Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Αχ μου είπαν ότι είναι άριστη αλλά επειδή δεν ξέρω ακόμα από αυτά νόμιζα το είπαν έτσι 😂 

Ήταν από ήπια διέγερση τα δύο ωάρια που έβγαλα.  Επειδή έχω χαμηλή ΑΜΥ ο γιατρός με πήγε στα ελαφριά .

Αλλού απάντησα 😂😂😂

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όχι, δεν το έμαθε στην ντόρα. έχω μάθει τα επεισόδια της ντόρας απ' έξω λέμε!

φαν κλαμπ!

μάλλον έχει να κάνει με χορό, τραγούδι, μουσική. αλλά τί να εννοεί;

να θέλει να της τραγουδήσω ή απλά νομίζει ότι επαναλαμβάνει κάποια λέξη από τραγούδι;

Σας έπρηξα. σόρρυ! αύριο θα έχω νεότερα.

νωρίς δεν είναι ελλ για ύπνο;

Οχι τετοια ωρα κοιματε, 4 σηκωνετε, και 9 παλι υπνο......ρε παιδια τραγουδαει μεσα 'βελανιδια ητσανε μια κοκουβαγια κουκουβα κουκουβα κου κου βα βα βα βα βααααα'!!!!!!!!..............ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

πάνω στη βελανιδιά, κάθεται μια κουκουβάγια, έχει μάτια γαλανά κ φωνάζει δυνατά!

μια χαρά η Στέφη!

Που το ειδες το μια χαρα? Παρτι κανει.....υπνος ειναι αυτος?......παω να δω κοριτσια φιλια.

Στινα και απο εδω περαστικα, Σεβη θα το βρεις κοπελα μου μην ανησυχεις. Ετσι ξεκινανε ολα. Με κουλες φρασεις και μετα σιγα σιγα στρωνει. Αλλα να ξερεις οτι τις μεγαλυτερες πιθανοτητες να καταλαβει καποιος τι λεει το παιδι σου τις εχεις μονο εσυ......:tongue:

Αντε καλη συνεχεια......

Διαφημίσεις

Στεφη: 'το γαλα ειναι μεσα στο μπουκαλι και κανει κουνια μπελα κουνια μπελα κουνια μπελα.......' ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΛΕΟΣ σημερα......!!!!!!

Μου μίλησε ευγενικά και δεν μπορώ να κάνω φασαρία και δεν θέλω κιόλας. Άσε που έχω ξεφύγει εδώ και πολύ καιρό από το bitch style κι έχω υιοθετήσει της γλυκιάς μανούλας! χιχι...δεν διαπληκτίζομαι εύκολα πλέον...κι ΑΝ το κάνω παντα με το γάντι!

Ωστόσο, ξαναπήρα και μίλησα με την άλλη δασκάλα που συνεννοούμαι καλύτερα. Αν πάτε δίπλα θα δείτε που καταλήξαμε..

Είμαι κουρέλι αυτές τις μέρες...... Περιμένω πως και πως να πάμε στην αναπτυξιολόγο σε 1βδομάδα να μιλήσουμε εφ'όλης της ύλης!

Τα παιδάκια έχουν πολύ πλάκα όταν αρχίζουν να μιλάνε. Κι ένα περίεργο πράγμα..ο γονέας πάντα καταλαβαίνει τι λέει το παιδί του όπως και αν το πει!

Νίτσα, εγώ αργώ να την καταλάβω. φταίει που δεν είμαι όλη μέρα μαζί της, μάλλον.

βάλε λινκ βρε ματάκια μου κ σε παρακαλώ μη μου αγχώνεσαι. ο γαμπρούλης μου είναι αστέρι!

Νίτσα, το διάβασα και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δίνουν τόοοση βαρύτητα στο περιστατικό, ώστε να θεωρήσουν αναγκαίο να πας εκεί. Πραγματικά δεν το αντιλαμβάνομαι. Τότε ποιος ο ρόλος του παιδαγωγού;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Από την ώρα που ήθρα στο γραφείο έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά γιατί έπρεπε να τελειώσω οπωσδήποτε κάτι σήμερα! Μετά κάναμε μετακόμιση τα έπιπλα γιατί φεύγει με άδεια γέννας η γραμματέας και πρέπει να έχουμε οπτική επαφή με την είσοδο που δεν είχαμε! Και εδώ και μία ώρα διαβάζω τι γράψατε! Απαπαπαπαπαπαπα

Μάγος είσαι?:tongue:Στα δύσκολα με πιάνει πάντα! Αλλά κατά τ'άλλα είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος που προσπαθεί να βλέπει τα πράγματα αισιόδοξα..

Όχι απλώς σε έχω καταλάβει :) Μάκια

κατά τ' άλλα..., ξύπνησε με 37,5 - δεν τον έστειλα σχολείο κι εγώ θα πάω αργότερα για... λίγη δουλειά!

Μπράβο το ζωπυρόπαιδο!

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόλις με πήρε η παιδαγωγός του Π. και μου λέει -Συνέβη κάτι με τον Π. που με προβλημάτισε και με ξένισε...Απορημένη και σαστισμένη εγώ τι ρωτάω τι συνέβη..

-Ζωγράφισε τον τοίχο με μολύβι κι όταν του ζήτησα να το καθαρίσει μου είπε γιατί δεν το κάνεις εσύ? και ήταν μία απάντηση αντίθετη με τους κανόνες...

Εγώ.: εντάξει συμβαίνουν αυτά με τα παιδιά, βάλτε τον να το καθαρίσει...

-Πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έρθετε εσείς με cif και σφουγγαράκι και να ου δείξετε ούτως ώστε να μάθει τους κανόνες.

Εγώ.: δεν έχω αυτή τη δυνατότητα λόγω δουλειάς.

- Εντάξει τότε στείλτε τη γιαγιά του.

Εγώ.: δεν μπορείτε να του δώσετε ένα σφουγγαράκι να το κάνει?

-Όχι είναι καλύτερα να έρθετε εσείς, αυτό θέλει σιφ για να βγει κ δεν έχουμε.

Εγώ.: καλά τότε θα κοιτάξω να έρθω το πρωί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ με έχουν καλύψει όλες οι άλλες θα διαβάσω μετά και τι σου απάντησαν δίπλα! Πάντως εκείνες έχουν χάσει τον έλεγχο με τον Παναγιώτη και όχι ο Παναγιώτης! Ο Παναγιώτης βρήκε πεδίο και τα κάνει! Εκείνες μάλλον δεν εκτίμησαν σωστά το παιδί και έχει ξεφύγει από τον έλεγχό τους! Και τώρα πρέπει να κάνεις εσύ αυτό που δεν μπόρεσαν και ήταν υποχρεωμένες εκείνες να κάνουν! Ε ρε απολύσεις που χρειάζονται!

(Και ναι, μόλις φάγαμε ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ μπισκότο με τα δυο μας μικρούτσικα δοντάκια!!!!!!!!)

:P:p:p

Μπράβο η ζουζούνα :) Να της δίνεις φρυγανίτσες ;) είναι περισσότερο υγιεινές ειδικά αυτές που είναι χωρίς αλάτι. Τα μπισκότα έχουν ζάχαρη αρκετή.

Οχι τετοια ωρα κοιματε, 4 σηκωνετε, και 9 παλι υπνο......ρε παιδια τραγουδαει μεσα 'βελανιδια ητσανε μια κοκουβαγια κουκουβα κουκουβα κου κου βα βα βα βα βααααα'!!!!!!!!..............ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Και εμένα χθες το βράδυ τραγούδαγε το κούνια μπέλα και τα παπάκια :lol: αλλά όχι πολύ γιατί ήταν κομμάτια! καλά κουράγια!

Το "απιτά" μήπως είναι "πρόσεχε" ή κάτι άλλο που της λέτε συνέχεια; Μήπως είναι "παιδική χαρά"; χοροπηδητά;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...