Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Συγγνωμη για την καθυστερηση-κοιμιζα την μικρη...αλλα επανερχομαι κυριως γιατι εχω και κατι ακομη να προσθεσω σχετικα με το θεμα της Νιτσας...

Στο Δημοσιο Σχολει μια σοβαρη ζημια που κανει το παιδι σαφως και θα αναλαβει την ευθυνη ο γονιος.Ας πουμε στις καταληψεις που ξηλωνουν ολο τον πινακα ηλεκτρολογικων ή τις πορτες...εεε,ναι ο γονιος θα αναλαβει το κοστος...

Αλλα αν τα παιδια γραφουν στα θρανια ή στον τοιχο...δεν θα φερουμε τις μαναδες να κανουν φασινα ελεος!!!Απλα...μια μερα πρεπει να φροντισει ο δασκαλος να χασουν τα παιδια τα διαλειμματα και να καθαρισουν μονα τους την ταξη...

Και παλι μιλαω κατεξοχην για μεγαλα παιδια...

Επισης πολυ καλως με το κουδουνι επραξαν και καλεσαν τον γονιο να αναλαβει με καποιο τροπο να το φτιαξει-πληρωνοντας εναν ηλεκτρολογο αν δεν επιαναν τα χερια του!!

Στην δικια σας περιπτωση μιλαμε για γραψιμο στον τοιχο...οχι γκρεμισμα του τοιχου!Εκει χρειαζεται η νηπιαγωγος να αναλαβει δραση και να μαθει ο Παναγιωτακης οτι δεν του περναει με ηρεμο τροπο.

Σου προτεινω λοιπον και παλι να πας στο σχολειο και να κουβεντιασεις με την δασκαλα ΑΛΛΑ οχι μπροστα στο παιδι..με τιποτε!Ο,τι πεις να μην ειναι παρων ο μικρος.

Και με πολλη ευγενεια να της πεις και την δικια σου αποψη....

Θεωρω οτι ο Παναγιωτης δεχεται μεγαλη ετικετα κι αυτο δεν ειναι καθολου καλο!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα!!

Δεν μπορώ να σας διαβάσω τώρα γιατι είμαι ενα πτώμα διαβασα κάμποσα....

Καλε τι γράψατε σήμερα..

Νιτσάκι δεν εχω εμπειρία απο νηπηαγωγία αλλα μόνο απο την λογική μου δεν μου αρεσει αυτό που λέει η δασκάλα. Μου φαίνεται τραβηγμένο παραγματικά όσο ευγενική και αν ήταν.

Πήγα για καφέ με την μικρή σήμερα και ήταν πολύ ωραία πραγματικά. Η μικρή ξύπνησε 9 σήμερα και ενώ ήταν να κοιμηθεί στις 11:30 περίπου χαζευε γύρω γύρω και έπαιζε και κοιμήθηκε στις 13:30 στο καρότσι για κανένα μισάωρο.

Οταν γυρίσαμε σπίτι ενω ήταν πολύ ευδιάθετη κάθησα να μαγειρέψω με την μικρή δίπλα και μόλις έκατσα να φάω....ο κακός χαμός...

Αρχισε να τσιρίζει προφανώς απο κουραση αφου ήταν 3 παρα...και δεν μπορούσα να φάω..Την έπειρνα αγκαλια την χάιδευα τιποτα..μου τραβούσε το φαι και έκλαιγε την θήλασα με χτυπούσε και γκρίνιαζε.

Το φαί μου έκατσε στο λαιμό και κάποια στιγμή αφου δεν μπορούσα να την κάνω καλα με τιποτα μου γυρισε η βίδα την έδεσα στο ρηλαξ (μην πέσει και έχουμε άλλα) και κλείστικα στο μπάνιο γιατι θα τα έσπαγα όλα απο τα νεύρα μου...

την άφησα να κλαίει και όπως είπα και δίπλα νοιώθω απαίσια μάνα τώρα..μπορείτε να με βρίσετε και απο εδώ! :-(:sad::-(:sad::-(

Τώρα κοιμάται ξερό το πουλάκι μου!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Παλλαντιιιινννννάαακι πως είναι ο θηλασμός με δόντια????

μια χαρά!

Κάθε φορά που ξεμύτιζε κάποιο δόντι, ένιωθα μια ενόχληση στο σημείο εκείνο που ακουμπούσε το εκάστοτε δόντι το στήθος, αλλά αυτό κρατούσε 2-3 μέρες. Μετά συνήθιζεε το δέρμα; Δεν ξέρω, πάντως καμία ενόχληση.

θήλαζα κ έκλαιγα, γιατί δεν με άφηναν να χαρώ το παιδί. έπρεπε κατά τη γνώμη των ξένων (γιαγιάδων) να μην είμαι τόσο αφοσιωμένη στο παιδί, να βγαίνω, να να να. κ δώστου κλάμα, κάθε φορά που γινόντουσαν σκηνικά. γουέλ νταν Σέβη!:(:(:(:(:(:oops::oops::oops:

Δες το σαν ευκαιρία στο επόμενο παιδί να είσαι απόλυτα σίγουρη και να μην ακούς κανέναν.

Τελικά το να είσαι bitch σε ότι αφορά το παιδί σου δεν βλάπτει:cool:

Και ΕΛΕΟΣ με τις γιαγιάδες, δηλαδή στην περίοδο της λοχείας πρέπει να αποδείξουμε την νοικοκυροσύνη μας και την σεξουαλικότητά μας γ@μώ το κέρατό μου;

Δεν θέλει να το καθαρίσω εγώ αλλά να δείξω εγώ στο παιδί πως να το κάνει γιατί αυτήν δεν την ακούει!

Κι εγώ τώρα είμαι σε δίλημμα:

1. να τους ξεχέσω και να πάρει αέρα ο γιός μου ή

2. να πάω εκεί και να του δείξω πως να καθαρίσει ούτως ώστε να αισθανθεί ντροπή απέναντι στα φιλαράκια του?

οεο?

Η επιβολή ορίων στο σχολείο, είναι θέμα του παιδαγωγού. Αν δεν έχουν σιφ, το πολύ πολύ να τους πας ένα, μέχρι εκεί. Ο εξευτελισμός δεν νομίζω ότι βοηθάει

Κι εγώ αυτά έδινα στο γιο μου από 6 μηνών. Στην κόρη μου θα δώσω τα βιολογικά της holle. Και συμφωνώ με Σεβούλα. Δε χρειάζεται να φοβόμαστε!Είμαστε δίπλα και βλέπουμε;)

με τα μπισκότα προσοχή, γιατί προκαλούν τερηδόνα!

Και τα βιολογικά? Αφού γράφουν καθόλου ζάχαρη...

οτιδήποτε κολλάει στα δόντια και το μασουλάει το παιδί για πολλή ώρα, ψωμί, ρυζογκοφρέτες, μπισκότα, ακομα κι αν δεν έχει ζάχαρη, προκαλει τερηδόνα. Τα πλένετε τα δόντια το βράδυ;

Διαφημίσεις

οτιδήποτε κολλάει στα δόντια και το μασουλάει το παιδί για πολλή ώρα, ψωμί, ρυζογκοφρέτες, μπισκότα, ακομα κι αν δεν έχει ζάχαρη, προκαλει τερηδόνα. Τα πλένετε τα δόντια το βράδυ;

Του μεγάλου ναι, με σκέτο νερό και μια οδοντόβουρτσα σα μασητικό της nuk. Της μικρής όχι.

Wktmp2.png

qIogp3.png

από πότε πλένουμε δόντια; η δικιά μου έχει τα δύο κάτω και τώρα εμφανίστηκαν και τα δύο πάνω, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσει να της ανοίξεις στόμα και να πειράξεις δόντια, τα σφίγγει σα μέγγενη!

σας έχω πει ότι το πρωί όταν ξυπνάει το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να μας δαγκώνει τη μύτη; πολύ γελάμε, είναι το πιγκουινάτο φιλί της!

πάω να της κάνω κρέμα κι επανέρχομαι με την άποψή μου για το θέμα της Νίτσας

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

είμαι πολύ φορτωμένη από κάποια δικά μου θέματα (και από της νίτσας), γι' αυτό δεν θα πω πολλά - θ' αφήσω τον μηλιώκα...

J317DUqkYVU#t

Στίχοι: Γιάννης Μηλιώκας

Μουσική: Γιάννης Μηλιώκας

Πρώτη εκτέλεση: Γιάννης Μηλιώκας

Είδα ένα κόσμο να γκρεμίζεται μπροστά μου

είδα να γίνεται γιαπί η γειτονιά μου

για το καλό μου

Είδα τα δέντρα που σκαρφάλωνα κομμένα

σε φορτηγό τα όνειρά μου φορτωμένα

για το καλό μου

Είδα το δάσκαλο να με χτυπάει με ζήλο

είδα τα χέρια μου πρησμένα από το ξύλο

είδα τα νεύρα μου σιγά σιγά να σπάνε

με καλοσύνη και στοργή να με χτυπάνε

Για το καλό μου για το καλό μου

ώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό μου

πήρε ανάποδες στροφές για το καλό μου

και είμαι στο θάλαμο εννιά για το καλό μου

στην ηρεμία για να βρω τον εαυτό μου

Είδα να κόβουν τη μπουκιά για την μπουκιά μου

ρούχα να φτιάχνουν απ' τα ρούχα τα παλιά μου

για το καλό μου

Είδα τη μάνα μου να κλαίει απελπισμένα

είδα το γέρο μου να φεύγει για τα ξένα

για το καλό μου

Είδα τους φίλους μου να σκίζονται για μένα

είδα να θέλουν να ξεκόψω από σένα

είδα χαράματα να με τραβάν στο τμήμα

για να γλιτώσω το κελί να πω το ποίημα

ώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό μου

πήρε ανάποδες στροφές για το καλό μου

και είμαι στο θάλαμο εννιά για το καλό μου

στην ηρεμία για να βρω τον εαυτό μου

έχει μουδιάσει το κορμί και το μυαλό μου

ενέσεις χάπια ηλεκτροσόκ για το καλό μου

σήμερα πήρανε νεκρό τον διπλανό μου

ενώ παλεύω για να βρω τον εαυτό μου

κι έχω κρυμμένο το σουγιά για το καλό μου

Του μεγάλου ναι, με σκέτο νερό και μια οδοντόβουρτσα σα μασητικό της nuk. Της μικρής όχι.
από πότε πλένουμε δόντια; η δικιά μου έχει τα δύο κάτω και τώρα εμφανίστηκαν και τα δύο πάνω, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσει να της ανοίξεις στόμα και να πειράξεις δόντια, τα σφίγγει σα μέγγενη!

H μαμά μου, τον καιρό που σπούδαζε, διδάχτηκε ότι πρέπει να παιδιά να βουρτσίζουν τα δόντια τους κάθε μέρα, με οδοντόκρεμα, από όταν αρχίσουν να μπορούν να φτύνουν (περίπου στα 2). Επίσης ότι απαγορεύονται γλυκά, ειδικά αυτά που μένουν πολλή ώρα στο στόμα όπως καραμέλες, γλυφιτζούρια, και τα κολλώδη, όπως γκοφρέτες, μπισκότα.

Η παιδίατρός μας, όπως και οι παιδοοδοντίατροι που ρώτησα, συνιστούν πλέον να πλένουμε τα δόντια από τη στιγμή που θα εμφανιστεί το πρώτο. Με απειροελάχιστη βρεφική οδοντόκρεμα (250ppmF), όσο περίπου το 1/3 ενός ρυζιού.

Καλησπέρα,ο μικρός παίζει με φίλο του και είπα να μπω.διάβασα για τη νιτσα2 και κουφαθηκα.κατε με εντελώς αντιπαιδαγωγικο η Μαμα/μπαμπας καθαρίζει για το μικρό ενώπιον μαρτύρων.ο δικός μου δεν τα βουρτσιζει κάθε μέρα

Διαφημίσεις

Ο δικός μας παιδο-οδοντίατρος είπε μόνο νερό χωρίς οδοντόκρεμα καθόλου με γαζούλα στα βρέφη και μετά μόνα τους με επικουρική βοήθεια με οδοντόβουρτσα... όταν μάθουν να φτύνουν τότε οδοντόκρεμα γιατί δεν υπάρχει "αθώα" οδοντόκρεμα!

Τι επαθες ρε Ζουπι......?

Εγω ειμαι ΜΕΣΑ στα νευρα.......εβαζα φαρμακο στην μικρη και ποναει και εκλαιγε δυνατα και ερχεται ο λεγαμενος μεσα και μου λεει 'ε, φτανει ομως, φτανει το παιδι'.......τι να του πεις του ζωου τωρα.....'ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΙΑΖΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ΕΒΑΖΑ'! Μ!λακα!!!!!!!!!!!!.........και τον παρατησα μεσα μαζι της. Του λεω κατσε ηρεμησε την εσυ απο τα ψυχολογικα που της δημιουργω..........

ΖΩΟΝ!!!!!!!!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ζουπυ απλα RESPECT! Το κομματι ειναι να το ακους παρεα με μια μπουκαλα ποτο της αρεσκειας σου! ;)

Μανουλα μη συγχυζεσαι! Νομιζω πρεπει να τον αφησεις να φαει το αγγουρακι μια μερα μονος με τη Στεφη να δει τι παει να πει βερυκοκο! Μετα θα δικαιουται τουλαχιστον να εχει αποψη, σε αντιθεση με τωρα!

Οι υπολοιπες πως ειστε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Βρε παιδια θα μου πει καποιος ποτε θα περασει αυττο το συναχι και το χαλι, δεν μπορω αλλο μυξες εγω μυξες ο Μαριος υστερια για να βαλουμε ορους, εχει παιξει το νευρικο μου συστημα,ολη την ημερα μονη μου, ερχονται τα γενεθλια του παιδιου και ειμαι μεσα στα νευρα. Η γιαγια και ο παπους τεζα με πυρετο και εμετους και οι δυο και φως στο τουνελ δεν βλεπω.

Με ειδοποιησαν τωρα οτι ερχεται και ο βιολογικος πατερας του αντρα μου με την γυναικα του για τα γενεθλια του παιδιου και εγω δεν εχω κουραγιο ουτε το βρακι μου να σηκωσω που λενε.

Γκρινιαξα τα ειπα και ησυχασα.

Υ.Σ Μιλησα τωρα με τον αντρα μου και μου λεει οτι ανεβαζει πυρετο, εκλεισε το καρε και δεν εμεινε κανενας ορθιος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...