Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nits σχωραμε που εκμεταλευτηκα το θέμα σου.Παιδια εγώ με τον μικρό ιωσεις και αρρώστιες δεν αντιμετοπιζουμε αλλά έχουμε υπαρξιακά.Χάλια κάθε βράδυ

Σε συγχωρώ με βαριά τη καρδία...

Δικά σου υπαρξιακά?:tongue::tongue::tongue:

οεο

ή του παιδιού?

Διαφημίσεις

καλημέρα αλλοπρόσαλλες!

τί κάνετε; εγώ προσπαθώ να συνέλθω από το σοκ της ανάγνωσης του μισού (ως τώρα )βιβλίου του Γιωσαφάτ.ΤΥΨΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Φαίη σε ποιό βιβλίο αναφέρεσαι;

κάτι πήρε το ματάκι μου για ετοιμασίες γενεθλίων, με το καλό!

ο γιος της ζώπυ, είχε πυρετό; αμάν πουλάκι μου! ελπιζω να κοιμήθηκε κ να ξύπνησε απύρετο!

μάκια στα μαγουλάκια!

Καλημερα Χαρλοου σιγα μην σε διωξουμε!!!!!!!! Πετα καμια ρακι μπας και συνελθω απο το κρυωμα.
ποιος πίνει ρακές πρωί πρωί???????

θέλω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ΡΟΚΙΕΣ ΜΑΝΔΑΜΕΣ, όχι ρακές...........scorpions............ξυπνααααααααααατε

Διαφημίσεις

Εδώ μέσα είναι τρελλοί οι Ρωμαίοι.

Χτες τους τη βάρεσε στο λογιστήριο και μας ζητάγανε estimation από τους λογαριασμούς μεγάλων πελατών που διαχειριζόμαστε (τα λεγόμενα major accounts)......έτσι πρόχειρα.........ότι τίποτε ιδιαίτερο:shock::shock::shock::shock:

Κάτσε βγάλτο εσύ ρε φίλε........που νομίζεις ότι μπορώ να κάνω υπολογισμούς στο δευτερόλεπτο.

Στο τέλος άρχιζα και τσίριζα και αφού με έβλεπε ο προϊστάμενός μου με γυαλισμένο μάτι με πήρε με το καλό και μου λέει

"έλα ρε Harlow, δεν τους ξέρεις τώρα? Βγάλε τα major φορτία μέχρι τέλος Απριλίου"

Ναι ρε μάγκα, κάτσε εσύ άνοιξε δεκάδες φακέλους και μάζεψε πληροφορίες να τα βγάλεις..........σιχτίρα.......τα νεύρα μου.

(άσχετο, το ξέρω ότι δεν καταλαβαίνετε τι λέω............μην μου δίνετε σημασία........τα λέω για να ξεσπάσω)

Εγώ δεν είμαι κρυωμένη, αλλά με έχει τρελάνει το αλλεργικό μου..με κόκκινη μύτη και δακρυσμένα μάτια είμαι συνέχεια. Καλή η άνοιξη για τα παιδιά αλλά για μένα βάσανο. και το φτέρνισμα με πιάνει τις πιο ακατάλληλες ώρες ρε γμτ!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...