Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

κορίτσια αυτό το ξέρετε ? θα πάει αύριο ο πατέρας μου ( σα συνταξιούχος εδώ και μια βδομάδα ) μήπως μπορέσει να κάνει κάτι με ένα δάνειο που έχει...έχει ραντεβού.Η συνδρομή είναι 45? το χρόνο

http://www.ekpizo.gr/el/financialservices/index.html

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι να πω! Εμενα η δικια μου μεχρι προσφατα ελεγε "Ζωη" τον πατριο μου... Τωρα καταλαβαμε πως εννοουσε "Τζον" :lol:

Απιτα κι εμενα σε κατι τετοιο μου κανει οπως λεει και το Αερικο... Ή προσεχε ή καποια αλλη λεξουλα που της λετε συχνα Σεβη!

Μανουλα μια χαρα η Στεση! Η Μαρια παλι ξαπλωσε πριν λιγο και τραγουδα το αστερακι μου μικρο (http://www.youtube.com/watch?v=-mm5nzxwYTU)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Τα παιδάκια έχουν πολύ πλάκα όταν αρχίζουν να μιλάνε. Κι ένα περίεργο πράγμα..ο γονέας πάντα καταλαβαίνει τι λέει το παιδί του όπως και αν το πει!

Παντα πρωτος μεταφραστης και καλυτερος ειναι η μανα......ω ναι......:D και εγω ετσι εκανα στην αρχη, μετεφραζα τι ελεγε η μικρη στους αλλους......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

πρέπει να έχει να κάνει με μουσικοχοερυτικό, γιατί μου κουνάει το χεράκι με σκέρτσο ή το κεφάλι ρυθμικά. όχι πάντα.

κ η παιδική χαρά μια χαρά κάθεται σαν λογική, αλλά την λέει μπέλα.

Νίτσα, αυτές έχουν το πρόβλημα.ΤΕΛΟΣ!

δηλαδή τα πετραδάκια που πέταξε δεν ήταν σοβαρό θέμα κ ήταν η μουτζούρα στον τοίχο;

θου φυλακείν ...

ΠΟΙΟ νινι εφαγε ολοκληρο μπισκοτο με 2 δοντια?! Της Μπεμπας?.....εμενα με ολα τα δοντια πλην τεσσερα ΑΚΟΜΑ δεν εχει καταφερει να φαει 1 ολοκληρο.......:(...α, ξεχασα και το αλλο νεο. Χασαμε κιλααααααα και ειμαστε αισιως καααααααατω απο την μεσηηη στις καμπυλες.......μπραβοοοοοοο :( Η γιατρος παραμενει να λεει να μην της δινω αν δεν θελει.....σημερα το μεσημερι εφαγε 10 κουταλιες μακαρονακια κοφτα με σαλτσα, και τρεις μπουκιες μπισκοτο της μαμας.......τελος.......

ΥΓ: Ειρηνη? Παραμανες εχεις για τα ρουχα? Εγω θα παω να παρω. Χθες στην παιδιατρο περπατουσε και το κολλαν της κατεβαινε στον κωλο........καθε τοσο και λιγακι το μαζευα.....το ξερω οτι μονο εσυ θα με καταλαβεις.......:(

Διαφημίσεις

ΠΟΙΟ νινι εφαγε ολοκληρο μπισκοτο με 2 δοντια?! Της Μπεμπας?.....εμενα με ολα τα δοντια πλην τεσσερα ΑΚΟΜΑ δεν εχει καταφερει να φαει 1 ολοκληρο.......:(...α, ξεχασα και το αλλο νεο. Χασαμε κιλααααααα και ειμαστε αισιως καααααααατω απο την μεσηηη στις καμπυλες.......μπραβοοοοοοο :( Η γιατρος παραμενει να λεει να μην της δινω αν δεν θελει.....σημερα το μεσημερι εφαγε 10 κουταλιες μακαρονακια κοφτα με σαλτσα, και τρεις μπουκιες μπισκοτο της μαμας.......τελος.......

To δικό μου, το δικό μου!!!! Ναι, είμαι πολύ περήφανη σαν μάνα και σαν προσωπικότητα!!!:P:p:p

Ρε Έλλη, μαλακίτσες τρώει? Μήπως να της έδινες ό,τι της γυαλίσει μέχρι να πάρει λίγο βάρος? Και έπειτα να μπείτε σιγά σιγά σε σειρά... λέω εγώ τώρα.

Ρε Έλλη, μαλακίτσες τρώει? Μήπως να της έδινες ό,τι της γυαλίσει μέχρι να πάρει λίγο βάρος? Και έπειτα να μπείτε σιγά σιγά σε σειρά... λέω εγώ τώρα.

με τίποτα καλέ! καλύτερα νηστική παρά να μάθει και και να μην τα κόβει μετά!

Φρούτα τρώει Ελλ; Μήπως να της έδινες πιο συχνά μήλο μπανάνα; Εγώ έτσι ξαναβρήκα την χαμένη όρεξη της κόρης μου πάντως.

ΥΓ: Ειρηνη? Παραμανες εχεις για τα ρουχα? Εγω θα παω να παρω. Χθες στην παιδιατρο περπατουσε και το κολλαν της κατεβαινε στον κωλο........καθε τοσο και λιγακι το μαζευα.....το ξερω οτι μονο εσυ θα με καταλαβεις.......:(

Ελλ γιατί ανησυχείς που είναι κάτω από την μέση? αν είναι εντός των φυσιολογικών ορίων δεν υπάρχει πρόβλημα...αφού και η γιατρός δεν λέει κάτι άλλο

Κι εγω λεω καλυτερα οχι μαλακιτσες... Σε αυτο βασιστηκα κι εγω και τωρα δινουμε μαχες.. :(

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

To δικό μου, το δικό μου!!!! Ναι, είμαι πολύ περήφανη σαν μάνα και σαν προσωπικότητα!!!:P:p:p

Μπραβο στην κουκλα σου ρε συ. Να ειναι παντα υγειης και με ορεξη το κοριτσακι σου κοπελα μου. :D

ΤΟ προβλημα με κεφαλαια ειναι οτι της δικιας μου απλα ΔΕΝ της γυαλιζει τπτ. Βασικα ΔΕΝ της αρεσει το φαι. Το θεωρει χασιμο χρονου. Μπελα, δεν ξερω τι αλλο. Τρεις μπουκιες και τελος....αυτο ηταν. Και τι δεν εχω δοκιμασει. Δεκαδες συνταγες, εχω κατεβασει ΟΛΟ το σπιτι μπας και φαει τπτ. Πανω απο 10 μπουκιες ΔΕΝ......ακομα και το γιαουρτακι που ετρωγε παλια τωρα το τρωει μισο. Εντωμεταξυ ειναι και λιγο πανω απο το κανονικο στο υψος και φαινεται σαν ξυλαγγουρο. Τα ποδια της εγω τουλαχιστον τα βλεπω αθλια λεπτα με κολλαν. Η γιατρος δεν ανησυχει, επειδη αναπτυσεται τουλαχιστον προς τα πανω. Αλλα προς τα εξω δεν......φοραει μακρος 3 και 4 σε ρουχα, και στην μεση το 18-24....αντε βρες ακρη.....της πεφτουν ΟΛΑ. Οπως του Μαριου......νταξ δεν το παιρνω πολυ σοβαρα απαξ και η γιατρος ειναι ενταξει. Ακομα και σοκολατα ΔΕΝ την τρωει παντα. Πολλες φορες κανει ενα μπλιαξ και γυρναει αλλου......:rolleyes::rolleyes: Απλα λιγο τσινισα με την καμπυλη του βαρους......

ΥΓ: Θυμασαι Χριστινα? Η Θεια Τζο ηταν που της προσφερε γλυκα. Τι εκανε ρε παιδια? Εβαλε δαχτυλο και εγλυψε 2 φορες ενα κουραμπιε και αυτο ηταν. Θες ματια μου να φας? Οχι.......

Φρούτα τρώει Ελλ; Μήπως να της έδινες πιο συχνά μήλο μπανάνα; Εγώ έτσι ξαναβρήκα την χαμένη όρεξη της κόρης μου πάντως.

Της αρεσει η μπανανα και το μηλο. Αλλα για να σου δωσω να καταλαβεις ποσοτητες. Παρε ενα μηλο, κοψτο στα τεσσερα. Δωστης ενα απο τα τεσσερα. Θα το φαει μεχρι την μεση. Τελος......μπανανα κοψε τρεις μικρες μπουκιες. Αυτο ηταν......τωρα αυτο ειναι φαι ή κοροιδια......?

ντάλια, επειδή δεν έχω μεγάλη ευχέρεια για πολλά παράθυρα... αν αναφέρεται σε καταχρηστικούς όρους που είναι άκυροι, καλά θα κάνει να το προχωρήσει συντονισμένα μέσω οργανώσεων καταναλωτών.

αν είναι κάτι άλλο, σόρρυ δεν κατάλαβα.

πάντως ο Συνήγορος του πολίτη έχει βγάλει πολύ ωραίες εκθέσεις, έχουν φάει γερά ποσά οι τράπεζες ως πρόστιμο, αλλά συνεχίζουν, αν δεν κινείται συντονισμένα ο δανειολήπτης.

Καλα ειδα και τη δικια μου... Και της Μαριας ακομα και τα κολαν της ειναι φαρδια πλεον... Την Κυριακη πηγαμε κουνιες με τη Χριστινα (Αερικο) και η Μαρια φορουσε ενα κολαν για 18 μηνων.... Της ητανε φαρδυ!

Ρωτηστε και το Αερικο! :(

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...