Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Ακριβώς! Όχι δεν έκαναν υπέρηχο πριν το χειρουργείο. Την επόμενη φορά θα το απαιτήσω!

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

πρίν από 14 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Δεν μπορώ να βάλω δύο γιατί έχω γεννηθεί με δύο μήτρες και έκανα πλαστική ώστε να γίνει μια και λόγω του χειρουργείου ο γιατρός είπε ένα κάθε φορά . Σε ευχαριστώ πάντως🤍 δεν ξέρετε πόσο με βοηθήσατε όλες σήμερα 

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Δηλαδη περα απο τις ωρες που ελειπες για δουλεια ειχαν αποψη οι γιαγιαδες για το τι θα εκανες οταν ησουν μαζι του??? Προσπαθω να καταλαβω γιαυτο ρωταω. Οτι και να εγινε παντως με σκληρη προσπαθεια διορθωνονται ολα στη σχεση σου με το παιδι αρκει να ξερεις τι θελεις και να το προσπαθεις καθημερινα χωρις παρεμβολες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν δεν τα δώσει, τότε είναι που πας σφαιράτη στους αρμόδιους για αναφορά.

αν δεν αναλαμβάνει να το γράψει αυτό που ζητάει, τότε αποδεικνύεται η ενοχή της-τεκμαίρεται το λιγότερο.

αν το γράψει, το χειρίζεσαι κι εσύ αναλόγως!

δεν εννοώ διευθύντρια.

όπως υπάρχει διεύθυνση πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας... για τα νήπια δεν ξέρω, αλλά ρωτώντας πας στην πόλη. θα ρώταγα στην α'βάθμια.

Τελικά, δεν ξέρω αν το πρόβλημα το έχει το παιδί μου ή οι δασκάλες του. Μάλλον κλίνω προς το 2ο. Θα πάω το πρωί.................

Έχω πονοκέφαλο!

'Ελα μ... στον τόπο σου!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

Θες κι άλλη απόδειξη ότι οι δασκάλες είναι το πρόβλημα?

Για πες το και στο από κει αυτό που έγινε να δούμε τι θα σου απαντήσουν οι νηπιαγωγοί.

Αλίμονο να με φώναζε εμένα κάθε μέρα η νηπιαγωγός μας να καθαρίσω τις ζημιές της μικρής.

Την βάζει και τα κάνει μόνη της εκείνη την ώρα.

Δεν θέλει να το καθαρίσω εγώ αλλά να δείξω εγώ στο παιδί πως να το κάνει γιατί αυτήν δεν την ακούει!

Κι εγώ τώρα είμαι σε δίλημμα:

1. να τους ξεχέσω και να πάρει αέρα ο γιός μου ή

2. να πάω εκεί και να του δείξω πως να καθαρίσει ούτως ώστε να αισθανθεί ντροπή απέναντι στα φιλαράκια του?

οεο?

Ελα μου ντε το σκεφτομαι και εγω τι να σου απαντησω. Αν το κανεις πιθανοτατα το παιδι να νιωσει στην ταξη οτι εξεφτελιζεται, αν δεν το κανεις παλι θα καταλαβει οτι δεν εχει συνεπειες η πραξη του. Αν της πηγαινες το cif και του ζηταγε η δασκαλα να το καθαρισει υπο την επιβλεψη της???Η αν πηγαινες μεν αλλα καθοσουν παρουσα μεχρι να το καθαρισει ο ιδιος χωρις να εμπλακεις εσυ???

Το νοημα νομιζω δεν ειναι οτι κανω ζημια και ερχεται μετα η μητερα μου και το επωμιζεται, το θεμα ειναι να καταλαβει ο ιδιος οτι ειχε συνεπεια η πραξη του. Ξερω και εγω? σκεφτομαι διαφορα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες! τι κάνετε? Εγώ σήμερα έμεινα σπίτι με τον κούκλο μου... έπαθε αμυγδαλίτιδα κι εχθές χτυπήσαμε 40αρια στον πυρετό..... Οι αμυγδαλές του είναι φουλωμενες στο πύον! Τέσπα, μακάρι αυτά να είναι τα προβλήματα τους αλλά ταλαιπωρείται πολύ... δεν πίνει και την αντιβίοση και έχουμε πόλεμο κάθε φορά.... Εσείς τι νέα???

Δηλαδη περα απο τις ωρες που ελειπες για δουλεια ειχαν αποψη οι γιαγιαδες για το τι θα εκανες οταν ησουν μαζι του??? Προσπαθω να καταλαβω γιαυτο ρωταω. Οτι και να εγινε παντως με σκληρη προσπαθεια διορθωνονται ολα στη σχεση σου με το παιδι αρκει να ξερεις τι θελεις και να το προσπαθεις καθημερινα χωρις παρεμβολες.

έμεινα με τη μικρή 3 μήνες-απλήρωτη εννοείται!

αυτούς τους 3 μήνες την θήλαζα. 2 αποκλειστικά, 1 μεικτά.

εγώ για 1 μήνα περίπου δεν έβγαινα από το δωμάτιο, κρεβατοκάμαρα. ήθελα να είμαι δίπλα της, να την φροντίζω, να την ταίζω, αλλάζω, κάνω μπάνιο, νανουρίζω, χαιδεύω, αγκαλιάζω, μιλάω, ταγουδάω, παίζω, τα πάντα όλα!

η μάνα μου ήθελε να κάνω τις δουλειές του σπιτιού, να είμαι δίπλα στον άντρα μου (τον είχα ..εσμένο), να βγαίνω έξω με τον άντρα μου, να είμαι κ άλλα πράγματα κ όχι μόνο μάνα.

η πεθερά μου ήθελε (πισώπλατα, ποτέ μπροστά μου) να μη θηλάζω, να μην έχω την αποκλειστική φροντίδα της μικρής, να κάνω δίαιτα από την πρώτη μέρα που γέννησα, να μην παίρνουμε τη μικρή αγκαλιά, να μην την χαιδεύουμε πολύ, να μην την κοιμίζουμε στο στήθος μας (το κάναμε όταν είχε πονάκια), να της δίνω τσάι, αντί στήθος, να της δίνω ντεπόν, αποτέλ προληπτικά σε κάθε εμβόλιο, για να μην πονέσει, να της δίνω ξένο γάλα μόνο, έβαζε τον Στέφανο-διπλωματικά πάντα- να μαλώνει μαζί μου για την επιμονή μου να θηλάζω, για την επιμονή μου να μη θηλάζω με πρόγραμμα μέχρι να εδραιωθεί, είχε πείσει τον άντρα μου ότι δεν είμαι καλά στα μυαλά, ότι...

κ ακολουθούσαν νεύρα του άντρα μου στην επιμονή μου να ακολουθώ το ένστικτό μου, λόγια σκληρά, εγώ να κλαίω κ να έχω τη μικρή στο στήθος, ή αγκαλιά.

βίωνα μια ακύρωση από παντού.

αλλά εγώ ήμουν 33! το παιδί μου με είχε ανάγκη, μια μαμά 100% για εκείνη. κ προφανώς δεν ήμουν, αφού ήμουν κομμάτια!...:(

σας ζάλισα.;)

αν πήγαινα για θεραπεία, θα έχτιζα του γιατρού μεζονέτα!:rolleyes:

Καλημέρα κούκλες! τι κάνετε? Εγώ σήμερα έμεινα σπίτι με τον κούκλο μου... έπαθε αμυγδαλίτιδα κι εχθές χτυπήσαμε 40αρια στον πυρετό..... Οι αμυγδαλές του είναι φουλωμενες στο πύον! Τέσπα, μακάρι αυτά να είναι τα προβλήματα τους αλλά ταλαιπωρείται πολύ... δεν πίνει και την αντιβίοση και έχουμε πόλεμο κάθε φορά.... Εσείς τι νέα???

Στίνα περαστικά! Κι εμείς το ίδιο πρόβλημα έχουμε με την αντιβίωση, γι'αυτό τη βαζουμε στο γάλα του. Αν θες δοκίμασέ το, αρκεί να το πιεί όλο.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Απο αυτα που γραφεις καταλαβαινω οτι ακυρωση βιωνες αλλα εσυ το παλευες να ακολουθησεις το ενστικτο σου και αυτο εχει σημασια, αλλωστε ολες οι μαμαδες που ειναι συνεχεια απο πανω στο μωρακι τους ειναι χαλια κουρασμενες και με σπασμενα νευρα αυτο ειναι φυσιολογικο οταν εχεις τοσες δυσκολιες να αντιμετωπισεις γιαυτο μην ακυρωνεις και εσυ τον εααυτο σου εκανες οτι καλυτερο μπορουσες και στο επομενο παιδι θα εχεις προβλεψει να μην υπαρχει κανεις αλλος στο σπιτι εκτος απο τον αντρα σου.

Δεν ξέρω, ρε συ Σέβη... Κι αυτό το ένας χρόνος μόνο με τη μητέρα, λίγο υπερβολικό μου φαίνεται... Πού είναι το κακό αν μεγαλώνει και με τη γιαγιά; ( Δε λέω για την περίπτωση σού που δεχόσουν πόλεμο από πεθερά έτσι;)Περισσότερη φροντίδα και κανάκεμα θα έχει το παιδί:).

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Χθες κατά τύχη συζητούσαμε με τον άντρα μου πόσο ευτυχισμένα είναι τα παιδιά μας που έχουν χωριό και παππούδες να πηγαίνουν... τους έχουν τρομερή αδυναμία αλλά όχι περισσότερη απ'όση σε μας.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...