Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

η δικιά μου μάλλον είχε κορακιάσει περισσότερο.

δεν σταμάταγε να τρώει όλο το απόγευμα μέχρι να κοιμηθεί, αλλά νερό δεν πολυέπινε.

έφαγε ρυζογκοφρέτα, έφαγε σταφιδόψωμο, γιατί ζήλευε από τον μπούλη της, και όλα αυτά ενώ είχε φάει το γιαούρτι με το μελάκι της για απόγευμα.

λογικό το βρίσκω τόσο γάλα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσα!!! Τι κάνετε κορτσούδια μου???

Εγώ μπήκα για λίγο στα κλεφτά, ο άντρας μου δίνει το τελευταίο γάλα στη μικρή και ΕΛΠΙΖΩ και ΕΥΧΟΜΑΙ να κοιμηθούμε έπειτα!

Culte καλά κάνατε, να μεγαλώσει λίγο και η δικιά μου και θα μάθει ιππασία οπωσδήποτε. Εγώ ιππεύω από 5 χρονών!:D

Μπράβο σας ρε Αμαζόνες! Έχουμε κι εμείς ιππικό όμιλο εδώ, αλλά άλογα για παιδάκια δεν έχει. Για μένα λέτε είναι αργά? Μου έχει μείνει αποθημένο η ιππασία.

Ειρήνη, ωραία ήταν η Κυριακή σας! ζηλεύω!

Χριστίνα, το ίδιο θέμα με το ό,τι τρώει ο μπούλης το έχουμε κι εμείς. βέβαια, το θέμα το έχει γενικά με το φαγητό. είχε το σταφιδόψωμο στο χέρι και ήθελε και την ντομάτα μου που έτρωγα....

αυτή τη λαιμαργία από πού την κληρονόμησε, από πού... απορώ!

το σπίτι, ιδίως το σαλόνι έμοιαζε βομβαρδισμένο από ψίχουμε και σταφίδες.

Διαφημίσεις

τώρα που είπατε απωθημένο... εγώ θα ήθελα να μάθω τέννις.

και αφού δεν το βλέπω να συμβαίνει.. λέω να στείλω κάποια στιγμή την Χρυσπούλα μου, όταν με το καλό μεγαλώσει.

Διαφημίσεις

Κορίτσια είχε ξεκινήσει από το ψώνιο του μπαμπά μου. Είχε ένα άλογο και εννοείται όταν τον έβλεπα έκλαιγα για να ανέβω. Πότε με έπαιρνε πότε όχι, ώσπου βρήκα κόλπο να ανεβαίνω μόνη μου. Με ανακάλυψε, και προκειμένου να σκοτωθώ, με έστειλε σε δάσκαλο. Κατέληξα να έχω δικό μου άλογο σε μια φάρμα κάπου στη Βόρεια Ελλάδα όταν ζούσα Θεσσαλονίκη;).

Βέβαια δεν έχω ξαναπάει από τη στιγμή που έμαθα πως ήμουν έγκυος, αλλά πού θα πάει, θα μεγαλώσει το πιτσιρίκι!

Κορίτσια είχε ξεκινήσει από το ψώνιο του μπαμπά μου. Είχε ένα άλογο και εννοείται όταν τον έβλεπα έκλαιγα για να ανέβω. Πότε με έπαιρνε πότε όχι, ώσπου βρήκα κόλπο να ανεβαίνω μόνη μου. Με ανακάλυψε, και προκειμένου να σκοτωθώ, με έστειλε σε δάσκαλο. Κατέληξα να έχω δικό μου άλογο σε μια φάρμα κάπου στη Βόρεια Ελλάδα όταν ζούσα Θεσσαλονίκη;).

Βέβαια δεν έχω ξαναπάει από τη στιγμή που έμαθα πως ήμουν έγκυος, αλλά πού θα πάει, θα μεγαλώσει το πιτσιρίκι!

:o:o:o:o

κι αλλος λατρεμένος μπούλης!:D

Εγώ πάλι μόνο την μπάρμπι έχω σαν απωθημένο και σήμερα της δώσαμε την πρώτη της μπάρμπι :lol: ακολουθούν και άλλες αλλά με ρέγουλα γιατί ζητάνε τη μάνα τους και τον πατέρα τους... τουλάχιστον η πρώτη μας στοιχισε μόνο 6?

Άντε και τα levi's... δεν μου έπαιρνε λέμε επώνυμο jean που να χτύπαγα τον κώλο μου κάτω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...