Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασικά φοβάμαι μην γκρεμοτσακιστώ καμια ώρα και με κλαίνε τα παιδάκια μου. Όλο κάτι τέτοια μου αρέσουν. Ιππασία, σκι, κατάδυση...και να πεις είμαι κανένας περιπετειώδης ή αθλολάτρης τύπος γυναίκας? Καμία σχέση! Πιο πολύ προς χανουμάκι φέρνω.;) Φταίνε και τα γονίδια, από δυο πλευρές Μικρασιάτισσα. Επομένως είναι μυστήριο μέγα για μένα οι συγκεκριμένες προτιμήσεις! :confused:

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι μόνο την μπάρμπι έχω σαν απωθημένο και σήμερα της δώσαμε την πρώτη της μπάρμπι :lol: ακολουθούν και άλλες αλλά με ρέγουλα γιατί ζητάνε τη μάνα τους και τον πατέρα τους... τουλάχιστον η πρώτη μας στοιχισε μόνο 6?

Άντε και τα levi's... δεν μου έπαιρνε λέμε επώνυμο jean που να χτύπαγα τον κώλο μου κάτω!

εγώ απωθημένο ως προς τα δώρα είχα την απουσία της νονάς μου.

φρόντιζε όμως η μάνα μου για τις κούκλες μου, για όλα. η νονά όμως στην κοσμαρα της. με στενοχωρούσε πολύ.:(

επώνυμα ρούχα...μμμμμμμμ. μέχρι το γυμνάσιο δεν είχα ιδέα. μετά έβλεπα κάτι μπένετον, σίσλευ... το είπα στη μάνα μου... "η τάδε φοράει αυτό, η τάδε αυτό.." και ξεκίνησα με τα επώνυμα στο λύκειο. όμως το ξεφτύλισα το θέμα με κάτι ανλίμιτεντ, γιούνιφορμ, αρτίστι, λακόστ...:oops:

τί έχει πληρώσει ο καημένος ο μπούλης μου.;)

σήμερα παρεμπιπτόντως κοιτάζαμε με τη μάνα μου μια παλιά ντουλάπα με ρούχα από εφηβεία, φοιτητικά χρόνια. μιλάμε για περιουσία, όχι αστεία.:shock:

ο πατήρ μου έφριξε:evil:... και μετά έριξε κατι γαλλικά στη μάνα μου για το ότι πήραν τα μυαλά των κοριτσιών του αέρα, εξαιτίας του δικού της ψώνιου.:tongue:

κι εγώ βαδίζω προς ολοταχώς στα χνάρια της, για την Χρύσπα. ;):tongue:

Από αυτά που σου αρέσουν Αγγελίνα μόνο καταδύσεις έχω κάνει και στεναχωριέμαι που παντρεύτηκα άντρα που φοβάται να κάνει κατάδυση :( Μου λείπει αφάνταστα να χαθώ στο βυθό!

Φεύγω κοριτσάκια μου! Καλό βράδυ! Και μη γράψετε 2135432643 σελίδες ως το πρωί και βγάλω τα ματάκια μου στο διάβασμα!

Φιλιά σε όλες:P

φιλιά, καλό ξημέρωμα!

Ειρήνη, με τα πόδια.. ένα τσιγάρο, έεε;;)

Είναι απλό... δεν μπορείς πλέον να μην πάρεις επώνυμο ρούχο... μου έφερε η πεθερά μου ένα σετάκι κόκκινο της μικρής (το κιουλτάκι το είδε χθες) πανέμορφο αλλά no name ελληνικό... ε να το χέσω! 1. ξέβαψε με το που το έπλυνα 2. της το έβαλα χθες και έχει γεμίσει όλο το σπίτι χνούδια!!! 3. το καλσόν που φορούσε από μέσα (είναι κολάν με φορεματάκι) έγινε πιο ροζ απ' ό,τι είναι π.χ. στις πατούσες!

Διαφημίσεις

Είναι απλό... δεν μπορείς πλέον να μην πάρεις επώνυμο ρούχο... μου έφερε η πεθερά μου ένα σετάκι κόκκινο της μικρής (το κιουλτάκι το είδε χθες) πανέμορφο αλλά no name ελληνικό... ε να το χέσω! 1. ξέβαψε με το που το έπλυνα 2. της το έβαλα χθες και έχει γεμίσει όλο το σπίτι χνούδια!!! 3. το καλσόν που φορούσε από μέσα (είναι κολάν με φορεματάκι) έγινε πιο ροζ απ' ό,τι είναι π.χ. στις πατούσες!

α ναι??? ήταν όμως πανέμορφο...

εγώ δεν έχω κανένα θέμα με τις μάρκες...ποτέ δεν ψώνιζα...μάλιστα η μητέρα μου είχε να το λέει πού έβρισκα τόσο φθηνά και ποιοτικά ρούχα...όλα απο εξάρχεια φτηνομάγαζα φυσικά

ο αντρούλης μου πάλι ακριβώς το αντίθετο!

νομίζω ότι η μέση οδός είναι και εδώ η πιο καλή.....

καληνύχτα μπέμπα μου!

Βασικά φοβάμαι μην γκρεμοτσακιστώ καμια ώρα και με κλαίνε τα παιδάκια μου. Όλο κάτι τέτοια μου αρέσουν. Ιππασία, σκι, κατάδυση...και να πεις είμαι κανένας περιπετειώδης ή αθλολάτρης τύπος γυναίκας? Καμία σχέση! Πιο πολύ προς χανουμάκι φέρνω.;) Φταίνε και τα γονίδια, από δυο πλευρές Μικρασιάτισσα. Επομένως είναι μυστήριο μέγα για μένα οι συγκεκριμένες προτιμήσεις! :confused:

φιλενάδα, για ψάξου λίγο καλύτερα... δεν μου φαίνεσαι και τόσο φλατ τύπος...

Από αυτά που σου αρέσουν Αγγελίνα μόνο καταδύσεις έχω κάνει και στεναχωριέμαι που παντρεύτηκα άντρα που φοβάται να κάνει κατάδυση :( Μου λείπει αφάνταστα να χαθώ στο βυθό!

και γιατί δεν κρατάει το παιδί ο σύζυγος και να χαθείς εσύ στο βυθό μόνη σου ή με άλλη παρέα...?

κατάδυση δεν έχω κάνει. θα ήθελα.

τώρα αν σου περιγράψω πως κάνει ο Στεφ μέσα στη θάλασσα...

άστο καλύτερα.:P

κάνει δίωρο για να αποφασίσει να πάει προς τη θάλασσα-από την ξαπλώστρα έτσι;-... μπαίνει με ρυθμό χελώνας σε βάλτο, στέκεται εκεί που η στάθμη της θάλασσας φτάνει στα πόδια του ως τη γάμπα για μισή ώρα και αφού κοιτάξει τη θάλασσα δεξιά αριστερά, μπροστά, αποφασίζει να σκύψει, να πάρει λίγο νερό στα χέρια του να βρέξει την πλατούλα. στέκεται σαν ... ακίνητος εκεί, κοιτάζοντας δεν ξέρω τί... για άλλη μισή ώρα και μετά η επόμενή του κίνηση κατά 50% είναι να πάει στην ξαπλώστρα, να ξεκουραστεί, κανοντας τσιγάρο και πίνοντας καφέ.

το άλλο 50%, να φερθεί νορμάλ.

:?:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...