-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 hour ago, dimi.tra είπε:
Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️
Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση;Αχ μου είπαν ότι είναι άριστη αλλά επειδή δεν ξέρω ακόμα από αυτά νόμιζα το είπαν έτσι 😂
Ήταν από ήπια διέγερση τα δύο ωάρια που έβγαλα. Επειδή έχω χαμηλή ΑΜΥ ο γιατρός με πήγε στα ελαφριά .
Αλλού απάντησα 😂😂😂
-
ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)
-
Θέματα
-
- 9.314 απαντήσεις
- 1.024.199 εμφανίσεις
-
- 951 απαντήσεις
- 483.513 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 134.745 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.183.876 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 38.749 εμφανίσεις
-
-
-
- 9.314 απαντήσεις
- 1.024.199 εμφανίσεις
-
- 1.812 απαντήσεις
- 76.665 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 5.987 εμφανίσεις
-
- 1.029 απαντήσεις
- 110.149 εμφανίσεις
-
- 28 απαντήσεις
- 5.296 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 282 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 219 εμφανίσεις
-
- 49 απαντήσεις
- 9.087 εμφανίσεις
-
- 951 απαντήσεις
- 483.513 εμφανίσεις
-
- 36 απαντήσεις
- 3.709 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα