Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έλλη μια χαρά είναι η κοράκλα σου καλέ!

άμα δεν την είχα δει θα σε λυπομουν..αλλά τώρα με τίποταααααααααααααααααααα..χαχα

Αμα ετρωγε και λιγο καλυτερα θα ηταν......μερικες φορες οπως η Ειρηνη δεν ξερεις ποσο ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ να προσπαθω να την κανω να φαει κατι. Και τα νευρα γινονται κροσια. Αλλες φασεις το ριχνω στο σορολοπ και λεω δεν θες? μην φας. Αλλα μετα μπαινω σε mommy mode παλι και φρικαρω μολις δω οτι επεσε παλι σε κιλα......:-(

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Αμα ετρωγε και λιγο καλυτερα θα ηταν......μερικες φορες οπως η Ειρηνη δεν ξερεις ποσο ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ να προσπαθω να την κανω να φαει κατι. Και τα νευρα γινονται κροσια. Αλλες φασεις το ριχνω στο σορολοπ και λεω δεν θες? μην φας. Αλλα μετα μπαινω σε mommy mode παλι και φρικαρω μολις δω οτι επεσε παλι σε κιλα......:-(

Χάνει κιλά η μικρή???? Ή απλά δεν αυξάνει με μεγάλο ρυθμο?

Μα υπάρχουν παιδια που βλεπουν φαγητο και γυρνάνε από την άλλη? :confused::D

Όσο βλέπω την δικια μου πώς κάνει όταν μας βλεπει να τρώμε τόσο πιο απίστευτο μου φαινεται

Ξερω εχω τετοιο παραδειγμα. Την Μ την ξαδερφουλα μας....σου τρωει μεχρι και το δαχτυλο. Οταν πηγαινουμε λεω στην νονα να με αφησει να την ταισω εγω.....δεν ξερεις ποσο την χαιρομαι......:D:D (ζωη να εχουν ολα τους)

Διαφημίσεις

Γεια σας και χαρα σας

Μην ανησυχειτε για το βαρος των μικρων σας βρε αμα πεινασουν θα φανε.

Εμενα η δικια μου ειναι 32 κιλα υψος 1.50 και ειναι και 13 χρονων.Εγω τρελαινωμουν ως πριν λιγο καιρο αλλα ολοι οι γιατροι που πηγα μου ειπαν αφου δεν εχει οργανικο θεμα τι σκας?Θα θελες να ειναι υπερβαρη?Εαν δειτε την δικια μου με κολαν θα πειτε αυτη η αχρηστη μανα εχει διαζυγιο με την κατσαρολα...............

Χάνει κιλά η μικρή???? Ή απλά δεν αυξάνει με μεγάλο ρυθμο?

Ανεβαινει λιγο, κατεβαινει παλι, ανεβαινει, κατεβαινει. Αυτη η δουλεια γινεται........πανω που λεω πηραμε.....τσουπ τα χασαμε παλι......αυτο με ανησυχει λιγακι....

ένα από αυτά έχω εγώ:confused:

το πιο παράξενο δε είναι να βλέπει λιχουδιες και να γυρνάει από την άλλη..

Και εμενα το ιδιο. Δεν θελει γλυκα με τπτ......εκτος απο μαυρη σοκολατα και αυτη οχι παντα....τι να σου πω

ΥΓ: ΜΟΝΟ Μια φορα ειδα την παιδιατρο να φρικαρει με εμας παιδια. Ηταν με ιωση και ειχε κανει να φαει τπτ 3 μερες. Μονο νερο επινε λιγο και γαλα ελαχιστο. Και την δευτερη προς τριτη μερα μου λεει η παιδιατρος σοκολατα εχεις? Παρε σοκολατα και μπουκωσε την τωρα.......!

Εμείς πάντως την κάναμε να φάει με φρούτα σε συνδυασμό ότι 'αν δεν το φας εσύ θα το φάω εγώ' και 'καθόμαστε και τρώμε όλοι' με ήχους ευχαρίστησης σε κάθε μπουκιά και γελάκια... Βοήθησε και ο παιδικός και ξαναστρώσαμε.

Ανεβαινει λιγο, κατεβαινει παλι, ανεβαινει, κατεβαινει. Αυτη η δουλεια γινεται........πανω που λεω πηραμε.....τσουπ τα χασαμε παλι......αυτο με ανησυχει λιγακι....

Φαντάζομαι ότι δεν εννοεις πως αλλάζει καμπύλη, αλλά εκεί που ήταν πχ 12 κιλά πάει 11,5 και μετά ξανα 12...σωστα?

Διαφημίσεις

Φαντάζομαι ότι δεν εννοεις πως αλλάζει καμπύλη, αλλά εκεί που ήταν πχ 12 κιλά πάει 11,5 και μετά ξανα 12...σωστα?

Ναι αυτο ακριβως πανω κατω σαν γιογιο......απλα ψηλωνει και αμα ψηλωνει αλλα στα κιλα μενει σταθερη ή κατεβαινει αλλαζει η καμπυλη......

Χριστινα το δοκιμασα.....με ταιζε μετα εκεινη να το φαω ολο.....δεν πιανει. Επισης την εχω δει και σε παρτι με αλλα παιδια. Τα βλεπει να τρωνε. Τρωει μια δαγκωνια και φευγει. Ουτε η μιμιση πιανει.......

Και εμενα το ιδιο. Δεν θελει γλυκα με τπτ......εκτος απο μαυρη σοκολατα και αυτη οχι παντα....τι να σου πω

άσε καταλαβαίνω...

εν το μεταξύ ο δικός μου για να μην τον πρήζουν όταν τον κερνάνε λέει ότι η μαμά μου δεν μ'αφήνει να τρώω.

Ενα απόγευμα είχε ανέβει στην ξαδέρφη μου και τους έφτιαξε τυροπιτάκια.Του δινει και ο δικός μου αν έχει το θεό του γυρνάει και λέει " η μαμά μου δεν μ'αφήνει να φάω εδώ γιατί δεν μαγειρεύεις υγιεινά ":confused:

παιδιά πάντως είναι και στο σωματότυπο του παιδιού. Ο Θεόφιλος με τον ξάδερφο του έχουν 11 μέρες διαφορά ( δίδυμα ξαδερφάκια :D ).

Εκείνος τρώει τον άμπακα και τα πάντα, η αδερφή μου τα'χει παίξει, δεν ξέρει τι να τον δίνει όλη μέρα...Ε άμα τους δείτε ο δικός μου είναι διπλάσιος σχεδόν ( και ύψος και βάρος )..Αυτό πως εξηγήται ?

Ένα παιδί που δεν τρώει κπ στιγμή θα φάει!

Ένα παιδί που τρώει πολύ δε θα σταματήσει ποτέ!

Και το λέω εγώ με κόρη 2ετ. 15κιλά και γιό 5ετών 19κιλά...

Πλέον αγχώνομαι μόνο για τη μικρή διότι εντάσσεται στη 2η περίπτωση.

Ναι αυτο ακριβως πανω κατω σαν γιογιο......απλα ψηλωνει και αμα ψηλωνει αλλα στα κιλα μενει σταθερη ή κατεβαινει αλλαζει η καμπυλη......

Χριστινα το δοκιμασα.....με ταιζε μετα εκεινη να το φαω ολο.....δεν πιανει. Επισης την εχω δει και σε παρτι με αλλα παιδια. Τα βλεπει να τρωνε. Τρωει μια δαγκωνια και φευγει. Ουτε η μιμιση πιανει.......

παιδικός μόνο τότε! εμένα η δικιά μου ζητάει φακές και στο σπιτι επειδή τρώνε εκεί!

ξέρω ότι δεν εισαι και πολύ υπερ του παιδικού αλλά όταν πάει η Στέφ τρία ξαναασκέψου το!

θα δεις σίγουρα διαφορά......

άσε καταλαβαίνω...

εν το μεταξύ ο δικός μου για να μην τον πρήζουν όταν τον κερνάνε λέει ότι η μαμά μου δεν μ'αφήνει να τρώω.

Ενα απόγευμα είχε ανέβει στην ξαδέρφη μου και τους έφτιαξε τυροπιτάκια.Του δινει και ο δικός μου αν έχει το θεό του γυρνάει και λέει " η μαμά μου δεν μ'αφήνει να φάω εδώ γιατί δεν μαγειρεύεις υγιεινά ":confused:

παιδιά πάντως είναι και στο σωματότυπο του παιδιού. Ο Θεόφιλος με τον ξάδερφο του έχουν 11 μέρες διαφορά ( δίδυμα ξαδερφάκια :D ).

Εκείνος τρώει τον άμπακα και τα πάντα, η αδερφή μου τα'χει παίξει, δεν ξέρει τι να τον δίνει όλη μέρα...Ε άμα τους δείτε ο δικός μου είναι διπλάσιος σχεδόν ( και ύψος και βάρος )..Αυτό πως εξηγήται ?

Δεν ξερω ρε παιδια. Και η Μ που τρωει τον αμπακα ειναι πολυ κοντο παιδακι. Λετε να ειναι γονιδιακο? Δεν ξερω. Η ορεξη ομως εξηγητε γονιδιακα? Εγω σαν παιδι υπηρξα φοβερα δυσκολη στο φαι. Δεν ετρωγα τπτ. 1 γυμνασιου ημουν 26 κιλα.....δεν ξερω σκεφτομαι μηπως παιζει ρολο καπου το γονιδιακο και στην ορεξη.

Καλα Νταλια Θεος ο μικρος ετσι? Killer ατακα το παληκαρι.!!! χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...