Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Δεν θα διαφωνησω στο ελαχιστο.. Καθως παραδεχομαι πως δεν ξερω να διαχειριζομαι ουτε το αγχος μου αλλα ουτε και το θυμο μου και τα δυο ομως κανουν κακο στο παιδι.. Ειναι μανικι για εμενα η αυθυποβολη!

Αλλα... Δεν ξεαγχωθηκα ρε 'σεις για το φαϊ της.. Το ιδιο αγχος εξακολουθω να εχω (μην τυχον και ξανασταματησει).. Δεν ξερω τι την εκανε να φαει! :?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι βρε Νταλια τοση στενοχωρια το πουλακι μου, φανταζομαι του εξηγησες οτι θα ειστε παντα διπλα του οσο το επιθυμει αυτος οσο μεγαλος κι αν γινει. Τι κολλημα εχει δημιουργησει στο κεφαλακι του και υποφερει το παιδι. Αν συνεχιστει αυτη η συμπεριφορα Νταλια παρε γνωμη ειδικου, ειναι κριμα να υποφερει το παιδι.

Γενικά είναι αναισθητο παιδάκι για να μαι ειλικρινής.που και που τον πιάνουν διάφορα συναισθηματικά.να σου πω αν συνεχιστεί ναι θα πάρω γνώμη ειδικού.Καποιες εκφράσεις του με σοκάρουν.Όταν του είπα ότι θα μαστε όσο θέλεις μαζί βουρκωσε και είπε γιατί δε λες για πάντα; ασε είναι πολλά

Το αιώνιο στοίχημα, Ζώπυρον...μακαρι να τα καταφέρετε! Οχι δεν τα λες αναίσθητα, έχουμε συμβιβαστεί, τι άλλο να κάνουμε δηλαδή? Μόνο να τον πας και σε ΩΡΛ!

Ντάλια, ειδα το θέμα σου και το μεσημερι, αλλά δεν ηξερα καθόλου τι να σου πω...ο δικός μου είναι ευαισθητος και κατα καιρους μου λέει διάφορα, αλλά δεν μου εχει τυχει κατι παρόμοιο.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Καταλαβα... Η δικια μου ανηκει στα συναισθηματικα παιδακια! Ειναι αγαπησιαρα, κλαιει αμα κλαψει κι αλλο παιδακι (για συμπαρασταση), πολυ ευαισθητη..

Αλλα δεν θελω να το αλλαξει αυτο! Μονο να μαθει να το χειριζεται για να μην ειναι θυμα μεγαλωνοντας θελω!

Νταλια μου μονο που τα γραφεις στεναχωριεμαι, σκεψου εσυ που στα λεει κιολας το παιδακι σου.. :( Δεν ξερω τι να σου πω! Το μονο που μου ερχεται ειναι πως στανταρ νιωθει πολυ ασφαλης μαζι σας για να μη θελει να μεγαλωσει..

gM4vp2.png

ναι ρε...εχουμε απο την παρασκευη που μονο για υπνο γυρναμε σπιτι! :D

πηγαμε να δουμε για τουρτα το απογευμα....τελικα θα την κανει χειροποιητη ο ζαχαροπλαστης :tongue:

Δεν πειραζει! Να σου πω? Απο που? Εχω μια φαντασιωση αυτη τη στιγμη... Με ονομα!

Λεγεται ΠΛΕΓΑΣ!!! :lol::lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχ απο τον Μυλωνα , εκει κατω απο τα πεθερικα σου ειναι .... θα το ξερει ο Β. σιγουρα.

Λοιπον μου ειπανε 12ευρω/ κιλο και 8 ευρω η παρασταση ..... καλα δεν ειναι ?

Μια χαρα καλυτερα να μην αγχωνεσαι και γιαυτο Ραννια.

Νταλια πραγματικα και εγω δεν ξερω τι θα τον ηρεμουσε προφανως φοβαται και τον θανατο και γενικα εννοιες που τωρα πρωτοαντιλαμβανεται την σημασια τους. Πρεπει τουλαχιστον εσυ χωρις να το πας το παιδι να ρωτησεις πως ακριβως πρεπει να απαντας στις αποριες του για να τον ηρεμεις και μονο ειδικος μπορει να στο απαντησει αυτο.

...Καποιες εκφράσεις του με σοκάρουν.Όταν του είπα ότι θα μαστε όσο θέλεις μαζί βουρκωσε και είπε γιατί δε λες για πάντα; ασε είναι πολλά

ντάλια, εκτός από αυτά που σου έγραψα δίπλα... εγώ νομίζω πως θα τον αγκάλιαζα και θα του έλεγα "ναι, θα είμαστε για πάντα μαζί" - είναι ένα κατά συνθήκην ψέμα και δεν το λες σ' έναν 25χρονο αλλά σ' έναν 5χρονο - θάχει / θάχετε όλο το χρόνο μπροστά σας ν' αποκαταστήσει / αποκαταστήσετε την αλήθεια...

υ.γ. θα συμφωνήσω με μάρκο ότι μάλλον έχει αρχίσει να φοβάται και την απώλεια γενικότερα...

Ραννια μου εγω γενικως δεν ειχα ψαχτει πολυ για τουρτα.. Πηγα σε εναν μονο (τον οποιο τον ξερουμε πως ειναι καθαρος/χρησιμοποιει φρεσκα υλικα).. Σε αυτον διαλεξε τουρτα η μικρη και τελος..

Εμας ηταν 5κιλη, διοροφη με τη Μινι (εχω και φωτο στο face) και μας πηγε 67 ευρω!

gM4vp2.png

ντάλια, εκτός από αυτά που σου έγραψα δίπλα... εγώ νομίζω πως θα τον αγκάλιαζα και θα του έλεγα "ναι, θα είμαστε για πάντα μαζί" - είναι ένα κατά συνθήκην ψέμα και δεν το λες σ' έναν 25χρονο αλλά σ' έναν 5χρονο - θάχει / θάχετε όλο το χρόνο μπροστά σας ν' αποκαταστήσει / αποκαταστήσετε την αλήθεια...

Συμφωνω απολυτα!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...