ, όταν μαλώνεις ψυθιριστά, πως να σου φύγουν τα νεύρα? Θα του δώσω σύντομα το μαθηματάκι του!Για να μην έχουμε περαιτέρω!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημερα στα πολυ γρηγορα αυτο με το ΣΔΠ προσεχε το ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...εχω διαβασει πολλα στο νετ για αυτο και εχω μιλησει και με την παιδιατρο. Εχει ξεκινησει ως μοδα απο Αμερικη στην οποια δε δινουν ψυχοφαρμακα για αυτο και τα ξεκινουν σε παιδια απο 2 χρονων. Δεν λεω οτι δεν υπαρχει σαν συνδρομο, απλα οτι εχει γινει μασητη καραμελα τις 2 τελευταιες δεκαετιες και το κολλανε σε καθε ζωηρο σχεδον παιδι. Η ευκολη λυση. Δεν προσεχει στο σχολειο ΣΔΠ, δεν συνεργαζεται ΣΔΠ, δεν ειναι καλος μαθητης ΣΔΠ, δεν εχει φιλους ΣΔΠ, παρε και λιγο απο αυτο να τον ηρεμησει και μετα εχεις ενα προβατακι ησυχο ησυχο. ΠΡΟΣΕΧΕ σε ποιον θα μιλησεις, ΤΙ θα σου πει και ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ και δωσει τπτ φαρμακα στο παιδι. ΣΔΠ αν παμε προς τα πισω με βαση τα σημερινα δεδομενα ειχαμε ΟΛΕΣ μας, ή τουλαχιστον ενα 90% οσων μιλαμε εδω μεσα......

ξανα παλι διαβασε πολυ για αυτο και προσεχε τι σου λενε.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλημερα στα πολυ γρηγορα αυτο με το ΣΔΠ προσεχε το ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...εχω διαβασει πολλα στο νετ για αυτο και εχω μιλησει και με την παιδιατρο. Εχει ξεκινησει ως μοδα απο Αμερικη στην οποια δε δινουν ψυχοφαρμακα για αυτο και τα ξεκινουν σε παιδια απο 2 χρονων. Δεν λεω οτι δεν υπαρχει σαν συνδρομο, απλα οτι εχει γινει μασητη καραμελα τις 2 τελευταιες δεκαετιες και το κολλανε σε καθε ζωηρο σχεδον παιδι. Η ευκολη λυση. Δεν προσεχει στο σχολειο ΣΔΠ, δεν συνεργαζεται ΣΔΠ, δεν ειναι καλος μαθητης ΣΔΠ, δεν εχει φιλους ΣΔΠ, παρε και λιγο απο αυτο να τον ηρεμησει και μετα εχεις ενα προβατακι ησυχο ησυχο. ΠΡΟΣΕΧΕ σε ποιον θα μιλησεις, ΤΙ θα σου πει και ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ και δωσει τπτ φαρμακα στο παιδι. ΣΔΠ αν παμε προς τα πισω με βαση τα σημερινα δεδομενα ειχαμε ΟΛΕΣ μας, ή τουλαχιστον ενα 90% οσων μιλαμε εδω μεσα......

ξανα παλι διαβασε πολυ για αυτο και προσεχε τι σου λενε.......

Καλημέρα!

Ελλ, αυτή είναι η επίσημη θέση? Γιατί κάποια στιγμή που το είχα συζητήσει με τον αδερφό μου, με σιγουριά μου είπε πως δεν είναι τπτ από όλα αυτά, δε δίνονται φάρμακα, αν θυμάμαι καλά...θα τον ξαναρωτήσω τώρα, γιατί έχει χρόνια που το συζητήσαμε. Θα τον ρωτήσω και για την Αντωνιάδου. Μήπως την ξέρει.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...