Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αερικο σιγα μην μου πει ο Μαριος Μαμα Ειρηνη ξυπνα, μανα ξυπνα στην καλυτερη των περιπτωσεων. Αγορι τι περιμενεις??

Αν και καποια πρωινα ερχεται και με φιλαει με την πιπιλα στο στομα μπας και με πιασει το φιλοτιμο και ξυπνησω. Καποια αλλα απλα με τραβαει

Για την Κωτιτα εστελνε φιλακια χθες πριν κοιμηθει, του λεω οταν γινουμε ολοι καλα θελεις να πω στη μαμα Χριστινα να φερει την Κωτιτα να παιξετε??? Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου λεει. Θα της δωσεις τα παιχνιδια σου να παιξετε οπως σου τα εδωσε εκεινη οταν πηγαμε σπιτι της?? Το σκεφτηκε λιγο και τελικα ειπε ναι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα μεσα απο το κτελ! Περαστικα στα αρρωστουλια, μα γιατι τοση ταλαιπωρια ρε γμτ;

φαιη σε καταλαβαινω, ο υπνος ειναι ιερος!

Υγ

ρε γμτ τοσο δυσκολο πραγμα ειναι να γκαστρωθεις;;;

Καλημέρα και περαστικά σε άρρωστες και αρρωστούλια. Πότε θα τελειώσουν αυτά βρε παιδιά;;;:(

εχω την απορια πως το μωρο εκεινο το λιλιπουτειο εγινε αγορι που με φωναζει μαμα με υφος εφηβου 16αρη που θελει να του φτιαξω τον φραπε. Σοκαριστικη η μεταβαση για μενα κι ακομα νωρις ειναι τι εχω να ακουσω και να νιωσω ακομα.[/QUO

Και που 'σαι ακόμα... κάτσε να φτάσει στα 3:mad::-).

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημέρα...

ψήθηκε στο πυρετό ο μικρός, 40άρια... δεν χρειάζεται να σας πω πως είμαστε - κι εκείνος κι εγώ...

πρέπει να φύγω! ελλ κι αερικό, ευχαριστώ!

κικίτσα, τι έπαθες?? νίτσα, τι έγινε??

Περαστικά σας ρε Ζούπυ!

Καλημέρα!

Μάλωσα με το δικό μου δίποδο, είχαμε πάρτι χθες βράδι. Γιατί εδώ και 2 μέρες, όπως ήδη ξέρετε κάνω φασίνα πασχαλιάτικη, γι αυτό και με βλέπετε ελάχιστα εδώ. Ο κύριος, δεν έχει πολύ δουλειά, και δε με βοηθάει και στη φασίνα, κυρίως του φορτώνω τα παιδιά για να κάνω δουλειά.

Και τη νύχτα του ζήτησα να σηκωθεί εκείνος για τα μωρά, για να κοιμηθώ και έκανε σα 2χρονο! τι να πω ρε φούστη μου! Τώρα θα τον βάλω στον πάγο μέχρι να την ψαχουλευτεί, να δει τι καλά. Και αλώναμε και ψυθιριστά! Που να ευχαριστηθείς καυγά έτσι!

Δυστυχώς, έχω καταλάβει, πως, όταν δε δουλεύεις, θεωρούν ότι όλα σου είναι εύκολα και εφικτά. Αλλιώς σε εκτιμάνε όταν δουλεύεις! Και ντρέπομαι για λογαριασμό τους που το κάνουν αυτό.

Το μεσημέρι θα πάω στο δήμαρχο, για το μαστογράφο και θα του ζητήσω να με βάλει κάπου, σε καμμιά επιτροπή να ασχοληθώ να ξεσκάσω! Και δε θα ακούσω κανέναν!Θα του πω να με βάλει εκεί που θέλω να βοηθήσω, όχι εκεί που θα φανώ για τίς επόμενες εκλογές.

Γκρρρρρρρρρ

όμως προσπαθεί κ είμαι σίγουρη ότι το κάνει πράξη, οι ώρες να περνούν ωφέλιμα για τα πιτσιρίκια κ όχι ως παιδοπάρκιγκ! θέλει όμως κότσια αυτή η δουλειά, όχι χαχαμπούχα!

Α ρε Σεβούλα! Είναι από τα πρώτα πράγματα που κοιτάω στους παιδικούς! Να μην απλά τα προσέχουν μην πέσουν, αλλά να κάνουν ουσιαστική δουλειά!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μεσα απο το κτελ! Περαστικα στα αρρωστουλια, μα γιατι τοση ταλαιπωρια ρε γμτ;

φαιη σε καταλαβαινω, ο υπνος ειναι ιερος!

Υγ

Γουάτ αρ γιου ντούινγκ στα κτελ?

Την κόρη σου την πιάσατε εύκολα?

Αν αγχώνεσαι είναι πολύ δύσκολο!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Δυστυχώς, έχω καταλάβει, πως, όταν δε δουλεύεις, θεωρούν ότι όλα σου είναι εύκολα και εφικτά. Αλλιώς σε εκτιμάνε όταν δουλεύεις! Και ντρέπομαι για λογαριασμό τους που το κάνουν αυτό.

αυτό είναι δυστυχώς αλήθεια!

κι εμείς κάναμε πολλούς καυγάδες μέχρι να σταματήσει η ατάκα "εγώ όλη μέρα δουλεύω κι εσύ κάθεσαι" επειδή δεν δουλεύω από όταν γεννήθηκε η μικρή. Και εννοείται ότι δεν τέθηκε καν ποτέ το θέμα να σηκωθεί αυτός βράδυ!

Διαφημίσεις

εμ δύσκολο είναι!

γιατί πόσο καιρό προσπαθείτε κ μου αγχώθηκες;

Κίκι μου, Εγώ ξεκίνησα το ΣΚ φασίνα. πήγα όμως τη μικρή στην πεθερά την Κυριακή, γιατί αλλιώς δεν την πάλευα.

το Σάββατο υποτίθεται μου την κρατούσε ο σύζυγος τη μικρή για να κάνω τις δουλειές μου...ΔΕΝ τελείωνα τίποτα, γιατί εγώ άλλαζα, εγώ ετοίμαζα φαγητό Χρύσπας, εγώ τάιζα, εγώ κοίμιζα....

οπότε Κυριακή πρωί η Χρύσπα στην πεθερά κι εγώ τελείωσα τα περισσότερα, αφού βεβαίως βεβαίως ήρθε για 2 ώρες το απόγευμα το κομάντο που λέγεται Ειρήνη (μάνα μου) κ μου σιδέρωσε κουρτίνες.

αυτό το ΣΚ τελειώνω το σπίτι κ θα είναι λαμπίκο.

σήμερα το απόγευμα μάνα κ κόρη πάμε βόλτα κ ο μπαμπάς μας θα μείνει σπίτι να κάνει δουλίτσες!

καλόοοοοοοοοοο!!!!!!!

Περαστικά κι από μένα στα άρρωστα παιδάκια της παρέας μας.

Ότι αφορά το παιδί σας έβαλα λινκ... σίγουρα παιδαγωγικά για το θέμα του τοίχου δεν ήταν σωστά τοποθετημένη η δασκάλα του. Τα "προβλήματα" που αντιμετωπίζει τα βλέπω κι εγώ στο σπίτι αλλά πιστεύω ότι δεν τον χειρίζεται εκείνη σωστά. Αυτό που μ εκνευρίζει περισσότερο είναι που το ρίχνουν συνέχεια στα 25 παιδιά και ποιό να πρωτοπρολάβεις..

Είμαι πάντα ανοιχτή να συζητήσω μαζί τους σε λογικά επίπεδα, όμως!

αυτό είναι δυστυχώς αλήθεια!

κι εμείς κάναμε πολλούς καυγάδες μέχρι να σταματήσει η ατάκα "εγώ όλη μέρα δουλεύω κι εσύ κάθεσαι" επειδή δεν δουλεύω από όταν γεννήθηκε η μικρή. Και εννοείται ότι δεν τέθηκε καν ποτέ το θέμα να σηκωθεί αυτός βράδυ!

Κοίτα, δεν έχει ειπωθεί ποτέ ευθέως τέτοια ατάκα, γιατί ξέρει ότι θα γίνει χαμός, έχει εννοηθεί όμως, εμμέσως πλην σαφώς... τη στιγμή που δε δουλεύω τα τελευταία 2 χρόνια, όπου κάνω καριέρα εγκύου! Ευτυχώς τον Ιούλιο γυρίζω στη δουλειά. Ευτυχώς! Και θα στματήσουν οι ανοησίες!

Το βράδι, δε γίνεται να μη δε σηκωθεί. Και τα 2 μου παιδιά κόμη ξυπνάνε μέσα στη νύχτα. Σηκώνομαι για το μεγάλο που ξυπνάει περισσότερες φορές, σηκώνεται για τη μικρή, 1 φορά.

Δε γίνεται ρε γμτ και τα μονά δικά του, και τα ζυγά δικά του.

Νίτσα, συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν είναι σωστές οι δασκάλες. Όπως και να έχει, είναι αντιπαιδαγωγικό. ΚΑι δεν κατάλαβα, ποια είναι η δουλειά του παιδαγωγού? Να παιδαγωγεί τα εύκολα παιδάκια, ή τα δύσκολα? Έλεος!

Τώρα, για τη διάσπαση προσοχής, θα ρωτήσω τον αδερφό μου να μου πει συμπτώματα και θα σου πω.

καλόοοοοοοοοοο!!!!!!!

Τρίκαλο!:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ο δικος μου δεν τολμα ποτε να πει εγω δουλευω εσυ καθεσαι γιατι οταν με επριζε να σταματησω την δουλεια του ειχα πει μην διανοηθεις ποτε να με μειωσεις η να μου πεις οτι μονο εσυ δουλευεις γιατι θα σου ανοιξω το κεφαλι στα δυο. Και ευτυχως ακομα τρια χρονια μετα δεν μου το εχει πει ποτε αυτο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...