Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

αμα αντεξει μεχρι τις 9 θα ειμαι υπερευχαριστημενη! γιατι το σκηνικο που περιγραφεις γινεται στις 7,30 κανονικα!

μακαρι να κανει καιρο! τελεια θα ειναι !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σημαντικο κολπακι τηρησε τις συνηθειες του και τα ωραρια του για να κοιμηθει καλα μεσημερι και να μην εχει νευρα μετα. Και ο δικος μου μεχρι και που εβησε η τουρτα κατα τις 8 παρα ηταν οκευ μετα βαρατε Τουρκοι τα αρματα.

ε... στα 1 τους δεν καταλαβαίνουν και πολλά... παρά μόνο τη χαρά της γιορτής (κι αυτό είναι το σημαντικό)!

με το καλό κορίτσια, όταν-όπου κι αν το κάνετε! μακάρι να ' μαστε καλά πάντα και να σχεδιάζουμε γιορτές!

ο μικρός είναι καταιδρωμένος, του έπεσε ο πυρετός! έφυγα λέμε! καλό μας ξημέρωμα!

υ.γ. σε όσες αποχώρησαν χωρίς καληνύχτα, θα κάνω μουτράκια αύριο!:tongue:

Διαφημίσεις

Παω κι εγω κορες...

Θυμασαι Ραννια (και οι υπολοιπες) τι λεγαμε στο τσατ τις προαλλες? Ο ανθρωπος δεν εχει το Θεο του.. Ρε μεγαλε ειμαι αδιαθετη! Για ονομα του Θεου πια... :evil: Το κοβω να τρωει κανενα κλωτσιδι και να σκαει κατω απο το κρεβατι!

Παω κοριτσαρες!

Φιλακια!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα και απο εμενα και σορρυ που εφυγα χθες αποτομα χωρις να χαιρετησω αλλα ξυπνησε ο Μαριος.\

Σημερα θα τον παω κοομωτηριο σε ενα που ειναι μονο για παιδια μπας και τον καταφερουν και φτιαξουν τα μαλλακια του απο τα δημιουργηματα του μπαμπα.

ok το'χω παραξεφτιλίσει, σίγουρα χάνω τον τίτλο του employee of the month.

Έχει κάτι ροκιές Scorpions και έχω το ράδιο στην διαπασών, θα κάψω το pc μου.

Ας ελπίζουμε να μην μπει πάλι το big big boss.........το δικό μου boss λείπει σήμερα, έχω δουλειές με φούντες και το κολωβαράω.........διώχτε με λέμε.

σας είπα ότι το Σάββατο γνώρισα την Νίτσα και τα παιδιά της από κοντά?

λοιπόν...

τα παιδιά της είναι ΑΣΤΕΡΙΑ, ο γιος της δε (που έχει προκύψει τώρα αυτό το "πρόβλημα") γλυκύτατος, τρυφερότατος και παθιασμένος με τη μαμά του! και νομίζω ότι το όλο θέμα είναι πως είναι ηλικιακά μικρός!

η δε νίτσα κοπελάρα βέβαια! δεν είναι τόσο "χαβαλές" όσο φαίνεται εδώ τουλάχιστον - είναι πολύ σοβαρό και πάρα πάρα πολύ ευαίσθητο κορίτσι - σμουτς νιτσάκι μου!!

Σ' ευχαριστώ Ζούπυ μου!!! Απλά γνωριστήκαμε σε εποχή μεγάλου στρες:-(

Να πω ότι ο γιός της Ζώπυρον είναι ένα πολύ καλό παιδί και άντρακλας... πολύ ήρεμος σε αντίθεση με αυτά που πιστεύει η Ζούπυ! τέλειος, τέλειος

H Νίτσα παιδί μου το χιούμορ το έχει για άμυνα ;)

Μάγος είσαι?:tongue:Στα δύσκολα με πιάνει πάντα! Αλλά κατά τ'άλλα είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος που προσπαθεί να βλέπει τα πράγματα αισιόδοξα..

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ντο φτάτε?

ok το'χω παραξεφτιλίσει, σίγουρα χάνω τον τίτλο του employee of the month.

Έχει κάτι ροκιές Scorpions και έχω το ράδιο στην διαπασών, θα κάψω το pc μου.

Ας ελπίζουμε να μην μπει πάλι το big big boss.........το δικό μου boss λείπει σήμερα, έχω δουλειές με φούντες και το κολωβαράω.........διώχτε με λέμε.

ΦΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...