Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Zopiron ναι το κάνω αυτό που λες αγκαλιές και θα ήμαστε για πάντα μαζί αλλά μου ξέφυγε η αλήθεια και το πιασε.marco polo είπες τι λέξη θάνατος και χτύπησε καμπανάκι τώρα.την Κυριακή ήμασταν Καρδίτσα στο μνημόσυνο του θείου μου.Λες;;;;;;φαιη το βιβλίο που λες θα το πάρω οπωσδήποτε, και εγώ πιστεύω ότι τα πάντα στη ζωή έχουν μια αιτία.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φαιη το βιβλίο που λες θα το πάρω οπωσδήποτε, και εγώ πιστεύω ότι τα πάντα στη ζωή έχουν μια αιτία.

Μπορω να στο στειλω αμα θες Νταλια μου! (Με δικα μου τα μεταφορικα) :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Zopiron ναι το κάνω αυτό που λες αγκαλιές και θα ήμαστε για πάντα μαζί αλλά μου ξέφυγε η αλήθεια και το πιασε.marco polo είπες τι λέξη θάνατος και χτύπησε καμπανάκι τώρα.την Κυριακή ήμασταν Καρδίτσα στο μνημόσυνο του θείου μου.Λες;;;;;;φαιη το βιβλίο που λες θα το πάρω οπωσδήποτε, και εγώ πιστεύω ότι τα πάντα στη ζωή έχουν μια αιτία.

αχ βρε ντάλια... όχι τα παιδιά στα μνημόσυνα... διαφωνώ τόσο πολύ με αυτό... γιατί εγώ ακόμα θυμάμαι (με τρόμο) της γιαγιάς και του παππού...

Αν υπηρξε και θεμα θανατου ειτε συζητησεις τετοιου περιεχομενου ειναι απολυτα λογικο να πηρε τεραστιες διαστασεις στο μυαλουδακι του και να φοβαται αφου δεν ειναι σε θεση να το διαχειριστει.

ναιιιιιιιιιιιιιι τη παρασκευη εμεις! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

θα έχετε κοσμοσυρροή? θάχεις φαγητό?

Εμεις δεν δεξιωνομαστε γιατι θα τους πεθανουμε ολους τους καλεσμενους. Πηραν παραταση τα γενεθλια και θα γινουν 30 Απριλιου αν ειμαστε καλα.

καλύτερα μαρκοπουλάκι, νάχει πιάσει για τα καλά η άνοιξη (ελπίζω)! έχεις κάνει σχέδια? πολλά-λίγα άτομα, σπίτι-αλλού, κ.λ.π.?

Διαφημίσεις

καμια 30ρια μεγαλοι και 8-10 πιτσιρικια διαφορων ηλικιων (ως 4 ετων ).

Θα βγαλω και φαγητο σε μπουφε ομως...πιο πολυ μεζε....

Για να δουμε...θα καταλαβει τιποτα το μικρο? :)

για μας δε το βλεπω να καθομαστε εξω...το σαββατο ειχαν ερθει κατι φιλοι και κατσαμε εξω (λογω καπνισματος) και ειμασταν με τα μπουφαν τα χοντρα, τα αντιανεμικα...και φαντασου οτι ολη τη μερα εσκαγε ο τζιτζικας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...