Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με τι σε επιασε γελιο Ζουπυ μου? :lol:

Που παραλιγο να παθω ανακοπη ή εξαιτιας του ονειρου που εβλεπα? :lol:

Πως ειναι το παιδι?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

μ' έπιασε γέλιο με τον τρόπο που τα περιγράφεις!!! με το όνειρο, όχι... μια χαρά μου φάνηκε...:cool:

το παιδί 39,8 - αντιπυρετικά - στις 3 ώρες πάλι τα ίδια...

εγώ - καταλαβαίνεις - σε έξαλλη κατάσταση... είχα και δύσκολη μέρα σήμερα, μάματα!

τι να πεις μικρούλα μου? μάνες είμαστε, πρέπει να έχουμε κουράγιο και ψυχραιμία...

και δεν θέλω να παραπονιέμαι όταν προσωπικά γνωρίζω γονείς που ταλαιπωριούνται με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας των παιδιών τους...

Διαφημίσεις

Τωρα τι να πω... Εχεις δικιο!

Μακαρι να ημουν κι εγω τοσο ψυχραιμη αλλα μπααα... Εδω κυριαρχει ο πανικος!

gM4vp2.png

αχ βρε κοριτσάκι μου! πρέπει να ηρεμήσεις / ηρεμήσουμε!

έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας... και δεν αναφέρομαι μόνο στις ασθένειες...

υ.γ. δεν πας να συνεχίσεις το όνειρο:oops: κι εγώ να την πέσω δίπλα στον κανακάρη μου?

Ναι Ζουπυ μου... Θα παω! Μακαρι να συνεχισει απο εκει που σταματησε... :oops:

Μακια και καλο βραδυ! Ευχομαι να πεσει ο πυρετος σας!

Καλο ξημερωμα!!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα :)

Φετος με τις αρρωστιες δεν εχω καταλαβει οτι ηρθανε τα γενεθλια του ακομα, απλα φετος εχω την απορια πως το μωρο εκεινο το λιλιπουτειο εγινε αγορι που με φωναζει μαμα με υφος εφηβου 16αρη που θελει να του φτιαξω τον φραπε. Σοκαριστικη η μεταβαση για μενα κι ακομα νωρις ειναι τι εχω να ακουσω και να νιωσω ακομα.

Ετοιμάσου! Έρχεται το "μαμά Ειρήνη ξύπνα"!!! Έτσι μου είπε η κόρη μου πρωί πρωί! "Μαμά Τιτίνα τύπνα"

χτυπάμε 40άρια πυρετού εμείς! μούρχεται να σκούζω - και γι' αυτό αλλά και γενικότερα!

Ελπίζω να ξημερωθήκατε απύρετοι :(

Δεν παμε καλα ρε φιλε!

Επεσα η γυναικα στο κρεβατι μου και με πηρε ο υπνος! Ε, ειναι η χιλιοστη φορα που με ταρακουναει για να ξυπνησω γιατι νομιζει πως κατι επαθα και κοιμαμαι απο νωρις...

Και του εχω πει: ρε ανθρωπε, θες κατι? ξυπνα με πιο μαλακα, καμμια μερα θα παθω κανενα εμφραγμα! Δηλαδη ελεος!

Ξαγρυπνησα τωρα κι αντε να ξανακοιμηθω...

Και εβλεπα και ενα περιεργο ονειρο... Πολυ σοκιν αλλα καλο! :oops:

Απαπαπαπαπα!!! :shock::shock::shock::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλημέρα...

ψήθηκε στο πυρετό ο μικρός, 40άρια... δεν χρειάζεται να σας πω πως είμαστε - κι εκείνος κι εγώ...

πρέπει να φύγω! ελλ κι αερικό, ευχαριστώ!

κικίτσα, τι έπαθες?? νίτσα, τι έγινε??

Καλημέρα!

Ζωπυρον πώς είστε σήμερα; Περαστικά εύχομαι!

Φαίη εμένα όποιος με ξυπνήσει βίαια τρώει τέτοια νεύρα στο καπάκι, που δεν το ξανακάνει!

Κική τι έγινε; Τι ώρα ήταν αυτή; Παιδί άρρωστο;

καλημερούδια!

τί όνειρα, τί πυρετό, τί συνάχι, τί δολοφονικές τάσεις, απ' όλα είχε ο μπαξές!

περαστικά στις άρρωστες κ στα πιτσιρίκια τους!

Ραν, πολύ ωραίο το αρκουδάκι!

Νίτσα, μίλησα με τη φίλη μου που είναι νηπιαγωγός.

1ον: δεν παίζει να φωνάζουν τη μαμά να καθαρίζει με τίποτα. το να το κάνει μπροστά στο παιδί εντελώς άκυρο, το να το κάνει μπροστά στα άλλα παιδιά απαράδεκτο. δεν βγάζει νόημα. δεν κολλλάει παιδαγωγικά πουθενά.

το να σου συζητήσει τις δυσκολίες του χαρακτήρα του θεμιτό, το να σου προτείνει με πάρα πολύ προσεκτικό κ ευγενικό πάνω από όλα τρόπο την επαναφοίτηση θεμιτό, αλλά μέχρι εκεί.

ο τρόπος της έδειχνε άγνοια, απειρία κ ωχαδερφισμό.

εσύ να πας στον αναπτυξιολόγο, να της μιλάς ευγενικά.

αυτό που μου είπε η φίλη μου είναι ότι η δασκάλα για κάποιον λόγο που δεν καταλαβαίνει στοχοποιεί το παιδί.

καλό δεν του κάνει σίγουρα.

όταν πας στο γιατρό κ έχεις κ βούλα γιατρού ότι το παιδί είναι μια χαρά, τότε αλλάζετε σχολείο, χωρίς δεύτερη σκέψη.

το παιδί εκεί θα υποφέρει.

αυτά με πολλή αγάπη σε γενικές γραμμές.

η φίλη μου είναι νηπιαγωγός. φέτος της φόρτωσαν 29 παιδάκια στο τμήμα της, που θα έπρεπε να έχει 15 το μέγιστο.

όμως προσπαθεί κ είμαι σίγουρη ότι το κάνει πράξη, οι ώρες να περνούν ωφέλιμα για τα πιτσιρίκια κ όχι ως παιδοπάρκιγκ! θέλει όμως κότσια αυτή η δουλειά, όχι χαχαμπούχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...