Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

κι εγω τρελαινομαι! πολυ μου αρεσουν! πηγα που λετε χτες στο ζαχαροπλαστειο, αλλα οι "τυποποιημενες" παραστασεις που ειχε δε μου αρεσαν...πολυ τετριμενες τις βρηκα. Και μου ειπε να του παω οποια φωτο θελω και θα μου τη φτιαξει! Και εψαξα χτες βραδυ και βρηκα αυτη...

Μπουνιτσα, τη Παρασκευη ειναι τα γενεθλια, αλλα θα τα κανουμε το σαββατο.

Ναι ανυπομονω, αλλα να πω την αληθεια μου .... μια χαρμολυπη την εχω.... :rolleyes:

Το ζαχαροπλαστειο που εφτιαξα εγω στα περσινα γενεθλια ειχε σχεδια faorever friends και ημουν αναμεσα σε αυτα τα σχεδια και σε ενα ξωτικο που διαλεξα τελικα γιατι ειχα φαει πετρια με τα πανεμορφα ξωτικακια!!!!

Διαφημίσεις

ειχε και ο δικος μου σχεδια forever, αλλα ηταν ολα με ροζ χρωματα και ηταν πολυ κοριτσιστικες οι παραστασεις....οποτε, ειπα ασε να κανουμε καμια αλλη καλυτερα....

Την Ελλ δεν βλέπω και ανησυχώ! Ελπίζω να μην τον σκότωσε!!!! Ετοιμάζομαι για αποχώρηση :) Καλή συνέχεια σε όλες :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...