Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κικη μου δεν την ειχα γραψει πουθενα! Λογω οικονομικων αφενος αλλα και επειδη μεχρι το Γεναρη μεναμε Λαγονησι. Εκει δεν ειχε τιποτα, περα απο μια σχολη χορου της Φαιης Παναγου (που δεχοταν παιδακια αλλα απο 3 ετων και πανω). Ενας απο τους λογους που γυρισαμε πισω Αγιο Δημητριο ηταν και το σχολειο/ εξωσχολικη δραστηριοτητα του παιδιου!

Το Σεπτεμβριο (πρωτα ο Θεος) θα παει σχολειο. Ειτε δημοσιο ειτε ιδιωτικο (απλα στο ιδιωτικο θα πρεπει να σφιξω ακομα περισσοτερο το ζωναρι). Μπορει να εγιναν οσα εγιναν αλλα εχω και την πλατη της μανας μου σε αυτο.. Ευτυχως δηλαδη!

Για εξωσχολικη δραστηριοτητα δεν εχω σκεφτει κατι... Σκεφτομουν κι εγω για babyswimming αλλα μετα την εμπειρια που ειχε το Αερικο και το αρθρο που ειχε παραθεσει, το σκεφτομαι.. Και παλι ομως, προς τα εκει γερνω καθως εχουμε καλο κολυμβητηριο, με πιστοποιησεις και λοιπα, κοντα στο σπιτι μας..

Ανεξαρτητα απο τα παραπανω ομως, θα φροντισω να βγει καθημερινα εξω, να λυσσαξει στις κουνιες, να περπατησει, να κουνηθει.. Δεν εχει καθησει ποτε ολη μερα μεσα περα απο τις ημερες που ειχε πολλη βροχη ή πολυ κρυο!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα Καλησπέρα!!!!

Ολα τα παιδιά απύρεττα???

Εχτές και σήμερα η μικρή μου έχει πολύ μεγάλη ενόχληση με τα ούλα και κάνει σαν τρελή.. Βάζει σαν τρελή το χέρι όλο μέσα και τσιρίζει απο απόγνωση. Εχτες το λυπήθηκα το μαναράκι μου και της έδωσα μισή δόση ντεπόν πριν πέσει για ύπνο..

Σήμερα πάλι τα ίδια απο το πρωί υστερία με το στόμα. Λέτε να σκάσει μύτη τπτ?

Κατα τα άλλα εχω την αίσθηση οτι δεν την καλύπτει το γάλα μόνο γιατι δεν γίνεται να τρώει με μανία κάθε 1 ώρα και το απόγευμα που τρώει την κρέμα να στανιάρει το παιδι. Οταν τρώω δε παθαίνει αμόκ απλώνει χέρια φονάζει κάνει πως μασάει και θέλει να μπει μέσα στο φαί μου..

Μήπως είναι σημάδι πρέπει να την βάζω σιγά σιγά?

Εκτός αυτού απο τότε που άρχισα το ρυζάλευρο μου κοιμάται τα βράδια τέλεια...(μη το ματιάσω) 2 μήνες τώρα παλεύαμε το βράδυ ξύπναγε συννέχεια.

Τώρα εξαντλήθηκε απο τα δόντια και τη γκρίνια και κοιμάται ξερή απο τις 4!!!!!!

Κορίτσια ξέρετε κανένα βιβλίο για συνταγες για μωρά και παιδιά?

Βασικά υγειηνές...

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Επισης να σας πω πως ξανα-μετρηθηκαμε την τελευταια φορα στον παιδιατρο (την περασμενη εβδομαδα)...

12 κιλα και 90 ποντους (και κατι ψιλα, πηγαινε προς το 91 δηλαδη)... Δεν ειναι παχια, ισα - ισα!

Απλα λογω προδιαθεσης απο εμενα, θελω να προσεξουμε για να εχουμε! :)

gM4vp2.png

Ρωτησα κι εγω Κατινακι μου λιγο πιο πανω... ;)

Καλη υπομονη και γρηγορα να βγουν τα δοντακια σας! :D

Edit: Για τις στερεες... Απο οσα λες, φαινεται ετοιμη να μπει... Στον παιδιατρο το εχεις πει?

gM4vp2.png

.

Δεν το βρήκα γμτ στη βιβλιοθήκη. Θα το αγοράσω το Σάββατο, λες να το έχει ο Ιανός?

Δε θα του δώσω λοιπόν ποτέ εγώ να φάει κάτι που δε θέλω. Όμως, όταν πχ δει το νονό του και του φέρει το κίντερ , 1 φορά το μήνα, δεν θα του απαγορέψω να το φάει. Φοβάμαι ότι οι απαγορεύσεις φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα.

Το βιβλίο αν θέλεις μπορώ να στο δανείσω, όπως σου είπα και από κοντα, απλά τελικά η φίλη μου δεν ήρθε σημερα στη συνάντηση, οπότε δεν μου το επέστρεψε, οπότε θα χρειαστεί να περιμένεις λίγο.

Για τις τροφές, ούτε εγώ απαγορεύω, είναι σαδιστικό να τρώω τούρτα μπροστά στο μωρό και να της λέω εσύ δεν κάνει! Απλά φροντίζω να μην γνωρίζει ότι υπάρχουν οι τούρτες

Σκεφτομουν κι εγω για babyswimming αλλα μετα την εμπειρια που ειχε το Αερικο και το αρθρο που ειχε παραθεσει, το σκεφτομαι..

Τι εμπειρία; Τι αρθρο; Εμείς ξετρελαινόμαστε για το κολυμβητήριο, και οι δύο!!!!:D

Εχτές και σήμερα η μικρή μου έχει πολύ μεγάλη ενόχληση με τα ούλα και κάνει σαν τρελή.. Βάζει σαν τρελή το χέρι όλο μέσα και τσιρίζει απο απόγνωση. Εχτες το λυπήθηκα το μαναράκι μου και της έδωσα μισή δόση ντεπόν πριν πέσει για ύπνο..

Σήμερα πάλι τα ίδια απο το πρωί υστερία με το στόμα. Λέτε να σκάσει μύτη τπτ?

Κατα τα άλλα εχω την αίσθηση οτι δεν την καλύπτει το γάλα μόνο γιατι δεν γίνεται να τρώει με μανία κάθε 1 ώρα και το απόγευμα που τρώει την κρέμα να στανιάρει το παιδι. Οταν τρώω δε παθαίνει αμόκ απλώνει χέρια φονάζει κάνει πως μασάει και θέλει να μπει μέσα στο φαί μου..

Μήπως είναι σημάδι πρέπει να την βάζω σιγά σιγά?

Εκτός αυτού απο τότε που άρχισα το ρυζάλευρο μου κοιμάται τα βράδια τέλεια...(μη το ματιάσω) 2 μήνες τώρα παλεύαμε το βράδυ ξύπναγε συννέχεια.

Τώρα εξαντλήθηκε απο τα δόντια και τη γκρίνια και κοιμάται ξερή απο τις 4!!!!!!

Στα δόντια μας βοήθησε πολύ η ομοιοπαθητική, μόλις άρχιζε η τσιρίδα της το έδινα, και σε 5 λεπτά ήταν αλλος άνθρωπος.

Μου φαίνεται ότι η μικρή σου είναι έτοιμη για στερεές!

Κάθεται χωρίς υποστήριξη;

Προσοχή: λόγω της αλλεργίας, θα εισάγεις μία μία τις καινούργιες τροφές, και ύστερα από 3 μέρες την επόμενη! Για να είσαι σίγουρη σε περίπτωση προβλήματος, ποια τροφή ευθύνεται

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Η μικρή ευτυχώς μου έφτιαξε το κέφι αν και με έχει ξεθεώσει...

Κάποια κοπέλα έγραψε για τις Αιολίδες ( δεν θυμάμαι

αυτή την στιγμή το όνομα)αλλά μπορεί να διαβάσει εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20806&highlight=%C1%E9%EF%EB%DF%E4%E5%F2

:shock::shock::shock::shock:

Δεν είπες πριν από λίγες μέρες ότι ήρθε καινούρια κοπέλα στο γραφείο;

Το φαντάστηκα ότι θα ακολουθούσε απόλυση:-(

Τις περιμέναμε αλλά η μια ήταν κάπως αψυχολόγητη και η άλλη με εντελώς ανηθικο τρόπο....γκρρρρρ

Τέλος πάντων ας μην το σκέφτομαι

Γειά σας κορίτσια!

Ντάλια τα παιδιά μας έχουν 9μέρες διαφορά, ο δικός μου είναι στις 23. Για την περίπτωση με τα πατατάκια ούτε κι εγώ ψωνίζω κ του έχω περάσει το μήνυμα ότι δεν είναι υγιεινά κλπ κλπ.. Αλλά επειδή είναι πνεύμα αντιλογίας τρώει ότι γουστάρει, όποτε γουστάρει και μου λέει μονίμως ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΛΕΣ...Όταν πάμε βόλτα ή είμαστε σπίτι και ασχολούμαι μαζί του αποκλειστικά τον πιάνουν οι αγάπες.

Δεν έχει θέματα αναπτυξιακά θέλω να πιστεύω. Αλλά σίγουρα έχει θέματα συγκέντρωσης...

Δεν ξέρω αν πρέπει να πάει φέτος δημοτικό.

Σεβούλα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να κλείσεις ρνβ σε δημόσιο φορέα. Τα κλείνουν μετά από 1χρόνο κι εγώ θέλω απαντήσεις άμεσα για να αποφασίσω αν θα τον γράψω τελικά σχολείο ή όχι.

Γειά σας κορίτσια!

Ντάλια τα παιδιά μας έχουν 9μέρες διαφορά, ο δικός μου είναι στις 23. Για την περίπτωση με τα πατατάκια ούτε κι εγώ ψωνίζω κ του έχω περάσει το μήνυμα ότι δεν είναι υγιεινά κλπ κλπ.. Αλλά επειδή είναι πνεύμα αντιλογίας τρώει ότι γουστάρει, όποτε γουστάρει και μου λέει μονίμως ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΛΕΣ...Όταν πάμε βόλτα ή είμαστε σπίτι και ασχολούμαι μαζί του αποκλειστικά τον πιάνουν οι αγάπες.

Δεν έχει θέματα αναπτυξιακά θέλω να πιστεύω. Αλλά σίγουρα έχει θέματα συγκέντρωσης...

Δεν ξέρω αν πρέπει να πάει φέτος δημοτικό.

Σεβούλα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να κλείσεις ρνβ σε δημόσιο φορέα. Τα κλείνουν μετά από 1χρόνο κι εγώ θέλω απαντήσεις άμεσα για να αποφασίσω αν θα τον γράψω τελικά σχολείο ή όχι.

Να ρωτησω κατι?

Μηπως το εχετε οπως ολοι εχουμε τα παιδακια μας λιγο καλομαθημενο?:)

Γι αυτο κανει τετοια σκηνικα?

Γεια σας αλλοπροσαλα κοριτσια! :D

Ξεκιναει το νησι και ειπα να σας πω μια καλησπερα πριν ξεκινησω το κλαμμα... :tongue:

Χριστινα σε επαιρνα τηλ... Ελπιζω να μην ενοχλησα! Δεν σε ηθελα κατι, απλα η Μαρια ζητουσε συνεχεια τον Τετεη (Λευτερη) και ειπα μηπως του ελεγε μια καληνυχτα και ηρεμουσε! Πραγματικα ευχομαι να μην σας πετυχα σε μυστηρια ωρα!

Τα λεμε και αργοτερα κορες, παω να δω νησι!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Όχι δεν μας ανησύχησες γιατί κάναμε το παιδί μπάνιο και δεν το ακούσαμε :lol: Όταν θα αρχίσει να λέει και Τιτίνα να αλλάξουμε παιδιά γιατί η δική μου σήμερα με τρέλανε με τη Μαία την πέη και τον μπι! :lol:

Γεια σας αλλοπροσαλα κοριτσια! :D

Ξεκιναει το νησι και ειπα να σας πω μια καλησπερα πριν ξεκινησω το κλαμμα... :tongue:

Γεια σου αλλοπρόσλλη Φαίη!:D

Να ρωτήσω μια ακυρίλα, στο νησί μια που γέννησε και της είπαν να μην θηλάσει, για να μην κολλήσει το μωρό, αλλά αυτή τελικά το θήλασε, τι απεγινε; (το θέμα με ενδιφέρει ακόμα και στα σήριαλ:D:D:D:tongue::tongue::tongue:)

Όχι δεν μας ανησύχησες γιατί κάναμε το παιδί μπάνιο και δεν το ακούσαμε :lol: Όταν θα αρχίσει να λέει και Τιτίνα να αλλάξουμε παιδιά γιατί η δική μου σήμερα με τρέλανε με τη Μαία την πέη και τον μπι! :lol:

Τιτινα λεει εδω και καιρο! Ποτε θες να την κανουμε την ανταλλαγη?? :lol:

Γεια σου αλλοπρόσλλη Φαίη!:D

Να ρωτήσω μια ακυρίλα, στο νησί μια που γέννησε και της είπαν να μην θηλάσει, για να μην κολλήσει το μωρό, αλλά αυτή τελικά το θήλασε, τι απεγινε; (το θέμα με ενδιφέρει ακόμα και στα σήριαλ:D:D:D:tongue::tongue::tongue:)

Παλ μου το παιδακι θηλασε κανονικα αλλα δεν νοσησε ποτε! ;)

Επειδη λοιπον θελανε να της το παρουν εφοσον δεν ειχε λεπρα, το εσκασε απο το νησι και εκεινη και το μωρο και ο αντρας της!

(Εκανε διαφημισεις γι' αυτο ειμαι εδω! :P)

gM4vp2.png

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28102&highlight=%D0%E5%F1%F0%E1%F4%E7%EC%E1+%EC%F5%F4%E5%F2

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=45444&highlight=%D0%E5%F1%F0%E1%F4%E7%EC%E1+%EC%F5%F4%E5%F2

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=47493&highlight=%D0%E5%F1%F0%E1%F4%E7%EC%E1+%EC%F5%F4%E5%F2

Αερικακι διαβασε λιγο, απο οτι καταλαβα μεσες ακρες μεχρι τα δυο μπορεις να περιμενεις μηπως το κοψει αλλα αν θες να εισαι σιγουρη λογω της προωροτητας τσεκαρεις απο τωρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...