Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ελλ αν η γιατρός δεν ανησυχεί χαλάρωσε, άλλωστε το κάθε παιδάκι έχει την δικια του καμπυλη, αυτές του βιβλιαρίου ειναι στατιστικές δεν σημαινει πως αν δεν τις ακολουθει το παιδι συμβαινει κάτι

Να σας πω και το κορυφαίο που μου συνέβη με μια θειτσα χτες....

Πάω βόλτα την μικρη με το καινούργιο ποδήλατο. Περνάμε το ένα ρεύμα της Αχαρνών με πράσινο για πεζούς, ανεβαίνω στη νησίδα και περιμενω το άλλο πράσινο για να περάσω και το άλλο ρεύμα.

Έρχεται η θειτσα και λεει να με βοηθησει και κάνει να αρπάξει το ποδήλατο. Της λεω εντάξει όχι τώρα, όταν ανάψει πράσινο...Ξαναπροσπάθησε κανα δυο φορές, ενώ έρχονταν αυτοκίνητα.

Σε μια φάση κάπως μπλόκαρε η ροή των αυτοκινήτων και ενώ είχαμε ακόμα κόκκινο αρπάζει το ποδήλατο και παει να περάσει....

Έπιασα και εγώ το ποδήλατο, τα αυτοκίνητα ξεμπλοκαραν αλλά μας είχαν δει και έφυγα σιχτιρίζοντας...ό,τι κ να της έλεγα δεν θα καταλάβαινε πόσο ηλίθια ήταν

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελλ αν η γιατρός δεν ανησυχεί χαλάρωσε, άλλωστε το κάθε παιδάκι έχει την δικια του καμπυλη, αυτές του βιβλιαρίου ειναι στατιστικές δεν σημαινει πως αν δεν τις ακολουθει το παιδι συμβαινει κάτι

Πάω βόλτα την μικρη με το καινούργιο ποδήλατο. Περνάμε το ένα ρεύμα της Αχαρνών με πράσινο για πεζούς, ανεβαίνω στη νησίδα και περιμενω το άλλο πράσινο για να περάσω και το άλλο ρεύμα.

Έρχεται η θειτσα και λεει να με βοηθησει και κάνει να αρπάξει το ποδήλατο. Της λεω εντάξει όχι τώρα, όταν ανάψει πράσινο...Ξαναπροσπάθησε κανα δυο φορές, ενώ έρχονταν αυτοκίνητα.

Σε μια φάση κάπως μπλόκαρε η ροή των αυτοκινήτων και ενώ είχαμε ακόμα κόκκινο αρπάζει το ποδήλατο και παει να περάσει....

Έπιασα και εγώ το ποδήλατο, τα αυτοκίνητα ξεμπλοκαραν αλλά μας είχαν δει και έφυγα σιχτιρίζοντας...ό,τι κ να της έλεγα δεν θα καταλάβαινε πόσο ηλίθια ήταν

Οχι η παιδιατρος εχει φρικαρει με εμας μονο εκεινη την φορα που μου ειπε να την μπουκωσω σοκολατα και μετα νερο μπας και παρει μπρος γιατι κοιμοταν συνεχεια απο την αδυναμια και την ασιτια.......δεν τρελλενομαι. Ειπαμε μια στο σορολοπ, μια φρικαρω......θα το ισσοροπησουμε αρκει να μην ειναι τπτ θεμα υγειας.

Ρε Μπεμπα τι ηταν τουτη ρε?.....ζαβο?

ΥΓ: Κιουλτακι το σκεφτομαι για παιδικο αλλα οχι για το φαι (εντιτ: γιατι θα την εχω το 4ωρο εκει οχι παραπανω και θα τρωει σπιτι οποτε ακυρο αυτο για το φαι). Σκεφτομαι μετα τα τρια να την παω να δει αν της αρεσει, για παρεα. Αλλα ακομα ψαχνω. Δεν εχω βρει κατι καλο ακομα.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Συμφωνώ πολύ με αυτό! Τόσο που έχω σταματήσει να κοιτάω τις καμπύλες!

Εγώ θα της έκανα κύρηγμα μπροστά στην Κωνσταντίνα κοιτάζοντας την κωνσταντίνα! Και θα έφευγε!

Διαφημίσεις

Οχι η παιδιατρος εχει φρικαρει με εμας μονο εκεινη την φορα που μου ειπε να την μπουκωσω σοκολατα και μετα νερο μπας και παρει μπρος γιατι κοιμοταν συνεχεια απο την αδυναμια και την ασιτια.......δεν τρελλενομαι. Ειπαμε μια στο σορολοπ, μια φρικαρω......θα το ισσοροπησουμε αρκει να μην ειναι τπτ θεμα υγειας.

Ρε Μπεμπα τι ηταν τουτη ρε?.....ζαβο?

ΥΓ: Κιουλτακι το σκεφτομαι για παιδικο αλλα οχι για το φαι (εντιτ: γιατι θα την εχω το 4ωρο εκει οχι παραπανω και θα τρωει σπιτι οποτε ακυρο αυτο για το φαι). Σκεφτομαι μετα τα τρια να την παω να δει αν της αρεσει, για παρεα. Αλλα ακομα ψαχνω. Δεν εχω βρει κατι καλο ακομα.

γιατί να μην τρώει εκεί? θα ησυχάσεις και θα μάθει να τρώει ΟΛΑ τα φαγητά με πρόγραμμα..

στο ξαναλέω..η δικιά μου ζήτησε φακές! δεν υπάρχει αυτό λέμε!

Όχι δεν είναι μικρή για να της εξηγείς με απλές λέξεις τι κάνετε και γιατί ;) Μαθαίνει... και περιέργως αντιλαμβάνονται τα πάντα άσχετα αν εμείς δεν το καταλαβαίνουμε!

Ωρα για διάλλειμα και μαμ

Ένα παιδί που δεν τρώει κπ στιγμή θα φάει!

Ένα παιδί που τρώει πολύ δε θα σταματήσει ποτέ!

Πόσο συμφωνώ!

Δεν ξερω ρε παιδια. Και η Μ που τρωει τον αμπακα ειναι πολυ κοντο παιδακι. Λετε να ειναι γονιδιακο? Δεν ξερω. Η ορεξη ομως εξηγητε γονιδιακα? Εγω σαν παιδι υπηρξα φοβερα δυσκολη στο φαι. Δεν ετρωγα τπτ. 1 γυμνασιου ημουν 26 κιλα.....δεν ξερω σκεφτομαι μηπως παιζει ρολο καπου το γονιδιακο και στην ορεξη.

Καλα Νταλια Θεος ο μικρος ετσι? Killer ατακα το παληκαρι.!!! χαχαχαχα

Κέλυ άκου, ή μάλλον διάβασε:tongue:. Εγώ κι ο άντρας μου είμαστε, και πάντοτε ήμασταν τσίροι. Ολιγόφαγα και κακόφαγα παιδιά. Και οι 2 στα μικράτα μας πέρναμε σίδηρο και διάφορα λόγω αναιμίας εγώ, ο Λ δε θυμάμαι. Η κόρη μου, φαίνεται να έχει πάρει από εμάς. Δεν το λέω βέβαια και με σιγουριά, γιατί πίνει όλο το γάλα, απλά τρώει πχ μισό φρούτο ή πολύ λίγη κρέμα. Όμως, δεν την πιέζω, οπότε πιθανόν αυτό να έχει αποτέλεσμα και να τρώει καλούτσικα. Η μάνα μου με πίεζε ταμάλα με το φαγητό, και δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

Ο γιος μου, είναι το πιο κοιλιόδουλο πλάσμα που έχω γνωρίσει. Ότι δει, και φαγητό σε διαφήμιση, λέει μαμ! Στον παιδότοπο, πάει στα άλλα τραπέζια να φάει τα πατατάκια, τρώει τα πάντα, η πρώτη του λέξη μόλις ξυπνήσει είναι μαμ!Γενικώς, έχει πολύ καλή σχέση με το φαγητό. Από που πήρε?

Από τη μάνα μου (μιλάμε για πολύ λαίμαργο πλάσμα!), τον παππού μου( μπαμπά της μάνας μου) ή τον κουνιάδο μου. Κανένας τους δεν είναι χοντρός (χμμ η μάνα μου είναι ευτραφής, αλλά όχι σε σημείο παχυσαρκίας) αλλά λατρεύουν το φαγητό. Οπότε πιθανόν να είναι γονιδιακό και να κρατάει γενιές πίσω.

Στίνα μου περαστικά, μάλι το ούφο μιλάμε. Τι ποδηλατάκι της έχεις π΄ρει?Ρίξε καμμιά ιδέα!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Όχι δεν είναι μικρή για να της εξηγείς με απλές λέξεις τι κάνετε και γιατί ;) Μαθαίνει... και περιέργως αντιλαμβάνονται τα πάντα άσχετα αν εμείς δεν το καταλαβαίνουμε!

Πραγματικά! Ο δικός μου πριν λίγο καιρό έκανε το εξής: Βγαίναμε από την οικοδομή της γιαγιάς μου, του παίρνω το χέρι και το αφήνει να τρέξει. Του εξηγώ, μία φορά, αρχίζει να χτυπιέται, τον παίρνω αγκαλιά κια φεύγουμε χωρίς να του πω κάτι άλλο, απλά του εξήγησα γιατί τον παίρνω αγκαλιά και φεύγουμε. Ε, από τότε η πρώτη του δουλειά όταν βγούμε έξω, να μου δώσει το χέρι του μόνος του!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Πραγματικά! Ο δικός μου πριν λίγο καιρό έκανε το εξής: Βγαίναμε από την οικοδομή της γιαγιάς μου, του παίρνω το χέρι και το αφήνει να τρέξει. Του εξηγώ, μία φορά, αρχίζει να χτυπιέται, τον παίρνω αγκαλιά κια φεύγουμε χωρίς να του πω κάτι άλλο, απλά του εξήγησα γιατί τον παίρνω αγκαλιά και φεύγουμε. Ε, από τότε η πρώτη του δουλειά όταν βγούμε έξω, να μου δώσει το χέρι του μόνος του!

Α, δεν θέλει με τπτ να κραταει το χερι μου το τέρας...Αλλά και εγώ δεν της κάνω τπτ...κακώς, πολύ κακώς

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόλις με πήρε η παιδαγωγός του Π. και μου λέει -Συνέβη κάτι με τον Π. που με προβλημάτισε και με ξένισε...Απορημένη και σαστισμένη εγώ τι ρωτάω τι συνέβη..

-Ζωγράφισε τον τοίχο με μολύβι κι όταν του ζήτησα να το καθαρίσει μου είπε γιατί δεν το κάνεις εσύ? και ήταν μία απάντηση αντίθετη με τους κανόνες...

Εγώ.: εντάξει συμβαίνουν αυτά με τα παιδιά, βάλτε τον να το καθαρίσει...

-Πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έρθετε εσείς με cif και σφουγγαράκι και να ου δείξετε ούτως ώστε να μάθει τους κανόνες.

Εγώ.: δεν έχω αυτή τη δυνατότητα λόγω δουλειάς.

- Εντάξει τότε στείλτε τη γιαγιά του.

Εγώ.: δεν μπορείτε να του δώσετε ένα σφουγγαράκι να το κάνει?

-Όχι είναι καλύτερα να έρθετε εσείς, αυτό θέλει σιφ για να βγει κ δεν έχουμε.

Εγώ.: καλά τότε θα κοιτάξω να έρθω το πρωί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ενταξει...Νιτσα...καλα,η δασκαλα εχει θεμα λεμε...

Να πας...

και με πολλη ηρεμια να της πεις οτι στο σχολειο δεν ειναι η δικια σου δουλεια να μαθεις στο παιδι να υπακουει κανονες αλλα η δικια της.Επισης τι σημαινει δεν εχουν cif????Ποιος παιδαγωγικος στοχος κρυβεται πισω απο μια τετοια κινηση...να πας εσυ να του μαθεις τι να κανει???

Δηλαδη το παιδι τι θα μαθει...οτι καθε φορα που θα κανω κατι θα ερχεται η μαμα μου να με μαθαινει κανονες????

Η θα ερχεται η μαμα μου να με ξελασπωνει???

Λυπαμαι,αλλα η δασκαλα επρεπε να του απαντησει και να του πει "αγορι μου,ξερεις οτι εκανες κατι που δεν επιτρεπεται...και τωρα πρεπει εσυ να το καθαρισεις.Εγω δεν ζωγραφισα στον τοιχο αλλα εσυ...οποτε ελα να παρουμε το σφουγγαρι με λιγο νερακι και μετα παμε να μαθεις πως καθαριζουμε οταν κανουμε μια ατσαλια"

Αυτο ειναι παιδαγωγικα σωστο....Οχι να φωναζουμε την μαμα του παιδιου....και πανω απο ολα να μην στοχοποιουμε το παιδι για οτι κι αν κανει!!

Ααααα...

εγώ έχω παιδί που τρώει, κι έτσι δεν γράφω. βέβαια τον τελευταίο μήνα έβαλε 90 γρ.

αλλά έβαλε 1,5 εκατοστό. τρώει, αλλά κινείται διαρκώς!!!!!!

είμαστε 12.540 κ 86,5 ύψος. 18 μηνών.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...