Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Σ' ευχαριστώ Ζούπυ μου!!! Απλά γνωριστήκαμε σε εποχή μεγάλου στρες:-(

Να πω ότι ο γιός της Ζώπυρον είναι ένα πολύ καλό παιδί και άντρακλας... πολύ ήρεμος σε αντίθεση με αυτά που πιστεύει η Ζούπυ! τέλειος, τέλειος

νιτσάκι μου, σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!!!! ο γιος μου δεν έχω πει πως δεν είναι ήρεμος (που υπάρχουν και στιγμές που δεν είναι καθόλου...) αλλά ότι ως χαρακτήρας είναι πολύ παρορμητικός κι εκρηκτικός! δεν έτυχε να πέσεις στην φάση να τον δεις...

κατά τ' άλλα..., ξύπνησε με 37,5 - δεν τον έστειλα σχολείο κι εγώ θα πάω αργότερα για... λίγη δουλειά!

καλημέρα σε όλες και σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ μόλις τέλειωσα "ΤΑ ΣΑΚΙΑ" της Ι. Καρυστιανής

πολύ δυνστό βιβλίο!

λογοτεχνία;

Αρετή, πάρτο κ διάβασε.

χρήσιμα πράγματα.

δεν τον βρίσκω καθόλου υπερβολικό.

το θέμα είναι αν κ πώς διορθώνεις!

Συμπέρασμα: κατηγορώ την υποτακτικότητά μου στον πατέρα μου που τον άκουσα κ δεν έγινα δασκάλα ή νηπιαγωγός! μαμώ!

Χάρλοου, Λέννυ φορέβα, όπως λέει κ το μαρσολανάκι!

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααα

πως είναι τα μωρα σήμερα?

Ζοπιρον ο μικρός καλύτερα?

Εμεις κλασικα εικονογραφιμένα τρώμε και τους τοίχους...

Απο την μια λέω αντε να σκάση μύτη να ηρεμίσει απο την άλλη πονάωωω μόνο που το σκέφτομαιιιι...

Παλλαντιιιινννννάαακι πως είναι ο θηλασμός με δόντια????

ok το'χω παραξεφτιλίσει, σίγουρα χάνω τον τίτλο του employee of the month.

Έχει κάτι ροκιές Scorpions και έχω το ράδιο στην διαπασών, θα κάψω το pc μου.

Ας ελπίζουμε να μην μπει πάλι το big big boss.........το δικό μου boss λείπει σήμερα, έχω δουλειές με φούντες και το κολωβαράω.........διώχτε με λέμε.

Μου αρέσεις λέμε πολυ!!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

λογοτεχνία;

Αρετή, πάρτο κ διάβασε.

χρήσιμα πράγματα.

δεν τον βρίσκω καθόλου υπερβολικό.

το θέμα είναι αν κ πώς διορθώνεις!

Συμπέρασμα: κατηγορώ την υποτακτικότητά μου στον πατέρα μου που τον άκουσα κ δεν έγινα δασκάλα ή νηπιαγωγός! μαμώ!

Χάρλοου, Λέννυ φορέβα, όπως λέει κ το μαρσολανάκι!

Πες μου τίτλο. Τον Γιωσαφάτ τον άκουσα στην εκπομπή της Φλέσσα και μου άρεσε πολύ. Πρώτη φορά έκατσα να τη δω μέχρι το τέλος...

Και σένα ο πατέρας σου ε; εμένα με απέτρεψε να δώσω 2η φορά (ήθελα φιλολογία).:( είδα προκοπή με τη Νομική!:mad:

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Αρετή, τελικά δεν μπορούμε αυτό το ΣΚ.

Έχει γράψιμο ο Στέφανος. θα κανονίσουμε με την πρώτη ευκαιρία. θα χτυπήσω τελέ.

οκ!!!!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

χθες ξεκίνησα να διαβάζω το βιβλίο του Γιωσαφάτ "μέσα στην ελληνική οικογένεια" (ελπίζω να θυμάμαι σωστά τον τίτλο).

Ένα από τα πολλά ενδιαφέροντα που ανέπτυσσε ήταν και η εκπαίδευση της πάνας.

Δεν πρέπει να γίνεται νωρίς, δεν πρέπει να γίνεται αργά.

Καλύτερο χρονικό σημείο είναι οι 12-18 μήνες. Κι αυτό γιατί όταν γίνεται νωρίτερα το παιδί βιώνει τη ματαίωση νωρίτερα από ότι μπορεί να διαχειριστεί ψυχολογικά, ενώ όταν γίνεται στα 4 χρόνια, ήδη έχει εκπαιδευτεί να βιώνει την ευχαρίστηση με το να κάνει την ανάγκη του στην πάνα του κ καλείται στα 4 π.χ. να ματαιώσει ό,τι απολάμβανε χωρίς ενοχές.

δεν σας κρύβω ότι προβληματίστηκα. αυτό που αποκόμισα κυρίως από το συγκεκριμένο είναι ότι η πίεση, έστω κ ασυνείδητη, είναι επιζήμια για το χαρακτήρα του.

άλλο σημαντικό σημείο κ το σπουδαιότερο ως τώρα (είμαι στα μισά του βιβλίου) είναι η σημασία του να είναι η μάνα δίπλα στο παιδί τον πρώτο χρόνο της ζωής του. να είναι αυτή που θα το ταϊζει, το αλλάζει, το προσέχει.

έχει ανάγκη (επιβίωσης, αυτοεπιβεβαίωσης, αυτοπροσδιορισμού, ασφάλειας) από την οσμή, το χάδι, την αγκαλιά της μάνας. να εξοικειώνεται με τους χειρισμούς της μάνας, για να νιώσει ασφάλεια κ επάρκεια.

έχει τεράστια σημασία η ψυχολογία της μάνας από τη σύλληψη ακόμα.

η έλλειψη της μάνας τον πρώτο χρόνο της ζωής του επιδρά στο χαρακτήρα του, στις επιλογές του ως ενήλικας, στη συμπεριφορά του, ακόμα κ στην επιλογή συντρόφου...

είχα που είχα τύψεις ως εργαζόμενη...τώρα πήρα κ επιβεβαίωση γιατρού!

χθες το βράδυ που διάβαζα...κόντεψα να κάψω φλάτζα!!!!!!!!

τα αντέγραψα από τις μανούλες Οκτωβρίου.

έχω διαβάσει κ το οικογένεια σε κρίση, όπου έχει γράψει κ ο ίδιος, αλλά και άλλοι. σπουδαίο κ αυτό, αλλά το οικογένεια σε κρίση δεν είναι για όποιον έχει θέματα με θρησκεία, εκκλησία, Θεό κλπ. λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...