Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

σ' ευχαριστώ πολύ!!

βρε ξεμυαλισμένη, που να ξέρω από που κόλλησε? και τι σημασία έχει εξάλλου? τις άλλες φορές από που κολλάει?

μην ανησυχείς - πλέον είμαι απόλυτα ψύχραιμη - έχω γίνει ο γκουρού των παιδικών ιώσεων:cool:

(λέμε και καμιά λαλακία... να περνάει η ώρα...)

Έλα ρε γκουρού:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειναι κακο να περπαταει ενα παιδι στις μυτες? Το κανει και η δικια μου αραια και που.. Αλλα το κανει καθαρα για να παιξει.. Στο θεμα βαδισματος - ισορροπιας, ειναι καλη!

Ζουπυ μου περαστικα σας! Κριμα μωρε! ΠαλιοΑνοιξη παιδι μου... :(

Το κανει και εμενα σπανια. Για να παιξει. Οχι δεν ειναι παθολογικα αυτα

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ειναι κακο να περπαταει ενα παιδι στις μυτες? Το κανει και η δικια μου αραια και που.. Αλλα το κανει καθαρα για να παιξει.. Στο θεμα βαδισματος - ισορροπιας, ειναι καλη!

εσύ μικρή, σταμάτα... τα άγχη!!!!!

Ζουπυ μου περαστικα σας! Κριμα μωρε! ΠαλιοΑνοιξη παιδι μου... :(

ευχαριστώ φαίη μου!! ναι... είδαμε και τον χειμώνα... :roll:

Καταλαβα.. Οχι, η δικια μου το κανει πολυ σπανια!

Το τελευταιο διαστημα επισης, τρεχει, χωρις να χανει την ισορροπια της.. Παλαιοτερα καθε φορα που ηθελε να στριψει το κορμι της ειχαμε και απο μια πτωση.. Τωρα παιζει μπαλα στην παιδικη χαρα, τρεχει, κλοτσαει τη μπαλα κανονικα! Και στο βαδισμα (επειδη τα ξεψαχνιζω ολα) παταει ολο το πελμα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Ελλ ειδες η μικρη ταυρος!!!!!!!!!!!

Δεν ξερω αν ειναι ταυρος ή κολοφαρδη.......:tongue::tongue::tongue: ειπε η γιατρος παιζει ρολο ποσο υικο φορτιο εχει, και αν ειναι τοξικο.....προφανως ετσι την περασε ξυστα......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Όλες άρρωστα τα 'χετε ρε γμτ? κι εσύ Ελλ θέμα?

Περαστικά σε όλα τα παιδάκια..

δεν παίζει να είναι μία φορά όλα καλά!

Σας αφήνω να διαβάσω κάνα άρθρο για το θέμα μου..

Καληνύχτα!

Ασε ησυχο το παιδι Φαιη με το ξεψαχνισμα θα μεγαλωσει και εσυ αντι να θυμασαι στιγμες της ηλικιας θα θυμασαι τα αδικο αγχος που τραβηξες.

Κριμα, στο εχω ξαναπει σπαταλιεσαι αδικα, η μικρη ειναι μια χαρα.

Περαστικά ζούπη μου :(

Ρε συ πας καλά; Χθες δεν σου έλεγα πόσο θαυμάζω την Μαρία με το σίγουρο περπάτημά της; Σύνελθε γιατί θα σε μαστιγώσω!

Διαφημίσεις

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28102&highlight=%D0%E5%F1%F0%E1%F4%E7%EC%E1+%EC%F5%F4%E5%F2

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=45444&highlight=%D0%E5%F1%F0%E1%F4%E7%EC%E1+%EC%F5%F4%E5%F2

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=47493&highlight=%D0%E5%F1%F0%E1%F4%E7%EC%E1+%EC%F5%F4%E5%F2

Αερικακι διαβασε λιγο, απο οτι καταλαβα μεσες ακρες μεχρι τα δυο μπορεις να περιμενεις μηπως το κοψει αλλα αν θες να εισαι σιγουρη λογω της προωροτητας τσεκαρεις απο τωρα.

Θενκς συμπεθέρα θα τα μελετήσω το πρωί!

σας είπα ότι το Σάββατο γνώρισα την Νίτσα και τα παιδιά της από κοντά?

λοιπόν...

τα παιδιά της είναι ΑΣΤΕΡΙΑ, ο γιος της δε (που έχει προκύψει τώρα αυτό το "πρόβλημα") γλυκύτατος, τρυφερότατος και παθιασμένος με τη μαμά του! και νομίζω ότι το όλο θέμα είναι πως είναι ηλικιακά μικρός!

η δε νίτσα κοπελάρα βέβαια! δεν είναι τόσο "χαβαλές" όσο φαίνεται εδώ τουλάχιστον - είναι πολύ σοβαρό και πάρα πάρα πολύ ευαίσθητο κορίτσι - σμουτς νιτσάκι μου!!

Οι ανθρωποι ειναι πολυμορφικοι εχουν και τον χαβαλε τους εχουν και την σοβαροτητα οταν θελουν. Ετσι εχω κοψει και την Νιτσα. Να δουμε εμεις ποτε θα γνωριστουμε κοπελια, αν και με τις ιωσεις δεν προλαβαινουμε να παρουμε ανασα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...