Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δώρα μου, όποτε έχετε χρόνο θα χαρώ να γνωριστούμε από κοντά.

Φαίη, τί καλά να περάσαμε... υποχρεώσεις. αυτό και μόνο τα λέει όλα.

γειά σου στίνα, Αγγελίνα, Ειρήνη, ζώπυρον!

ξεχνάω καμία;

η Χριστίνα πού είναι;

η Λευκή φαντάζομαι ...θα διαβάσει τα ξημερώματα. στρώνουν επιδερμίδα τα ομορφοκόριτσα.

ααααααα...και έχεις και εσύ εφημερίες??

Κύπρος? είσαι από εκεί ή λογω δουλειάς?

Εϊμαι γεννημένη στην Αθήνα από Ελλαδιτη πατέρα και Κυπρια μάνα... στα 12 μετακομίσαμε εδώ και μετά από τις σπουδές μου επέστρεψα στην οικογένεια ...Τώρα είμαι παντρεμένη και ευτυχισμένη εδώ... Μη βιαστήτε δεν είμαι μισή μισή...είμαι μία Ελλαδίτισσα που ζει και λατρευει την Κυπρο και το λαό της...χμμμ μεγάλη συζήτηση....

καλησπέρα Ζοπιράκι και Αερικάκι!!

Ζοπιρόν μου για ποιον πόνο λές??

Διαφημίσεις

μας το έφεραν το απόγευμα. ανέβηκε η πεθερά μου μόνο. κλασικά. ο πεθερός δεν πατάει το πόδι του σπίτι μας.

μέχρι να κοιμηθεί μας γεμισε αγκαλιές σφιχτές το πουλάκι μου, χαδάκια, γελάκια.

ήπιε το γάλα της. Χριστίνα 330 ήπιε. με τη μία.

και τώρα ξεμάτιασμα. Χριστίιιιιιινααααααααααααααα!!!!!!!!!

εσείς πώς περάσατε; πείτε να ζηλεύω.

Ζώπυρον για το 5.5 χρονών λες έτσι;

Εμείς από την άλλη σήμερα ήπιαμε μόνο 100 ml... Ποιος λες να μας μάτιασε; :P

Διαφημίσεις

Α, βλέπω παιδεύτηκαν κι άλλες μανούλες χθες...λέτε να 'ταν από την πανσέληνο?:rolleyes: Κι ο δικός μου είχε ξυπνήσει το μεσημέρι στις 4 και το βράδυ κοιμήθηκε 11 παρά και λάλησα, μιλάμε.

Εμάς η μέρα μας ήταν... κουραστική. Πρώτα απ' όλα ενώ σχεδιάζαμε να πάμε στο Σύνταγμα και ίσως και στον Εθνικό κήπο η μικρή αρνιόταν κατηγορηματικά να την ντύσουμε να πάμε βόλτα και μέχρι να τα καταφέρουμε ο ήλιος είχε φύγει. Οπότε πήγαμε βόλτα με το ποδήλατο (γιατί έτσι την πείσαμε) σε κάτι κούνιες εδώ κοντά. Φύγαμε άρον άρον γιατί χέστηκε :P και γυρίσαμε να μαγειρέψω για να φάει και να κοιμηθεί... Είχα τη φαεινή ιδέα να φάμε με πηρούνι σήμερα... και τελικά στρώσαμε τραπεζόμαντηλο στη μοκέτα για να σώσουμε ότι δεν είχε λερωθεί... Μετά ξεράθηκε για ένα δίωρο όπου συμμάζεψα ότι πρόλαβα και έκανα μπάνιο. Όλο το απόγευμα μασαμπούκωνε διάφορα με τον πατέρα της! Έβλεπε τον πατέρα της να τρώει σκατολοίδια και έτρωγε και αυτή! Το ότι κοιμήθηκε ήταν ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί σήμερα.. και ελπίζω να κοιμηθεί όπως και το μεσημέρι με την αναπνοή ήρεμη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...