Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας αφήνω να διαβάσω κάνα άρθρο για το θέμα μου..

ρε συ νιτσάκι, ξέρεις τι ξέχασα να σου πω? να τον γράψεις σε εξωσχολικά : άθλημα, μουσική, ζωγραφική, κ.λ.π.

για ν' αποκομίσεις την ουσία του πράγματος - ομαδικότητα, συγκέντρωση, κανόνες, κ.λ.π.

Διαφημίσεις

Πραγματικα σοκαριστηκα Νταλια,ποσο δυσκολη ηλικια και αυτη δεν εχουμε δει τιποτα ακομα εμεις. Εφερα τον εαυτο μου στην θεση σου και αγχωθηκα. Μιλησες με την δασκαλα να σου εξηγησει πως ακριβως το ειπε και αγχωθηκε το παιδι??

Ειναι το δευτερο βραδυ που δειχνει στενοχωρημενος παροτι μιλησατε?

Βρε Φαιη το παιδι δεν σου δινει αιτιες για να αγχωνεσαι, εσυ πως καταφερνεις και αγχωνεσαι???

Πολυ καλη ερωτηση Μαρκοπουλινα μου! :D

Αυτη την περιοδο διαβαζω ενα βιβλιο που λεγεται "Γυναικες και αρμονικες σχεσεις".. Αναλυει πολλα θεματα μεσα.. Σε ενα απο ολα αυτα βρηκα κι εγω την απαντηση σε αυτο που με ρωτας!

Περιγραφει λοιπον η συγγραφεας μια προσωπικη της εμπειρια και καταληγει στο συμπερασμα πως οι φοβιες που την επιαναν κατα καιρους για θεματα υγειας σε ο,τι αφορουσε τα παιδια της, οφειλοταν σε δικα της ανεπιλυτα συναισθηματικα ζητηματα. Π.χ. εκεινη ζουσε με το αγχος πως ο μικρος της γιος ειχε διαβητη και παρερμηνευε οποιοδηποτε σημαδι εβλεπε βαπτιζοντας το ως συμπτωμα διαβητη! Ολο αυτο επειδη η γιαγια της ειχε πεθανει απο διαβητη και η μανα της διαγνωστηκε με διαβητη και καρκινο την ιδια μερα.

Στην προκειμενη και στη μανια που παθαινω εγω να δω αν η Μαρια εχει καποιο διανοητικο προβλημα ή αν ειναι αργη στην εξελιξη της, το αποδιδω στο ιστορικο της δικιας μου οικογενειας. Η αδερφη της μαμας μου εχει συνδρομο down, η αδερφη του μπαμπα μου πασχει απο ενα αλλο γενετικο συνδρομο το οποιο της εχει προκαλεσει ελαφρα διανοητικη καθυστερηση και η δικια μου αδερφη (ετεροθαλης) εχει ταινιωδη ετεροτοπια (δεν μπορω να στο εξηγησω αναλυτικα γιατι στα σιγουρα θα σε μπερδεψω, παντως κρατα πως ειναι νοητικα και συναισθηματικα ανωριμη για την ηλικια της συν οτι αν δεν παρει δυο φορες την ημερα αντιεπιληπτικο σιροπακι -depakine- θα κανει κριση επιληψιας).

Ζωντας λοιπον μεσα σε ενα τετοιο περιβαλλον, εμαθα απλα να φοβαμαι..

Περαν αυτου, το αλλο λαθος που κανω εγω και καταφερνω οπως λες και αγχωνομαι, ειναι το οτι πεφτω στην παγιδα και συγκρινω... Μεγα λαθος!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Παλλαντιν για τις στερεές, αυριο ξεκινάω μήλο!

Ναι μια μια εννοείται!!!

Καθεται στο καρεκλί αλλα δεν βολεύεται ακόμη...και την έχω στο ρηλαξ τερμα επιπεδο.

Καθεται αλλα όχι καλά χωρίς υποστίρηξη.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

τι νάχει αγγελίνα μου? είχαμε κανά μήνα και... ν' αρρωστήσουμε για τα καλά, βαρεθήκαμε κι είπαμε να κάνουμε ένα 39άρι:cool: - ελπίζω ν' αποφύγουμε πάλι την αντιβίωση! αυτό είναι το στοίχημα κάθε φορά!

σαν πολύ "αναίσθητα" δεν γράφω?:rolleyes:

Μανικι Νταλια μου... :(

Κι οπως λεει το Μαρκοπουλακι δεν εχουμε δει τιποτα ακομα... :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Δοκίμασέ την ελαφρώς ξαπλωμένη κατινάκι... όχι ξαπλωμένη... καταλαβαίνεις τι εννοώ!

Φαίη το θέμα με εσένα είναι ότι ενώ ξέρεις ότι είσαι υπερβολική δεν κάνεις καμία προσπάθεια να μην είσαι και την πληρώνει το Μαράκι!

Και το παιδί στο λέει: Μόλις σταμάτησες να αγχώνεσαι για το φαγητό... η Μαρία ξαναέφαγε!

Πραγματικα σοκαριστηκα Νταλια,ποσο δυσκολη ηλικια και αυτη δεν εχουμε δει τιποτα ακομα εμεις. Εφερα τον εαυτο μου στην θεση σου και αγχωθηκα. Μιλησες με την δασκαλα να σου εξηγησει πως ακριβως το ειπε και αγχωθηκε το παιδι??

Ειναι το δευτερο βραδυ που δειχνει στενοχωρημενος παροτι μιλησατε?

το παιδί δεν δείχνει απλά στεναχωρημενο αλλά ψυχολογικά χάλια,προσπαθει να μην κλaψει και μπουκωνει....πονάει η ψυχή μου έτσι που τον βλέπω..όχι δεν μίλησα ακόμη με τη δασκάλα

Ενταξει τωρα καταλαβαινω πολλα Φαιη παρολαυτα πρεπει να το παλεψεις αυτο το πραγμα, το οτι ππλλοι δικοι σου ανθρωποι εχουν η αποκτησαν καποιο προβλημα δεν σημαινει απαραιτητως οτι και το δικο σου παιδακι δεν ειναι καλα.

Δεστο κιαλλιως ακομα και αν ξεραμε τι θα παθει καποια ημερα ο καθενας απο εμας δεν θα προτιμουσες μεχρι να συμβει κατι κακο αν ποτε συμβει να εχεις απολαυσει καθε στιγμη χαρας και ηρεμιας απο το να φθειρεσαι οταν ολα ειναι καλα??

Ετσι προσπαθω να το βλεπω εγω που εχω παρα πολλα θεματα ιατρικα πανω μου διπλα μου πισω μου παντου σε ολο το περιβαλλον μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...