Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Τι να πω μακαρι να συνελθω γρηγορα μπας και κανονισω και αυτα τα γενεθλια που τα εχω στην αναμονη. Την Πεμπτη θα κοψω μια τουρτα μονο για εμας χωρις τον μπαμπα γιατι δουλευει, θα ειναι εδω ο παπους νουμερο δυο οποτε πρεπει να φτιαξω και κανενα φαγητο της προκοπης.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παιδιά, η μία μέρα δεν κάνει τίποτα, θα το δουν και σαν παιχνίδι... άμα δεν το φας στη μάπα ένα μήνα δεν την καταλαβαίνεις τη γλύκα! να δεις τι είναι να εξαρτάται το μωρό αποκλειστικά από σένα, ό,τι διάθεση κι αν έχεις εσύ, και να πρέπει να κάνεις και πράγματα δυσάρεστα, και πράγματα που δεν τα θέλει το μωρό κι ωρύεται κι εσύ να γίνεσαι ο κακός... κακά τα ψέματα, ελάχιστοι από τους άντρες μας το έχουν νιώσει αυτό...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Καλα του δικου μου καποια στιγμη θα του κατσει η στραβη γιατι με το προβλημα υγειας που εχω θα σκασει η βομβα καποια στιγμη και τοτε να δω ποσα απιδια πιανει ο σακος.

Απλα ευχομαι να αργησει να συμβει και να εχει ξεπεταχθει το παιδακι μου καπως για να μπορει να αντιληφθει γιατι λειπει η μαμα.

H μαμά μου, τον καιρό που σπούδαζε, διδάχτηκε ότι πρέπει να παιδιά να βουρτσίζουν τα δόντια τους κάθε μέρα, με οδοντόκρεμα, από όταν αρχίσουν να μπορούν να φτύνουν (περίπου στα 2). Επίσης ότι απαγορεύονται γλυκά, ειδικά αυτά που μένουν πολλή ώρα στο στόμα όπως καραμέλες, γλυφιτζούρια, και τα κολλώδη, όπως γκοφρέτες, μπισκότα.

Η παιδίατρός μας, όπως και οι παιδοοδοντίατροι που ρώτησα, συνιστούν πλέον να πλένουμε τα δόντια από τη στιγμή που θα εμφανιστεί το πρώτο. Με απειροελάχιστη βρεφική οδοντόκρεμα (250ppmF), όσο περίπου το 1/3 ενός ρυζιού.

Εγώ έχω διαβάσει ότι καλό είναι χωρίς καθόλου οδοντόκρεμα, και για να είμαι ειλικρινής κι εγώ τη θεωρώ περριτή.

Μπορεί όμως να κάνω λάθος. Τι χρειάζεται η οδοντόκρεμα σε ένα μικρό παιδί?Τι να διορθώσει?Μόνο να προλάβει...βέβαια αν έχεις κι άλλες πληροφορίες, λόγω της ιδιότητας της μαμάς σου καλοδεχούμενες:D

Ζουπυ απλα RESPECT! Το κομματι ειναι να το ακους παρεα με μια μπουκαλα ποτο της αρεσκειας σου! ;)

Μανουλα μη συγχυζεσαι! Νομιζω πρεπει να τον αφησεις να φαει το αγγουρακι μια μερα μονος με τη Στεφη να δει τι παει να πει βερυκοκο! Μετα θα δικαιουται τουλαχιστον να εχει αποψη, σε αντιθεση με τωρα!

Οι υπολοιπες πως ειστε?

Ζούπυ και ελλ συμφωνώ απόλυτα με Φαίη!

Δεν εχεις αδικο Κινκα και μενα μου φαινεται εντελως αστοχη η συμπεριφορα της νηπιαγωγου.

Οσο για τους αντρες Ελλ μια φορα που εκανε γκριματσες ο δικος μου και σχολια για τον ορο και το τραβηγμα, του λεω ελα καντο εσυ αν θες, για να σε δω που το παιζεις εξυπνος λες και αγαπας εσυ περισσοτερο το παιδι απο εμενα τον τυραννο που του το κανω. Σιγα μην το κανει ομως τα χερακια του δεν τα λερωνει με τα δυσκολα.

Ο δικός μου άντρας 1 φορά πήγε να τα τραβήξει με οτρισαλίν, και μετά πήγε ξέρασε ο άντρας!Τι να πω...

Εμεις αντιθετα τα εχουμε 14 αλλα αν ειμαστε καλα θα τα κανουμε 30 λεμε.

Και εγω το ιδιο θα εκανα με το κοριτσακι και θα χτυπαγα το κεφαλι μου στον τοιχο μετα.

Κι εγώ το ίδιο θα έκανα!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Τα νέα της Κωνσταντίνας σήμερα:

Πήγαμε παρέα στο "κρεβάτι του θείου του Κώστα" και είδαμε τον παπούλη που του έλεγε τραγουδάκι για να κοιμάται πιο ήρεμος. (ο αδερφός του Λ που "έφυγε" πριν δυο χρόνια σαν σήμερα). Επίσης ο παππούλης έκανε το σταυρό του (μας το έδειχνε σε όλο το γυρισμό!!!). Ήρθε η γιαγια η Τέτη και ενώ ο μπαμπάς μας ξαναέφυγε για τη δουλειά δεν τον αναζητήσαμε καθόλου αντιθέτως παίξαμε πολύ με τη γιαγια. Φάγαμε όλοι μαζί στις 8.00 πατάτες με κολοκυθάκια στο φούρνο μόνη της ένα γεμάτο πιάτο και μέχρι και την ώρα που πήγα για το γάλα της είχε ξεκολλωθεί στα γέλια! Πολύ γέλιο σήμερα! Ο "παλιατζής" δεν είναι παλιατζής αλλά ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ! Μας το έδειξε στο φυλλάδιο της fisher price! Σχημάτισε φράσεις 2 λέξεων χωρίς η δεύτερη να είναι το ΜΟΥ που το κολλάμε παντού τον τελευταίο καιρό π.χ.

παούλης εσι (παπούλης έκανε έτσι)

κάνει μπάνιο (η πάπια)

κ.λπ.

Έφαγε και 150ml γάλα και μόνο στο κοίμισμα μου τα χάλασε αλλά τελικά την νικησε η κούραση και κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου :D

Τι άλλο να ζητήσω για σήμερα εκτός από μασάζ και ξεκούραση;

Διαφημίσεις

παιδιά, η μία μέρα δεν κάνει τίποτα, θα το δουν και σαν παιχνίδι... άμα δεν το φας στη μάπα ένα μήνα δεν την καταλαβαίνεις τη γλύκα! να δεις τι είναι να εξαρτάται το μωρό αποκλειστικά από σένα, ό,τι διάθεση κι αν έχεις εσύ, και να πρέπει να κάνεις και πράγματα δυσάρεστα, και πράγματα που δεν τα θέλει το μωρό κι ωρύεται κι εσύ να γίνεσαι ο κακός... κακά τα ψέματα, ελάχιστοι από τους άντρες μας το έχουν νιώσει αυτό...

Α ρε κίνκα, πόσο δίκιο έχεις!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Πίστεψέ με... λίγο να νιάζονται... το νιώθουν! Για τον δικό μου ήταν αρκετή μία μέρα για να εκτιμήσει τα ανεκτίμητα!

Ειδες το ισχυρο φυλο Κικη??? Βραχοι να σταθεις.......

Αν και ο δικος μου για να μην τον αδικω αντεχει σε πολλα ιατρικα και σιχαμερα πραγματα που μας εχουν τυχει αλλα οχι σε οτι αφορα το παιδι.

Αυτος μου εκανε τις ενεσεις στην κοιλια κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης και μεχρι και παπια μου εχει βαλει ο καυμενος οταν ημουν κατακοιτη για μηνες, και αλλαγες μου εκανε μετα απο χειρουργειο που ηταν σιχαμερες πραγματικα.

Καλησπέρα κι απο μένα!

καλά, αυτή η ξερολίαση των ανδρών στο θέμα παιδί δεν παίζεται!

κι ο δικός μου τα ίδια κάνει!υποδείξεις, υποδείξεις , υποδείξεις αλλά στα δύσκολα βγάζω πάντα εγώ το φίδι απο την τρύπα!συμφωνώ απόλυτα με κίνκα!μήνας τους χρειάζεται και βάλε!

βρε άμα χρειαστει όλα τα κάνουν, και σε θεωρητικό επίπεδο μας καταλαβαίνουν, δεν αντιλέγω... αλλά αυτό αν δεν το ζήσεις δεν το νιώθεις στο πετσί σου...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγώ έχω διαβάσει ότι καλό είναι χωρίς καθόλου οδοντόκρεμα, και για να είμαι ειλικρινής κι εγώ τη θεωρώ περριτή.

Μπορεί όμως να κάνω λάθος. Τι χρειάζεται η οδοντόκρεμα σε ένα μικρό παιδί?Τι να διορθώσει?Μόνο να προλάβει...βέβαια αν έχεις κι άλλες πληροφορίες, λόγω της ιδιότητας της μαμάς σου καλοδεχούμενες:D

Μια ιδέα μπορείς να πάρεις εδώ

http://www.paidiatros.gr/index.php?cid=5&id=1515&st=2

http://www.paidiatros.gr/index.php?cid=5&id=233&st=2

http://www.paidiatros.gr/index.php?cid=5&id=545&st=2

ε κάποια απʼ τις πρώτες επισκέψεις, ανάλογα με την ηλικία του παιδιού και την κατάσταση των δοντιών του, ο παιδοδοντίατρος μπορεί να του κάνει φθορίωση, μια ολιγόλεπτη διαδικασία «ενίσχυσης» των δοντιών κατά της τερηδόνας.

Αυτό που λέγαμε χθες :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...